Paweł... 31.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 WItam. Chcemy montować bramę garażową (Wiśniowski lub Hormann), ale nie jestem pewien, czy montować standardowy napęd jaki oferują, czy może raczej zmienić na NICEa. Czy ktos coś wie na ten temat? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 01.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Mam standardowy napęd Hormann od 2 lat. Działa OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 My tez montujemy Hormanna. Przez dwa lata uzytkowalismy Nice'a i powiem Ci, ze strasznie sie psul, teraz mamy Came i jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 też mam Hormanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 01.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja mam bramę Wiśniowski z napędęm standart i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostrożny 26.09.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja polecałbym NICEa. Dobra firma, porządne urządzenia. Mam ich siłowniki w bramie już ponad rok i spisują się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 26.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jestem zdecydowanie za Nice mam ich 3 napedy + sterowanie. Wszytsko na 4 kanaowym smilo. Zadnych awari. Raz tylko i to z mojej winy poszlo na naped 380, i nawet niewiele upalio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 27.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 My mamy dwie bramy Krispol, z napędami Nice. Żadnych uwag Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienio 28.09.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 WItam. Chcemy montować bramę garażową (Wiśniowski lub Hormann), ale nie jestem pewien, czy montować standardowy napęd jaki oferują, czy może raczej zmienić na NICEa. Czy ktos coś wie na ten temat? Pozdrawiam Paweł Stanowczo odradzam napęd standardowy. Jeśli coś jest dodatkiem do głównego produktu, zazwyczaj jest o co najmniej klasę gorsze. Na pewno podobnie jak przedmówcy polecałbym NICEa, bo mam go już od pewnego czasu i nie mam z nim żadnych kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 11.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja tez sie przekonalem do automatyki od Nice’a, bo slyszalem sporo dobrych opinii o niej. Niedawno instalowalem brame i do niej mam silowniki tego wlasnie producenta. Poki co jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lampik 25.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ja tez sie przekonalem do automatyki od Nice’a, bo slyszalem sporo dobrych opinii o niej. Niedawno instalowalem brame i do niej mam silowniki tego wlasnie producenta. Poki co jestem z nich zadowolony. A co sadzicie o napedzie marki Beninca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leman13 25.10.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 mam bramę hormanna z napędem ecomatic II i wszystko jest ok już od dłuższego czasu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 25.10.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A co sadzicie o napedzie marki Beninca? Przyznam szczerze, ze chyba o nich nie slyszalem dotad. Moze nie jest tak znana lub dobra jak Nice? Bo z pozytywnych opinii to najwiecej wlasnie o Nice slyszalem, dlatego tez i tej firmy siłowniki sobie zainstalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 26.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ja staram się unikać produktów firm, które nie są obecne w Polsce. Dlatego zamierzam kupić napędy FAAC-a - stosunkowo tanie, podobno niezawodne, producent ma tu przedstawicielstwo i oferuje pomoc techniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 26.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 nice jest w polsce - ma przedstawicielstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwkrispol 27.10.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mamy w ofercie napędy NICE, KRISPOL (Marantec) i BENINCA. Grabowski Zbigniewspecjalista ds. handlu i obsługi Klienta P.W. s.c. KRISPOLW.R. KrysińscyTupadły 7288-100 Inowrocławhttp://www.pwkrispol.pl[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 27.10.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 radex - ale, tak jak pisze invx, Nice jak najbardziej jest obecny w Polsce. Przeciez sa chyba najwiekszym dystrybutorem automatyki do bram w kraju... I maja nawet siedzibe gdziestam pod Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 28.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 To nie była uwaga pod adresem Nice tylko Beninci. Mają oni niby siedzibę, ale bez serwisu, wsparcia technicznego itd. Brałem pod uwagę 3 firmy: Nice - trochę za drogi, Beninca - brak wsparcia technicznego, FAAC - właśnie tę firmę wybrałem. Na razie zamówiłem napęd do bramy jazdowej przesuwnej i w przyszłym tygodniu będę montował, jak nie będzie -30 BTW najtaniej napędy można kupić na Allegro. Porównywałem ceny z dealerem FAAC-a, który mieszka najbliżej mnie (Łódź) - różnica ceny 1 napędu to około 500 zł + 500 zł za montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 28.10.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Bo ja wiem, wole zaplacic troszke wiecej za takiego Nice'a i miec pewnosc, ze mam teraz porzadne, dobre silowniki, ktore mi posluza przez pewien czas, niz ryzykowac jakies silowniki z drugiej reki z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 28.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 to, że są z allegro, wcale nie znaczy, że są z drugiej ręki !! A biorąc pod uwagę różnicę ceny w granicach 30% to mogą być i z ręki brudnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts