mmmad 01.09.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wczoraj zawaliła mi się półka, na której stało 5 roczników "Muratora", dokumentacja budowlana i katalogi z projektami domow... Cale szczescie, ze nie bylo tam akurat mnie (polka obok komputera), ani mojego dziecka. I tak sie zastanawiam, czy to znak, ze scianka dzialowa, ktora kazalem dostawic za bardzo obciaza strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 01.09.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a moze to po prostu znak ze "Murator" zmierza donikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a moze to po prostu znak ze "Murator" zmierza donikąd No i szykuje się kolejny ban... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 01.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A ja się pytam, gdzie był kierownik budowy w czasie wieszania półki, NO GDZIE ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak się kończą samowole ... Przypominam, że o katastrofie budowlanej należy zawiadomić PINB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 01.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wczoraj zawaliła mi się półka, na której stało 5 roczników "Muratora", dokumentacja budowlana i katalogi z projektami domow... Cale szczescie, ze nie bylo tam akurat mnie (polka obok komputera), ani mojego dziecka. I tak sie zastanawiam, czy to znak, ze scianka dzialowa, ktora kazalem dostawic za bardzo obciaza strop? W mieszkaniu, w którym do niedawna mieszkałem, też przeżyłem podobną katastrofę z Muratorem w roli głównej. Oberwało mi się (półka obok komputera), a ja zajęty pracą nie odebrałem sygnałów ostrzegawczych. To, chyba wada fabryczna Muratora, dla którego masa krytyczna wynosi pięć roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 mój szanowny ustawił kiedyś na półce mini wieżę, 2 glośniki i zestaw muratorów. Poczymże nacisnął na nią chcąc sprawdzić jakoś montazu. i wszystko runęło. Fatum jakieś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Też uważam, że to ZNAK! Musisz odczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A poza tym uważam też, że w Muratorze za dużo reklam jest, temu taki ciężki i konstrukcje tego nie wytrzymują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I znowu jest we wrześniowym składana okładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 01.09.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Moje Muratory leżą na stropie nad piwniczką!!!! Jak runie, to z połową chałupy! Lecę przetransportować na poziom gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.09.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Eeee... kierownik budowy to juz chyba na emeryturze co najmniej. Blok z lat 60-tych ubieglego wieku. Sciany z piasku, z mala iloscia cementu i wapna Przy wierceniu na fi10 uzywam wiertla fi8 Wczoraj jako inwestor polki zarzadzilem wzmocnienie konstrukcji poprzez dodanie wiekszych podporek i zamocowanie dluszych kolkow. Zapomnialem dzis sprawdzic, czy nie przewiercilem sie na korytarz Z tymi reklamami w gazetach to prawda - duzo ich. Ale z drugiej strony obok "Muratorow" lezy kupka ulotek z targow budowlanych i jakos nie chce ich wyrzucac, bo "moga sie przydac". A tymczasem roczniki 1998-2001 zmigruja do piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.09.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ...a może czas pomysleć o porządnych regałach, bo jeszcze ściana gotowa runąć pod taką wiedzą ...i administracja będzi ciągać po sądach, że szkody czynisz ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.09.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A tak w ogole, to fajnie sie przeglada roczniki w poszukiwaniu tego samego tematu. Artykuly podobne i nawet te same zdjecia w roznych rocznikach...No ale coz sie dziwic, technologia nie zmienia sie tak szybko, a mniej wiecej co roku o tej samej porze wystepuje zapotrzebowanie na te same tematy. A czasem mozna znalezc i takie kwiatki: http://www.mmmad.great.net.pl/uploadfiles/uczciwosc_rywina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wczoraj zawaliła mi się półka, na której stało 5 roczników "Muratora", dokumentacja budowlana i katalogi z projektami domow... Cale szczescie, ze nie bylo tam akurat mnie (polka obok komputera), ani mojego dziecka. I tak sie zastanawiam, czy to znak, ze scianka dzialowa, ktora kazalem dostawic za bardzo obciaza strop? moze dokumentacja budowlana pogryzla sie z muratorami i stad taki efekt??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 hmm..to ja całe szczescie pozbyłam sie paru roczników.....i nic juz nie runie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 a może trzeba podrzucić nielubianemu sąsiadowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts