Jarbas 01.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Spłacam kredyt hipoteczny w banku A. Obecnie na rynku znalazłem ciekawszą jak dla mnie ofertę w banku B. Chodzi mi po głowie przenieść się... Macie może jakieś doświadczenie w tej materii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 05.09.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 I może przy okazji przewalutować kredyt na CHF... Czy warto - w tym momencie... Ma ktoś doświadczenia z BOŚ-em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 05.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja mam: oprocentowanie korzystne (ja bralem kredyt ekologiczny) ale biurokrachjai papierkowosc potrafia wykonczyc kazdego klienta. Dlatego nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 05.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ekologiczny - bo zero papierów (oszczędność lasów ) - i jaka tu biurokracja ? A tak poważnie - dlaczego "ekologiczny" ? Czy to ten kredyt w CHF z 1% + wibor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 05.09.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 przeniosłem kredyt z jednego banku do innego,tym samym straciłem ulgę odsetkową, ale ciągle jestem in plus i to sporo. Papierologii jest tyle samo co przy nowym kredycie, albo i więcej.Ale za drugim razem idzie już sprawnie. Policz w exelu czy Ci się opłaca albo w dowolnym kalkulatorze w necie.Jeżeli różnica jest większa niz 2% to powinno sie opłacać, dużo zależy od planowanego okresu spłaty. Opłaty sądowe niewielkie. Zajrzę do tego wątku, więc możesz pytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 też przeniosłammimo kosztów i papierków opłacało siępapiery: aktualna wycena, zdolność kredytowa (zaświadczenia z pracy, pity), wypis z rejestru gruntów, wypis z kwkoszty: wycena, wypisy, prowizja za wcześniejszą spłatę, prowizja za uruchomienie, za wykreślenie hipoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 06.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tylko, że akurat nie wiem, czy obecnie przewalanka z PLN na CHF sie oplaci. Generalnie takie zabiegi robi sie jak PLN jest slaby, a nie mocny. Zalatwiaj formalnosci i czekaj na przedwyborcze oslabienie PLN. Jak Cimoszko sie wzmocni w sondażach, to PLN moze troche oslabnie. Albo jak sie skonczy prywatyzacja PGNiG, to inwestorzy rzucą na rynek niewykorzystane PLN i moze troche spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ale tu jest mowa o przeniesieniu, a nie przewalutowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Nie, no sta28 rzucil temat przewalanki przy tej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 upss sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 07.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Taaa... a frank tanieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 07.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Taaa... a frank tanieje ... Taaa... a frank tanieje punkt widzenia zależy od punktu odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts