darek_wy 08.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Urzędowski dał mi w wycenie czas realizacji okien z meranti 28-30 tygodni... Natura i Gebauer trochę lepiej - 6-8 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ....Urzędowski zbiera 90% negatywnych opinii - głównie pod kątem terminów realizacji (a raczej ich zawalania), ale nie tylko,.... taaaa....zbiera tutaj ale tez wez pod uwage jak to naprawde jest?. Jaki procent produckji jakiegolwiek producenta stanowia Forumowicze? 0,1? 0,01? A naturze czlowieka lezy to ze jesli cokolwiek jest nie po jego mysli musi okrzyknac to calemu swiatu Jak chcoby jedna wpadka firmy OKULUX i juz zostala ona w Waszych oczach zdyskredytowana Znam innego Forumowicza co z Okuluxem mial doczynienia i jakos tutaj nie mowi ze jest super zdowolony. Fakt, to ja mu okna montowalem ale cala obsluga jak i reszta na ktora tak zwracacie uwage byla bez zarzutu. Tak wiec na podstawie kilku negatywnych postow nie wyrabialbym sobie od razu negatywnej opinii o dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ja w tym roku zamówiłam okna u Pana Darka na Modlińskiej, ale moja przygoda z tą firma trwa od około 2 latjestem BARDZO zadowolona z obsługi i jak pisał przedmówca z cierpliwości jaką okazał mi Pan Dareknie mam absolutnie NIC do zarzucenia firmie Okuluxpolecam współpracę z tymi PanamiKULTURA, RZECZOWOŚĆ, CIERPLIWOŚĆtakie są moje wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A teraz jak jest z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 09.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 My w marcu kupowaliśmy okna w firmie Oculux na Modlińskiej, a w maju kupiliśmy drzwi. Obsługa profesjonalna, transakcja bezproblemowa.Jak najbardziej polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts