aveflorek 01.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam Jak to zobaczylem na innym forum to stwierdzilem ze lepiej jakby wiecej ludzi moglo to zobaczyc http://www.oasistours.republika.pl/ Niestety nie zawsze bedzie sie dalo odpalic stronke, bo jest zalozona na darmowym serwerze, ale warto odczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 no dobra, to może opisz, co na tej stronce bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 no właśnie lepiej szybko opisz, bo wyjeżdzam...Heliosem nie latać to już wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jak już wyjeżdżasz, to chyba "po ptokach" Oznacza to, że kupiłas, zapłaciłas i ......jedziesz. Czy może to ma oznaczać co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Majka święta racja, ale zawsze mogę przynajmniej wiedzieć. Podobno świadomość pomaga:) I mogę innym powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To powiedz mi, co wybrałas. Wtedy Ci powiem, czy przezyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Miałam Chorwacje ale wzięłam w ostatniej chwili Kreta.No ale my tu gadugadu a autor nic nie mówi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ukazał mi sie hotel Sirocco. Gościu jęczy, że kupił najtańszą ofertę i bylo kiepsko Do tego wybrał sie tam z dzieckiem. Nic juz więcej nie powiem A Ty Xena, jaki obiekt przeznaczyłas na swoje wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 sirocco nie, ale weź mnie nie strasz... Ja pożądam tylko miłej łazienki i łózia, cała reszta mnie obchodzi średnio i tak wychodzę rano i wracam w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 łózio, a może Józio pewnie będzie Sirocco to hotel w tunezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 już mi lepiej;)Całe szczęście w ogóle nie ciagnie mnie do Tunezji, Egiptu, Turcji.A ktoś mi już opowiadał, szczególnie o czystości w Tunezji.Ble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Tunezja jest raczej nudna (tydzień, dwa góra i masz wrazenie że wszędzie byłeś i wszystko widziałeś). Natomaist Egipt jest zdecydowanie wart odwiedzenia. Kwestia hotelu i nastawienia. Z interesujących Cię rzeczy - rafa jest naprawdę super. A wiesz że z miejsc w Europie to Kreta jest tym gdzie średnia długość życia jest największa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 bogus tak slyszałam! bo mają dobra dietę i daleko wszędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 01.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wszystko pieknie, ładnie ale w tym terminie to tydzień w Tunezji kosztował z przelotem i trzema posiłkami 600 PLN. Trudno wymagac za te cenę u Arabów pokoju bez karaluchów i kozy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 600PLN?I tak bym nie pojechała. Do Aarabów nie mam nic, ale głowę wolę miec w komplecie z szyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 01.09.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 600PLN? I tak bym nie pojechała. Do Aarabów nie mam nic, ale głowę wolę miec w komplecie z szyją. Tak 600! Moje 2 kolezanki były w tym czasie z Oasisa właśnie. A co do głowy to obie prawie je straciły ( tak przynajmniej mówiły) dla włoskich animatorów zycia kulturalnego czyli wulgarnie kaowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 włoski kaowiec to dla mnie chyba najgorsze możliwe zestawienie.rozumiem fiński kaowiec albo szwedzki, ale nic tu nie uświadczysz takich imprez;)pees,chyba ci sie ten kot po lewej wybarwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 w Tunezji jest całkiem bezpiecznie. A animatorzy zawsze rwą panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 niedobrzy animatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tanio nie zawsze znaczy zle. W 2000 roku znalazlam wyjazd (co prawda do Wloch) za malutkie pieniadze. Jechalismy busem z duszą na ramieniu i mile sie na miejscu zaskoczylismy. Okazalo sie dodatkowo, że z 7 autobusow tylko nasz jechal za te darmoche, a inni ludzie mimo ze zakwaterowani w tym samym miejscu co my placili wiecej. To byla jakas "oferta milenijna" a rezerwacje robilismy juz w czerwcu- wyjad byl 3 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts