pattaya 03.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Dokąd jedziesz na Kretę?Uwielbiam tą wyspę.Byliśmy tam już 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 na Podróże TV jest Dominikana z All Inkluziv za 1990zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 na Podróże TV jest Dominikana z All Inkluziv za 1990zł aha, a znasz takiego co juz na to poleciał i wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 To cwaniackie zagrywki.1990+przelot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Majka !! Ty jako kobita z branży powinnaś stworzyć w punktach KODEKS TURYSTY NIE DO NACIĄGNIĘCIA i sprzedaĆ nam parę konkretnych informacji na co w szczególności trzeba zwrócić uwagę kupując wycieczki zagraniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 kodeks???? za leniwa jestem ale zawsze można się mnie zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 w Tunezji jest całkiem bezpiecznie. A animatorzy zawsze rwą panienki To mało powiedziane ze rwą ..stoją i czekają jak pies na suke i obojetnie czy ma kolbe długą jak wiesniaczka galicyjska czy tyłek jak szafa dwudzwiowa , byle na drzewo nie cita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 w Tunezji jest całkiem bezpiecznie. A animatorzy zawsze rwą panienki To mało powiedziane ze rwą ..stoją i czekają jak pies na suke i obojetnie czy ma kolbe długą jak wiesniaczka galicyjska czy tyłek jak szafa dwudzwiowa , byle na drzewo nie cita wiesz, oni za to dostają..................kasę . Męskie prostytutki i tyle. A z ładnymi to gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 byle na drzewo nie cita Co to kurna znaczy ? jak wieśniaczka galicyjska ja mam o mieszkankach Galicji jak najlepsze zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 selimm napisał: byle na drzewo nie cita Co to kurna znaczy ? No co Ty??????? Nie pamiętasz? -"Cita chcesz banana?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tam trzeba jechac i zobaczyć .......Tajlandia dla lasek podobnie jest na Cyprze ...prawie kazda knajpa to ukryty burdel z bardzo znajomym językiem [urlwww.world66.com/asia/middleeast/cyprus/ayianapa/nightlife_and_ente [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Podobno do Dominikany Niemry na czarnych jeżdżą.Ale jak te tępe spojrzenia Dominikańczyków zobaczyłem,to nie wiem czy w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dominikana to jest porazka , tam poza ładnymi osrodkami nic nie ma nawet ten słynny biały piasek nie wszedzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 selimm napisał: byle na drzewo nie cita Co to kurna znaczy ? No co Ty??????? Nie pamiętasz? -"Cita chcesz banana?" ja nie pamiętam... aż się boję prosić o wyjaśnienia bo temat śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ja nie pamiętam... aż się boję prosić o wyjaśnienia bo temat śliski Była Elza z buszu,była i małpa Czita(Chita). No a że Selimmm nie wymiawia "cz"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No a że Selimmm nie wymiawia "cz"... Teraz wszystko jasne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dominikana to jest porazka , tam poza ładnymi osrodkami nic nie ma nawet ten słynny biały piasek nie wszedzie jest Porażką to są Malediwy. Ten biały piasek jest wszędzie. Tylko chodzić się po nim nie da-tnie stopy! To zmielony koralowiec,wygląda super tylko na pocztówkach. A i z rafy niewiele zostało-ugotowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pattaya, a gdzie Ci sie podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pattaya, a gdzie Ci sie podobało? Majka pewnie w Tajlandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts