selimm 04.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Na Krecie słyszałem ze ludzie nawet reklamuja to ze papierek trza włozyc do kosza , jak ktos sie nie stosuje do tego to moze miec niespodzianke w postaci szamba w łazience .....podobno chodzi o mala srednice rur , ale ja na szczescie nie miałem tego ograniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 selimm, to zalezy od hoteliku. Faktycznie tego nie napisałam, no i o wielu jeszcze innych. Nazbierało sie przez pare lat ciekawostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.10.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 naj....ciekawsze kawałki reklamacji: - na plaże nie chodzilismy, bo piasek parzył w stopy....... - woda była slona i piekła w skórę........ - klimatyzacja nie działała, jak siedzielismy na balkonie........... - w basenie kąpali sie obcy turyści................ - hałas zerujacych ptaków przeszkadzał w odpoczynku Majka świetne... Nie mysłałaś o opublikowaniu tego w jakimś Kąciku Humor z Reklamacji Biur Podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.10.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ten problem występuje nie tylko na Krecie.Prawie w całej Grecji.I nie tylko.Wszędzie tam ,gdzie kanalizacja ma rury o małej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Nie tylko Grecji to dotyczy ,w Bułgari to samo koło Rethymnon jest taka rura gdzie ida scieki prosto do morza....tam stawiają na ekologie jak widać szkoda ze ludzie wogle nie mają pojecia gdzie jadą i jakie zwyczaje tam panują ...potem jest rozczarowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 04.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 to fakt, przez 2 tyg. trudno jest zobaczyć większość zabytków na Krecie. No chyba że podjeżdżamy samochodem, ogładamy z okna i jedziemy dalej. Mam znajomych którzy w ten sposób "zwiedzili" większość krajów w Europie a przy szczegółowych pytaniach okazuje się ze byli w niewielu miejscach i prawie nic nie widzieli.... poza drogami i autostradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toudee 05.10.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 To ja polecam Chorwację. Trochę już widziałem w przeszłości "zamierzchłej" odwiedziłem Hiszpanię, Grecję, Włochy, Francję, ale od 6 lat tylko CRO. Szczegóły na mojej stronce internetowej. http://www.mojachorwacja.boo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Fajna stronka ....w przyszłym roku zamierzam tam sie udac masz jakies namiary na wynajecie mini-wyspy albo latarni morskiej ? http://www.lighthouses-penul.com/ tą juz znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toudee 06.10.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Tego typu "robinsonady" jeszcze nie próbowałem więc z namiarami krucho - jak coś znajdziesz "zapodaj" może w przyszłości się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Na Kornati mozna sobie wynajac mini-wysepke http://www.murter-kornati.com/stranice%20pl/kornaty_wyspami.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.10.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 3MTrzeba było aktorem zostać.Kupiłbyś sobie trochę gruntu na morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 3M Trzeba było aktorem zostać. Kupiłbyś sobie trochę gruntu na morzu. O takim "gruncie na morzu" myślisz - http://lee.fpic.co.uk/p4989441.html? To nie dla aktorów - trzeba mieć znacznie większe zarobki... A co do samotności - 70 osób załogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.10.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Fajna łajba,ale miałem na myśli wyspę-jak Marlon B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 09.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 A wracając do polskich perełek, to w naszym (moim i męża) repertuarze od paru lat jest przekleństwo - "o Kaaaarwia!". Koszmar dla łaknących ciszy i spokoju. Uciekliśmy stamtąd już w dniu przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 pattaya - może po prostu mam porównanie i osobiście Krety nie uplasuję w moim top ten, a w końcu nie każdy ma ochotę na wakację oglądać tylko zabytki. Szczerze mówiąc z europejskich klimatów bardziej podoba mi się Chorwacja... czy ktoś z Was wynajmował może te latarnie? Czy moge prosić o trochę szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 XeniuOczywiście jest to sprawa gustu.Ja też mam porównanie z kilkudziesięcioma krajami.Kreta plasuje się w ścisłej czołówce.Chorwacja jest piękna.Ale dziwne,że nudzi Cię Kreta a Chorwacja nie.Może byłaś w jakim trefnym hotelu kilka-kilkanaście kilometrów od jakiegokolwiek miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.10.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Pattaya mi sie kreta podoba: bo sie krotko leci ładne plaze , cudowna pogoda do pazdziernika , jest w miare tanio jesli chodzi o zabytki to poza paroma klasykami to kicz , podobnie jak budowle tamtejsze ....plaskie dachy z duuuzą butla na dachu , jak ktos rano lubi brac prysznic to przewaznie robi to w zimnej wodzie ..ale do rodzinnego wypoczynku wyspa jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 3MJaki kicz masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 pattayciu - nie nie byłam w trefnym hotelu kilka - kilkanaście kilometrow od jakiegokolwiek miasta. Zresztą fakt, że raczej nie wybieram na wakacje miast. Po prostu, gdybym miała w dużym skrócie powiedzieć czemu nie uważam Krety za cud świata może rozpoczęłabym od tego, że "zabytki Krecie" mnie nie kręcą, co do czystości mam parę drastycznych uwag (zarówno plaż jak i okolicy), a w wodzie życie jest bardzo ubogie. Nie chodzi mi o to żeby zrzędzić jak to beznadziejnie jest na Krecie, tylko o to, że dla mnie osobiście aż tak piękna nie jest. Wszystko chyba zależy od tego co chcemy robić w wakacje. A jeśli pytasz czemu mnie się bardziej podoba Chorwacja to może zacznę od bogactwa życia w morzu ( stosunku do tego co widziałam na Krecie), kamienistych plaż itd. Po prostu mnie osobiscie podoba się bardziej. A co do zabytków - 4000% bardziej podoba mi się Dubrownik (w porównaniu do Chanii czy Rethymnonu). Ale całe szczęście gusta są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Dla mnie na wakacjach najważniejsi są ludzie.I tutaj Grecy wygrywają w cuglach z innymi nacjami.Są przesympatyczni,bezpośredni,lubią wszystkich itp.Z tego właśnie powodu omijam wiele zwłaszcza "egzotycznych" krajów.A jeśli chodzi o kicz...Pełno go wszędzie.Dla mnie szczytem kiczu jest wiedeński pałac cesarski Schoenbrunn (tak to się pisze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts