Xena z Xsary 10.10.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 no mam inne doświadczenia z ich lubieniem wszystkich;)a tak z ciekawości to jakie inne nacje w tych egzotycznych krajach są niemiłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Niemiłe to może złe określenie.Problemem są olbrzymie różnice kulturowe i wynikające z tego nieciekawe sytuacje.Również drażniąca jest niesamowita natarczywość ,nachalność.No ale często wynika to z biedy.Najgorzej wspominam mieszkańców Indonezji za w/w cechy.Natomiast Dominikańczycy przodują w bezmyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 eeee, myślisz, ze sa bardziej bezmyślni niz my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Podam Ci przykład. Miejscowość Cabarete,dookoła same hotele,plaże. Wszystkie hotele w opcji all inclusive. Czyli za darmo micha,miejscowe alkohole,napoje bezalkoholowe. Wśród nich jeden,jedyny sklep. Co Ty byś w nim sprzedawała? Filmy do aparatu,zabawki do wody i na plażę,europejskie i amerykańskie alkohole i smakołyki ,owoce,słodycze,lody. A co w nim było? Miejscowe alkohole,keczup i musztarda w 1kg opakowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 keczup i alkohole rozumiem mimo wszystko, ale musztarda? a tak poważnie, to może miejscowe lobby nie zezwalało na sprzedaż filmów aparatów i mini wersji titaniców plażowych... ju never nou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.10.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ale jaki miało w tym interes?Musiałem grzać kilka kilometrów po film.Również tam odkryłem,że do kupna sandwicha i zapłacenia za niego potrzebne jest minimum 5 osób.Trzeba to wprowadzić u nas-zlikwiduje się bezrobocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kicz to takie moje okreslenie jak krasnale dla naszych sąsiadow stosunek ceny do jakosci to najgorzej dla mnie wypada Dominikana a najlepiej wspominam Madere ...z namiotem i rowerem całą wyspe zwiedziłem ....a ile kobiet poznałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 11.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 selimm - po prostu byłeś młodszy ;-) A na poważnie - też z prawdziwą przyjemnością wspominam jak w młodości stopem i z namiocikiem przejechałem m.in. całe wybrzeże morza Śródziemnego od Pireusu do Gibraltaru za ... $200 Do dzisiaj pamiętam miny żandarmów Hiszpańskich gdy próbowali zrozumieć skąd na wiadukcie na granicy Marokańsko-Hiszpańskiej (tak - jest taka granica i taki wiadukt) wziął się człowiek bez wizy Marokańskiej i Hiszpańskiej (do obydwu tych krajów musieliśmy mieć wtedy wizy ...) Oczywiście nie jest to jedyne wspomnienie, ale nie wszystkie można opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Bogus, Ty wtedy wydałeś 10-cio miesięczne polskie zarobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja Was za to a właściwie Wasze dzieci moge zaprosić do Krakowa, gdybyście szukali noclegów zorganizowanych dla wycieczek szkolnych typu "Poznaj swojego Smoka" to prosze o prv. Właśnie chyba zamieściłam reklamę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.10.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 aaa to ta Xara jest w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.10.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 nie Majko;) we Wrocku, ... do Wroca moge zaprosić, ale hostelu tu nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A wracając do polskich perełek, to w naszym (moim i męża) repertuarze od paru lat jest przekleństwo - "o Kaaaarwia!". Koszmar dla łaknących ciszy i spokoju. Uciekliśmy stamtąd już w dniu przyjazdu. My tak uciekliśmy z Mielna. Po pół godziny pobytu. A kiedyś byłam w Grecji na Korfu. Fajnie tylko niestety drogo - wyspy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts