Sloneczko 17.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefer, płytki tak cudne, że i do sypialni by się nadawały A poważnie, zapisuję obrazek gdy kiedyś znudzi mi się moja łazienka, położę te właśnie płytki Jak na nie trafiłaś na stronie Domusa? Ja nie umiem. Tak jakby ich tam nie było. Ale znalazłam je też tu w hurtowni: http://www.kafra.com.pl/?go=oferta&id_oferty=1 :) Są to płytki porcelanowe z serii Zen (obrazek 21): http://www.argentaceramica.com/web/Descargas/Series/zen.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 17.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czekoladowy jest cudny, taki cieplutki i przytulny. Ja zastanawiam się nad tym kolorem do salonu, oczywiście w połączeniu z innym żeby nie było za ciemno. Może z magnolią lub kością słoniową. W każdym razie albo czekolada albo bordo, ale gdy oglądam wasze fotki to przechylam się w stronę czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak się ułóżą to pokaże co i jak Na razie jadą z dalekich krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 17.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja malowałem ostatnio sypialnie w dwóch odcieniach fioletu .do tego ciemno brazowe łóżko (wenge:lol:) i podłoga i wyszło piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 17.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Resor czy mógłbyś wrzucić zdjęcia? Ja się wacham pomiędzy głęboką czekoladą, a głębokim fioletem i do tego jakiś kremik- chodzi mi o sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.10.2008 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U mnie w sypialni jedna ściana jest czekoladowa ( jesień borowikowa Nobilesa ), pozostałe kremowe, taki budyń śmietankowy ( pastelowa orchidea Duluxa), podłoga raczej ciemna, brązowa ( orzech sienna Eggera ). Okna też brązowe. Sufit biały. Póki co, moim zdaniem, wygląda bardzo dobrze. Meble będą też ciemne, brązowe, ale nie tak ciemne jak ściana. Do tego jasne kremowe długie firanki, kremowe dywaniki przy łózku i kremowa narzuta. Na czekoladowej ścianie będzie wisiał duży obraz w jasnej kolorystyce ( już zakupiony ) Jakiś czas temu na forum widziałam zdjęcie cudnej sypialni, gdzie wszystkie ściany były brązowe i podłoga ciemna, a do tego białe meble i kryształowe lampy. Teraz na szybko nie mogę znaleźć tego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jak się mają czekoladowe sypialnie? Ciągle nei zdecydowałam się na kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 13.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ja właśnie też maluję na czekoladowo na razie poszła pierwsza wartswa dulux cynamonowy deser w połąćzeniu z Magnolią. Fajnie się komponuje, smacznie nie wiem jak z reszta mebli bedzie, ale kolor jak dla mnie super! jak pojdzie druga wartswa mogę wkleić fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja będę mieć dużo zabudowy w sypialni, dlatego chyba postawię na meble w czekoladowym kolorze, a na ścianach zaszaleję innym kolorem plus jakieś dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 To moja: http://images45.fotosik.pl/181/f0ec2511fe3cdfacm.jpg Mam tylko to jedno zdjęcie więc dodam, że przeciwległa ściana też w tym samym brązie a zasłony w oknie balkonowym są w kolorze i wzorze poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 16.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Świetny szablon, te niebieskie kwiat na czekoladowej ścianie. Gdzie taki kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.08.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 M3 uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Świetny szablon, te niebieskie kwiat na czekoladowej ścianie. Gdzie taki kupiłaś? Kupiłam na http://www.szabloneria.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 16.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Świetne. 2 wzory spodobały mi się bardzo, ale jednak trochę drogie. Musiałabym na to wydać 250 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 03.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Odświeżę nieco temat. Poszukuję gotowej farby ciemnoczekoladowej (im ciemniejsza tym lepiej) w chłodnym odcieniu. Farba z mieszalnika nie wchodzi w grę gdyż już mam taką ścianę pomalowaną na czekoladowo i farba ta niestety ma słabe pigmenty gdyż po drobnych przetarciach zostają trwałe ślady. Fachowcy zalecili pomalowac ścianę ponownie ale farbą gotową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 polecam hot chocolate Beckersa- możesz ją myć do upadłego i żadnych przetarć nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ngel masz może pomalowane coś tym kolorem? też jestem zainteresowana hot chocolate Beckersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.03.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 proszę bardzo - hot chocolate na kominkuhttp://i274.photobucket.com/albums/jj260/ngel_01/IMGP2943.jpgoraz w sypialnihttp://i274.photobucket.com/albums/jj260/ngel_01/IMGP3000.jpghttp://i274.photobucket.com/albums/jj260/ngel_01/IMGP2999.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 a ten jasny kolor w salonie i sypialni to... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 w salonie sweet cream a w sypialni caffe latte- oba również Beckersa -tylko ten caffe latte jest taki zimny a sweet cream jest taki cieplutki- uwielbiam go!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts