rataj75 03.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ale to chyba z mieszalnika, bo z gotowych farb nie ma takich nazw w ofercieteż malowaliśmy Beckersem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 wszystko z gotowych- tylko nie z serii colours tylko tej drugiej tańszej (jest w cenie duluxa) jakoś tak dziwnie się ta seria nazywa vaggfarg czy coś w ten deseń- są na pewnoe w castoramie i są w cenach normalnych farb a jakość jak dla mnie REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cudem jest... 12.05.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 znalazłam Ci fajną aranżację. ściany takie ja Ty chcesz czekolada i beż. A reszta - sama zobacz jak to jest dopasowana. Dla mnie rewelacja. http://www.sklep.projektujikupuj.pl/produkt/komplety-wypoczynkowe/nowoczesny-zestaw-focus-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts