W-waBiker 01.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam, będe potrzebował ok 60 palet BK 24X24X59 najchętniej z Faelbetu może ktoś z Was ma namiary na jakąś churtownie lub kogoś kto może załatwić w jakiejś super atrakcyjnej cenie...jeszcze mam trochę czasu więc już zaczynam się rozglądać...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 01.09.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Chciałem jeszcze dodać, że to samo dotyczy stali zbrojeniowej, równierz poszukuje po jak najniższych cenach i bez faktury bo nie jest mi potrzebna, stal jest dla mnie nawet pilniejsza bo będzie mi najpierw potrzebna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 01.09.2005 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Chciałem jeszcze dodać, że to samo dotyczy stali zbrojeniowej, równierz poszukuje po jak najniższych cenach i bez faktury bo nie jest mi potrzebna, stal jest dla mnie nawet pilniejsza bo będzie mi najpierw potrzebna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Radom może być? To nie jest żart, tam kupowałem i nawet z transportem mi się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celam 01.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Faelbet-Warszawa ul. Marywilska 42c. tel. 811-46-12 lub 811-01-51. Maj najnizsze ceny w okolicy Legionowo, Chotomow, Jablonna po rabacie. Nie wiem jak w Warszawie ale to od nich biora hurtownie. Jezeli bedziesz brac material BK na caly dom to daja 10% upustu, od cen na stronie internetowej. Wiec sie oplaca. Strona internetowa http://www.faelbet.com.pl.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 01.09.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 celam z tego co się orientuje to u producenta czyli w Faelbecie jest najdrożej, a jeszcze nie mają swojego transportu i trzeba za niego płacić, hurtownie oferują niższe ceny z transportem gratis (nie wiem czemu tak jest ale to prawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 01.09.2005 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Whisper właśnie kiedyś coś słyszałem na temat Radomia, ale nie mam konkretnych namiarów, jeśli masz w Radomiu jakieś dobre kontakty do materiałów budowlanych to byłbym Ci bardzo wdzięczny za kontakty...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Whisper właśnie kiedyś coś słyszałem na temat Radomia, ale nie mam konkretnych namiarów, jeśli masz w Radomiu jakieś dobre kontakty do materiałów budowlanych to byłbym Ci bardzo wdzięczny za kontakty... Pozdrawiam. KADEX tel (48) 36 99 040 Hurtownia jest na wylocie na Kielce. Kupiliśmy tam stal i bloczki, ceny bardzo ładne, transport, faktura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 01.09.2005 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Whisper, dzwoniłem do nich i dowiedziałem się że jeśli np. chodzi o stal to ceny mają wcale nie rewelacyjne bo 2 tys zł za tone drut od 10mm do 16mm to w Konsorcjum Stali w Warszawie jest po 1800zł za tone czyli taniej...no jeśli chodzi o BK to mają w miare tanio ale to jest Lubartów lub Puławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jak ja kupowałem, to stal mieli po 2200 brutto (z transportem), w Wawce była wtedy pod 3000. A BK kupowałem Belixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celam 01.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No niewiem jak ja u nich byłem zaproponowali mi cenę 5,50 - 10% jeżeli bedę brał materiał na całą budowę z transportem (bloczek 24x24x59 odmiana D600). Niestety nie mogłęm skorzystać z tej oferty, gdyż wcześniej już zamówiłem w hurtowni jeden transport (razem 18 palet BK)i wówczas nie mogłem u nich wziąć materiału na całą budowę. W hurtowni płaciłem za 1 szt. 5,35 zł.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 03.09.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ja znalazłem po 5.25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts