Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuje BK w Warszawie lub na obrzeżach w janiższej cenie.

Recommended Posts

Faelbet-Warszawa ul. Marywilska 42c. tel. 811-46-12 lub 811-01-51. Maj najnizsze ceny w okolicy Legionowo, Chotomow, Jablonna po rabacie. Nie wiem jak w Warszawie ale to od nich biora hurtownie. Jezeli bedziesz brac material BK na caly dom to daja 10% upustu, od cen na stronie internetowej. Wiec sie oplaca. Strona internetowa http://www.faelbet.com.pl.

Pozdrawiam

Marcin

Whisper właśnie kiedyś coś słyszałem na temat Radomia, ale nie mam konkretnych namiarów, jeśli masz w Radomiu jakieś dobre kontakty do materiałów budowlanych to byłbym Ci bardzo wdzięczny za kontakty...

Pozdrawiam.

KADEX

tel (48) 36 99 040

Hurtownia jest na wylocie na Kielce. Kupiliśmy tam stal i bloczki, ceny bardzo ładne, transport, faktura...

Whisper, dzwoniłem do nich i dowiedziałem się że jeśli np. chodzi o stal to ceny mają wcale nie rewelacyjne bo 2 tys zł za tone drut od 10mm do 16mm to w Konsorcjum Stali w Warszawie jest po 1800zł za tone czyli taniej...no jeśli chodzi o BK to mają w miare tanio ale to jest Lubartów lub Puławy...

No niewiem jak ja u nich byłem zaproponowali mi cenę 5,50 - 10% jeżeli bedę brał materiał na całą budowę z transportem (bloczek 24x24x59 odmiana D600). Niestety nie mogłęm skorzystać z tej oferty, gdyż wcześniej już zamówiłem w hurtowni jeden transport (razem 18 palet BK)i wówczas nie mogłem u nich wziąć materiału na całą budowę. W hurtowni płaciłem za 1 szt. 5,35 zł.

Pozdrawiam

Marcin