Wrocek 01.09.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Budynek sąsiada stoi 1,5 m od granicy mojej działki /o dość duzej kubaturze/ w trakcie opadów cała woda spływa na moją działkę to powoduje gnicie trawy itp. Ja mając na uwadze powyzsze, w swoim domu mam odprowadznie wody do deszczówki. Co w takim wypaku należy zrobić, poniewaz sąsiad uwaza, ze woda sama wsiąknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Podnieść teren przy granicy z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrocek 01.09.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 za późno mam juz zagospodarowaną działkę/ nasadzenia, oczko wodne, trawa itp/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 01.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To zrób niewielki murek betonowy w granicy, albo ewentualnie odsuń go nieco od granicy. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 za późno mam juz zagospodarowaną działkę/ nasadzenia, oczko wodne, trawa itp/. No to troche nieklawo :/ Pozostaje tylko murek - czyli porada mario_pab'a - a potem pomaluj go w kolorze zbliżonym do otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 za późno mam juz zagospodarowaną działkę/ nasadzenia, oczko wodne, trawa itp/. No to troche nieklawo :/ Pozostaje tylko murek - czyli porada mario_pab'a - a potem pomaluj go w kolorze zbliżonym do otoczenia To od swojej strony, rzecz jasna. Od strony sąsiada na wściekły róż lub pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 02.09.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Woda sąsiada nie może spływać na twoją posesję i powinien o to zadbać sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 koniecznie murek oporowy. Jeżeli masz zagospodarowana działkę, to zrób go pasujacego do otoczenia. Np. z ładnego kamienia. Pamietaj o fundamenciku do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts