Anula73 01.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam Grupowiczow, Poszukuje parkietu debowego i kogos kto mi go porzadnie polozy we Wrocławiu (cyklinowanie nowymi maszynami bezpylowymi). Zaczelam sie rozgladac i jeden z parkieciarzy powiedzial mi ze daje rok gwarancji. Czy to aby nie za malo ? Jak to wedlug Was powinno byc z ta gwarancja ? Nasluchalam sie ze powinnam brac kogos kto zmierzy wilgotnosc parkietu, pomieszczenia i podpisze sie pod tym swoja gwarancja. ale gdzie kogos takiego znalezc? Moze ktos mial dobrego parkieciarza w moich rejonach i moze mi polecic ??? Jakiej dlugiej gwarancji powinnam wymagac ? Nie kupowalam parkietu narazie, bo boje sie ze jak przyjdzie fachowiec to powie ze mu nie odpowiada wilgotnosc. Podobaja mi sie rustykalne dyle debowe dostepne w UretaPol na Avicenny (hiszpanie) albo w firmie Roseraie (holendrzy) ale obawiam sie ze takie dlugie dechy (1-1,20 m, szer 10-12 cm) beda odklejac sie od podlogi. CZy ktos ma jakies doswiadczenia ? Nierewelacyjne opinie slyszalam na temat Goliszka dzialajacego we Wroclawiu, wiec moze ktos inny ? pozdrawiam, Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 01.09.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nierewelacyjne opinie slyszalam na temat Goliszka dzialajacego we Wroclawiu, wiec moze ktos inny ? A czy poparta była ta opinia? Chciałam się na niego zdecydować a moze nie powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 02.09.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A dlaczego Goliszek jest " nierewelacyjny".Ten starszy od 2 dni lazil po mojej "budowie", pukal, stukal, mierzyl.Sprawdzil izolacje, obstukal pekniecia. Wygladal na bardzo dokladnego. Kazal zawolac keirownika budowy bo na czesci podlog nie chcial klasc i dawac gwarancji. Sympatyczny czlowiek. W sklepie dobra obsluga, ogromny wybor.Piekne olejowane dechy-cuda i cudenenka.Z cenowym aspektem to niestety inna historia. Poczekam na oferte i pojade na Aivcenska jeszcze poogladac.A moze tam kogos poleca do robienia parkietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dymitr 26.08.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Czy ktoś się orientuje jakie są ceny parkietowych kasetonów ozdobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts