sarwa 01.09.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witajcie,Powiedzcie mi czy można się zameldować juz w domu, któryma przydzielony adres ale jeszcze nie jest oddany? Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 01.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja już to przerabiałem.U mnie w gminie, żeby się zameldować trzeba mieć załatwiony odbiór budynku, ale są gminy, gdzie wystarczy, że jest teren ogrodzony, jest adres i choćby buda dla psa i można się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarwa 01.09.2005 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 wiec muszę uderzyć do urzedu gminy?a nie do starostwa? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 01.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Tak numery posesji nadaje urząd gminy (miasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts