Karolf 02.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 wyrób sobie kartę w jakimś banku bez limitu dziennego.W Polsce jednorazowo z bankomatu możesz wypłacić 2000 zł, ale przecież możesz kilka razy dziennie. Na ogół sa to kwoty wystarczające nie tylko na bieżące wydatki Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 02.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Faktycznie wwożenie dużej gotówki w walizce to ryzyko. Ale jeśli ktoś woli w ten sposób, to może wwieźć do Polski ile chce. Tylko musi zgłosić celnikom wwóz jeżeli kwota przekracza równowartość 10.000 euro. Inną sprawą jest ile można wywieźć z Niemiec w gotówce według tamtejszego prawa, ale tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 wyrób sobie kartę w jakimś banku bez limitu dziennego. W Polsce jednorazowo z bankomatu możesz wypłacić 2000 zł, ale przecież możesz kilka razy dziennie. Na ogół sa to kwoty wystarczające nie tylko na bieżące wydatki Pozdrawiam Karol To jest najdroższy pomysł. Za wypłate pieniędzy za granicą (bo rozumiem, że Leon miałby niemiecką karte) płaci się wysoką prowizje. PS. Na swoich kartach mogę wypłacać jednorazowo 2500zł. Limit dzienny mam chyba 10000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 02.09.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 dzieki za tipy postaram sie cos wymyslec mam jeszcze tydzien na jakis dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 dzieki za tipy postaram sie cos wymyslec mam jeszcze tydzien na jakis dobry pomysl a jakim autem wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 a jakim autem wracasz? no jak to jakim........ autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 a jakim autem wracasz? no jak to jakim........ autobusem Taniej jest przyjechać koleją na bilecie weekendowym, lub jeśli nie trzeba jechać przez wiele landów to na biletach regionalnych (w ciągu tygodnia). Kiedyś gdy jeździłem koleją, pokonywałem ponad 700km w 10godzin mając legalnie kupiony bilet i kosztowało mnie to ok 30 centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 02.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 a jakim autem wracasz? no jak to jakim........ autobusem Taniej jest przyjechać koleją na bilecie weekendowym, lub jeśli nie trzeba jechać przez wiele landów to na biletach regionalnych (w ciągu tygodnia). Kiedyś gdy jeździłem koleją, pokonywałem ponad 700km w 10godzin mając legalnie kupiony bilet i kosztowało mnie to ok 30 centów. Nie teraz jest 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Taniej jest przyjechać koleją ha..ha, Ciekawe czy taniej, budzisz się w pociągu , a już przy tobie nie ma euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Taniej jest przyjechać koleją ha..ha, Ciekawe czy taniej, budzisz się w pociągu , a już przy tobie nie ma euro To niech nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 06.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja bym szukała pod hasłem "mienie przesiedleńcze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Leon, a ile ty kursów robisz na rok, byś sobie transzami spokojnie uzbierał na cała chatkę. 10k Euro x 4 to daje 40k PLN zrobisz z 5 kursów i na Stan Surowy Zamknięty powinno tobie wystarczyć sądząc po fundamentach. PS. Jak będziesz dalej zwlekał z kurierką to kurs może być mało pochlebny i jeszcze możesz stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts