Dr.opsik 01.09.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Może powinien być temat nad wymianą doświadczeń w stylu "Jesteś nowym użytkownikiem? Zobacz jak korzystać z forum" wtedy nie było by tylu wątków z dwoma-pięcioma postami na ten sam temat? Co Wy na to?pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dla mnie to nie przeszkadza. Jeżeli tak by nie było, to forum przestałoby istnieć, bo już chyba wszystko zostało przewałkowane po parę setek razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dla mnie to nie przeszkadza. Jeżeli tak by nie było, to forum przestałoby istnieć, bo już chyba wszystko zostało przewałkowane po parę setek razy. nic dodac nic ująć pytanie z czego budować powoli podchodzi pod terroryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.09.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Może powinien być temat nad wymianą doświadczeń w stylu "Jesteś nowym użytkownikiem? Zobacz jak korzystać z forum" wtedy nie było by tylu wątków z dwoma-pięcioma postami na ten sam temat? Co Wy na to? pzdrw Sam właśnie powieliłeś kolejny wątek... Tego się nie da uniknąć. Co roku o tej porze zaczynają się pojawiać wątki o drewnie do palenia i co roku nikt ich nie szuka od nowa. Fakt, że co roku są inne ceny, ale o zamiennikach piszę od dłuższego czasu i "wiedza" ta jest bardzo ulotna... Ale już to polubiłem tak jak niektórzy tematy kominowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 03.09.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Pewnie macie racje, co nowe to nowe, ale czytając dwudziesty wątek o fundamentach i dowiadując sie tego samego, mozna sie zniechecic i nie mam pretensji do załozycieli, tylko do redakcji która słabo informuje nowych o mozliwosciach tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts