Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Może powinien być temat nad wymianą doświadczeń w stylu "Jesteś nowym użytkownikiem? Zobacz jak korzystać z forum" wtedy nie było by tylu wątków z dwoma-pięcioma postami na ten sam temat? Co Wy na to?

pzdrw

https://forum.murator.pl/topic/39646-kolejny-w%C4%85tek-powielonyczy-i-jak-tego-unikn%C4%85%C4%87/

Dla mnie to nie przeszkadza. Jeżeli tak by nie było, to forum przestałoby istnieć, bo już chyba wszystko zostało przewałkowane po parę setek razy.
Dla mnie to nie przeszkadza. Jeżeli tak by nie było, to forum przestałoby istnieć, bo już chyba wszystko zostało przewałkowane po parę setek razy.

nic dodac nic ująć :wink:

pytanie z czego budować powoli podchodzi pod terroryzm :wink:

Może powinien być temat nad wymianą doświadczeń w stylu "Jesteś nowym użytkownikiem? Zobacz jak korzystać z forum" wtedy nie było by tylu wątków z dwoma-pięcioma postami na ten sam temat? Co Wy na to?

pzdrw

Sam właśnie powieliłeś kolejny wątek... :wink: Tego się nie da uniknąć.

Co roku o tej porze zaczynają się pojawiać wątki o drewnie do palenia i co roku nikt ich nie szuka od nowa. Fakt, że co roku są inne ceny, ale o zamiennikach piszę od dłuższego czasu i "wiedza" ta jest bardzo ulotna... Ale już to polubiłem tak jak niektórzy tematy kominowe :wink:

Pewnie macie racje, co nowe to nowe, ale czytając dwudziesty wątek o fundamentach i dowiadując sie tego samego, mozna sie zniechecic i nie mam pretensji do załozycieli, tylko do redakcji która słabo informuje nowych o mozliwosciach tego forum.