Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funkcja Szukaj

Filo

Recommended Posts

Funkacja Szukaj Forum jest beznadziejna. W rezultacie zapytania dostaję listę artykułów zamiast wątków, którego kiliknięcie powoduje jego rozwinięcie na artykule zawierającym poszukiwane słowo. Denerwująco nieużytecznym funkcję Szukaj czyni brak automatycznego powrątu z wątku do listy rezultatów wyszukiwarki. Każdorazowo zachodzi konieczność czasochłonnego odświeżania strony.

Pozdr, Filo.

On 2002-12-03 22:24, Filo wrote:

słowo. Denerwująco nieużytecznym funkcję Szukaj czyni brak automatycznego powrątu z wątku do listy rezultatów wyszukiwarki. Każdorazowo zachodzi konieczność czasochłonnego odświeżania strony.

Spróbuj otwierać wątki w nowym oknie (prawy klawisz myszki, Otwórz w nowym oknie). Strona z listą rezultatów będzie dostępna non-stop

Grzegorz

• 2 weeks później...

Hej

Mysle, ze dobra funkcja byloby wyszukiwanie postow poprzez podanie daty. Ktos kto zaglada tutaj niezbyt czesto musi przeszukiwac kazde forum i sprawdzac, czy pojawila sie jakas wiadomosc od ostatniego czasu czy nie( z tymi swiecacymi lampkami czasem jest cos nie tak). Majac taka mozliwosc wyszukiwania, wiem ze wczoraj mnie nie bylo, wpisuje wczorajsza date i mam wszystkie nowe posty.

Byc moze, ze ktos juz ten pomysl podsunal. To nie jest plagiat :smile: , po prostu nie chce mi sie przeszukiwac forum w tym temacie.

Pozdrowienia Romek