_ZBYCH_ 02.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam, Szukam barakowozu w dobrym stanie z podwoziem umożliwiającym transport (najchętniej południowo-wschodnia część W-wy). Może ktoś z Was ma lub widział gdzieś taki na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam, Szukam barakowozu w dobrym stanie z podwoziem umożliwiającym transport (najchętniej południowo-wschodnia część W-wy). Może ktoś z Was ma lub widział gdzieś taki na sprzedaż? zobacz na allegro , widzialam tam fajny i nie drogi kilka dni temu. Zalowalam ze jest pod wa-wa bo ja do szczecina potrzebowalam. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62169915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.09.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzięki, widziałem go, ale sprzedawca mimo, iż umówił się ze mną spotkanie, to sprzedał barak komuś innemu A tak mi sie podobał. I blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzięki, widziałem go, ale sprzedawca mimo, iż umówił się ze mną spotkanie, to sprzedał barak komuś innemu A tak mi sie podobał. I blisko mnie juz sprzedal? a przeciez licytacja trwa? dziwak jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrzelakowska 09.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja mam do sprzedania barakowóz - jeżdzący - ale w Bydgoszczy!! Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 19.09.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Zbych powiedz gdzie budujesz to może weźmiesz mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 19.09.2005 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Zbych powiedz gdzie budujesz to może weźmiesz mój. Buduję w Nadmie obok Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts