b2k 02.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam, Chce przeprawadzic remont starego domu (ok70lat) z niewielka przebudowa dachu i tarasu. Mam juz zrobiona inwentaryzacje i projekt koncepcyjny. Ile moze kosztowac projekt budowalny niezbedny do uzyskania zgody na budowe? Pozdrawiam,B2K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Denis 13.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Zaplacilem 3000 tys. ale architekt zalatwia wszystkie formalnosci zwiazane z pozwoleniem ,poza tym zalezalo mi na czasie.Dom z lat 30-tych(wymiana wiezby dachowej,nowa dachowka ,balkon tarasowy,taras).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madarka 26.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 otrzymalem stary dom. od nowego roku będzie już na mnie przepisany. chcę dobudować około 10 m2 (kuchnię) i werandę z jednej strony domu. jakie pozwolenia, plany, obmiary musze zalatwić??? chcę też doprowadzić gaz do domu (około 20 m). czy mogę bez pozwoleń, jako remont to zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts