rafal9 02.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Co dawaliście na kalenice i naroża przy obróbkach dachu?Taśmę kalenicową czy wywietrznik kalenicy ze szczotkami? Słyszałem o takim rozwiązaniu, że na kalenice wywietrznik a na naroża taśmę.Z kolei dekarze mówią, że wszędzie taśmę. Czy wcisnąć im te wywietrzniki, czy taśmę tak, jak chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja mam wszędzie taśmę kalenicową. Część taśmy jest perforowanej, a częśc z włókniną w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 02.09.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja mam wszędzie taśmę kalenicową. Część taśmy jest perforowanej, a częśc z włókniną w środku. No właśnie a propos taśmy. Czy lepsza aluminiowa, czy z włókniną w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Mając obie stwierdzam, że nie widzę różnicy. Tak samo się przyklejają do dachówek a wentylacja też pewnei jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazaryjczyk 02.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja poukładałem sobie gołębie i też jest klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja mam taśmę kalenicową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Kalenica - wywietrznik ze szczotkamiNaroza - tasma aluminiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 02.09.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Przy wywietrzniku nie widać takich "dziur" pod dachówką między falami, mniej nawiewa śniegu oraz trudniejsza do położenia, natomiast taśma wybacza pewne błędy w ułozeniu łaty pod gąsior ale dziury się robią takie cieeemne i głębokie w zależności od wysokości fali. Skuteczność wentylowania podobnapzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts