inwestor 04.09.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Chciałem na stelżu ale nie było muszli z półką wszystkie tylko lejowe , wiec mam stojacy na podłodze. W zasadzie najwiecej sprzatania przyspaża spłuczka a nie kibelek. Owszem stojący jest nieco bardziej kłopotliwy ale bez przesady zamiast zmyc podloge pod kibelkiem w ciagu 5 sek zmywa sie w 10sek. Pozdrawiam A jakiej firmy, jeśli można wiedzieć ? Bo szukałem takiego, ale bez skutku... Mam nasz krajowy firmy Koło stojacy z półką. Nie pamietam już jak nazywa się linia wzornicza ale chyba mam takie coś http://www.kolo.com.pl/rysunki/ceramika/nova/23010/23010.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek_nad_jeziorem 04.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Chciałem na stelżu ale nie było muszli z półką wszystkie tylko lejowe , wiec mam stojacy na podłodze. W zasadzie najwiecej sprzatania przyspaża spłuczka a nie kibelek. Owszem stojący jest nieco bardziej kłopotliwy ale bez przesady zamiast zmyc podloge pod kibelkiem w ciagu 5 sek zmywa sie w 10sek. Pozdrawiam A jakiej firmy, jeśli można wiedzieć ? Bo szukałem takiego, ale bez skutku... Mam nasz krajowy firmy Koło stojacy z półką. Nie pamietam już jak nazywa się linia wzornicza ale chyba mam takie coś Pozdrawiam Dzięki, musiałem przeoczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterek 04.09.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Mój przetestował Sąsisd, ok. 120 kg i wytrzymał bez zarzutu, jak źle zamotowany to się ugina - siedziałem na takim a ważę tylko ok. 75 kg - siadając widziałem jak pracuje silikon między muszl a kafelkami. Wit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 05.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 mam Wawina już kilka lat ( w opiniach niektórych na forum to porażka) zadnych awarji, na razie kożystam z zalet. To znaczy?? Łatwość sprzątania i o wiele ciszej napełnia się zbiornik niż przy tradycyjnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 05.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Mam tradycyjny w dwu łazienkach i nie widzę powodu aby zmieniać.Z tym głośnym napełnianiem to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Powtarzam moje pytanko moze jednak ktos wie Jaki tonaż wytrzymuje taki wiszący kibelek. Nie spadne kiedyś na dół ?? Razem ze mną? Markowe 400 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Powtarzam moje pytanko moze jednak ktos wie Jaki tonaż wytrzymuje taki wiszący kibelek. Nie spadne kiedyś na dół ?? Razem ze mną? Markowe 400 kg... Ogladałam jakis w supermarkecie i ten miał napisane 120 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 05.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Żona chciała na stelarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ogladałam jakis w supermarkecie i ten miał napisane 120 kg z zawartością czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 05.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Mam tradycyjny w dwu łazienkach i nie widzę powodu aby zmieniać. Z tym głośnym napełnianiem to chyba przesada. Kilka dB na każdym urządzeniu mniej podnosi znacznie konfort mieszkania to też się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.09.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 bo ładniejszy jest, i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 05.09.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Markowe 400 kg... Czy NOVA ToOP z Koła jest markowa?? Bo mam taką i sie boję że jak usiądę to spadnę. BUM !!!!!!!! P.S.do granicy marketowych dużo mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Czy NOVA ToOP z Koła jest markowa?? A co podaje producent w specyfikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBO1 06.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 W instrukcji Geberita "udźwig" wynosi ok. 450 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 06.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Głównie ze względu na sprzątanie -raz - podłogi, dwa - rur między ścianą a kibelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 06.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nic nie znalazłem na temat udźwigu w specyfikacji. Na stronie tez nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Nic nie znalazłem na temat udźwigu w specyfikacji. Na stronie tez nic nie ma. To lepiej nie siadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 U mnie rozmowa była krótka: Żona rzekła - " na stelażach albo będziesz sam sprzątał"... Wiadomo co wybrałem... No i niech zgadne: masz stelaże i mimo to sprzatasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 07.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 2 kibelki tradycyjne Cersanit Eko - żadnych problemówpoprzednio mieliśmy takie same i tez były OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 07.09.2005 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 U mnie rozmowa była krótka: Żona rzekła - " na stelażach albo będziesz sam sprzątał"... Wiadomo co wybrałem... Dzięki za opinie! U mnie po tych postach też jest krótko: "I tak tego nie sprzątasz tylko ja" a wiec ten aspekt mam "chyba" z głowy natomiast reasumując Wasze opinie pozostaje kwestia upodobań i kaska bo jednak krótko licząc stelaż to co najmniej drugie tyle w stosunku do fajnego compaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts