Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego montowaliście sanitariaty na stelażach?

lonly

Recommended Posts

Chciałem na stelżu ale nie było muszli z półką wszystkie tylko lejowe :cry: , wiec mam stojacy na podłodze. W zasadzie najwiecej sprzatania przyspaża spłuczka a nie kibelek. Owszem stojący jest nieco bardziej kłopotliwy ale bez przesady zamiast zmyc podloge pod kibelkiem w ciagu 5 sek zmywa sie w 10sek.

Pozdrawiam

A jakiej firmy, jeśli można wiedzieć ? Bo szukałem takiego, ale bez skutku...

Mam nasz krajowy firmy Koło stojacy z półką. Nie pamietam już jak nazywa się linia wzornicza ale chyba mam takie coś

http://www.kolo.com.pl/rysunki/ceramika/nova/23010/23010.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chciałem na stelżu ale nie było muszli z półką wszystkie tylko lejowe :cry: , wiec mam stojacy na podłodze. W zasadzie najwiecej sprzatania przyspaża spłuczka a nie kibelek. Owszem stojący jest nieco bardziej kłopotliwy ale bez przesady zamiast zmyc podloge pod kibelkiem w ciagu 5 sek zmywa sie w 10sek.

Pozdrawiam

A jakiej firmy, jeśli można wiedzieć ? Bo szukałem takiego, ale bez skutku...

Mam nasz krajowy firmy Koło stojacy z półką. Nie pamietam już jak nazywa się linia wzornicza ale chyba mam takie coś

Pozdrawiam

Dzięki, musiałem przeoczyć....

U mnie rozmowa była krótka:

Żona rzekła - " na stelażach albo będziesz sam sprzątał"... :o

Wiadomo co wybrałem... :wink:

Dzięki za opinie!

U mnie po tych postach też jest krótko: "I tak tego nie sprzątasz tylko ja" a wiec ten aspekt mam "chyba" z głowy natomiast reasumując Wasze opinie pozostaje kwestia upodobań i kaska bo jednak krótko licząc stelaż to co najmniej drugie tyle w stosunku do fajnego compaktu.