sebudin 03.09.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Witam wszystkichMam dach pełnodeskowy pokryty papą i onduliną, teraz pomiędzy krokwie 14cm ułożyłem wełnę o grubości 12cm. Sufit chcę wykończyć płytami G-K ale niewiem jaki mam zrobić następny krok, czy teraz kłaść już folię paroszczelną , czy najpierw zamontować profile do płyt a między nie jeszcze raz wełne 5 cm i dopiero na to folię.? i moje drugie pytanie profile do płyt będą szły prostopadle do krokwi co 60 cm, czy muszę też dawać profilę pionowo mocując je wzdłuż krokwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebudin 07.09.2005 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 hmm, może ktoś jednak wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 08.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 zajrzyj na wymiane doswiadczen - tam jest wszystkoa do rzeczy warto dac jeszcze te 5cm (samo 12cm to malo na dach), stelaz tylko poprzeczniepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts