Gabi 16.12.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Greg poradz Agnieszce Pulmex Baby nieźle rozgrzewa też stópki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 16.12.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Dzięki Gabi przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 27.12.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2002 A jaka powina być w pracy??? W moim super, hiper nowoczesnym budynku siedzę dziś i staram się zębów nie połamać... Spece od klimy powiedzieli - musi się nagrzać.... Od 8 się nagrzewa i nic.... BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 17.01.2003 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Dopisuję swoje preferencje: Optymalna temperatura na codzień to 21 stopni, a do siedzenia przy komputerze 22 stopnie. Przy obnizeniu do 18 marzne i rosnie mi apetyt, ale w nocy lepiej sie śpi, wiec na noc to akurat. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 17.01.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 A ja mam wiekszy problem,gdy jest ciepło trudno mi sie oddycha-jestem alergikiem,a gdy jest chłodno 18,19 stopni to marznę,nie mam energii do pracy.Tak żle i tak niedobrze.Jednak z dwojga złego wole temp.20 stopni /w dzień i w nocy/i spokojny sen bez zatkanego nosa.Jak mieszkałam w bloku .przez cały czas miałam zatkany nos i czerwone oczy.Gdy sie przeprowadziłam te dolegliwości zniknęły .Gdy były te cieżkie mrozy ,nocą było chłodno więc spałam w skarpetkach -ale to nic złego.Fakt po przeprowadzce córka sie rozchorowała ale podłapała wirusa od brata ,juz wszystko jest w porzadku a z jej zachowania wynika ,że nie jest jej zimno.Temp. średnio mam w dzień 19,20 stopni w nocy 18,19.Ale istnieje taka dewiza ,że trochę chłodno i głodno-to najlepszy sposób na długie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myha 17.01.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 To wszystko zalezy od tego co sie lubi, albo co sie MUSI lubiec. Ja np. jestem strasznym zmarzluchem i dlatego w dzien musze miec ciepło - ok 24 stopni, bo inaczej jest mi zimno , rece skostniale, nos zimny. Ale za to w nocy moze byc 18 stopni. Jest dobrze, bo taka temperatura pomaga mi sie dobrze wyspac - po nocy w cieplejszej jest jakas taka "przezuta". I tak wlasnie lubie. Za to moja znajoma MUSI lubiec przebywac w 15 stopniach, bo ma dom o powierzchni 250 m2, w calosci otwarty - od gory do dolu - i dlatego na ogrzanie domu do temp. 20-22 st. musialaby wydac fortune! Dlatego ona MUSI lubiec te swoje 15 st. Choc ostatnio mowi, ze tak sie do tego przyzwyczaila, ze chodzi w krotkim rekawku. Bbrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 17.01.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 To w dodatku zmienia się z wiekiem, był okres, że przez całą zimę spałem z mocno uchylonym oknem, a teraz w mrozy nawet rozszczelnienie mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 17.01.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Dla mnie dla normalnego funkcjonowania powinno być 20-21C, w sypialni okolo 18C.Ogólnie temperatura jest sprawą indywidualną, jeden lubi cieplej innych chlodniej.A tak na marginesie to znam ludzi którz preferują tem.15C i wszystkim opowiadają ze placą za gaz tylko 200zł i siedzą w kurtkachpozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 18.01.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 To napewno indywidualna sprawa każdego z nas. W dzień powinno byc cieplej, w nocy chłodniej. Przyznam szczerze, że bardzo rzadko patrzę na termometr - to się po prostu czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.01.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 W nocy mamy 18 a w dzien 21. Tak jest super. Wystaczylo ze pojechalismy na swieta do tesciow, gdzie temp. jest kosmiczna a juz po 2 dniach nasza mala (2 lata) miala infekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 20.01.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Ostatnio troche testowalem rozne temperatury (mam nowy kociol i programator temperatury ) i wychodzi na to ze optimum na dzien to 21 stopni. 20 tez ujdzie ale wtedy trzeba by sie ruszac, cos robic, siedzenie przy komputerze to juz nie za bardzo. Na noc - 20 stopni. Przy 19 stopniach w nocy dzieciak pokaszliwal i czesciej sie budzil a nam bylo nieco chlodnawo. Coz - wychodzi ze tez jestem cieplolubny choc przy 25 chyba bym nie wytrzymal D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.01.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Ja zdecydowanie jestem ciepłolubna,marzłam nawet na Dominikanie.Obecnie w zimie mam w domu ok.25 stopni,jedynym minusem tej temperatury są częstsze infekcje.Ale coś za coś.Przez 3 lata mieszkałam w mieszkaniu ,gdzie paliło się w piecu.był jeden na całe mieszkanie.Efekt był taki ,że w pokoju było jakieś 20 stopni,a w np.kuchni leciała para z ust.Jedynym sposobem aby się rozgrzać była kąpiel w ukropie.I wtedy nigdy nie byłam chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maria_n 24.02.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Akrualnie mieszkamy jeszcze w bloku, ale na szczęście mamy głowice termostatyczne przy grzejnikach.Temperatura w dzień - około 21*, a pokoju z komputerem 23-24 (przy niższej temperaturze marzłem). Przed nocą obowiązkowe wietrzenie im obniżka do 18 - dużo lepiej się śpi. Natomiast co do łazienki to minimum 23. I tak ma być w nowym domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 w dzien 23-24 st uwielbiam ciepełko...a w nocy 18... tak mam zamiar w nowym domku grzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 25.02.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Temperatura w domu to sprawa trudna. U nas 21 w dzień 19 w nocy. Chciałabym jednak 22 w dzień. To dla mnie optimum. Na razie jednak muszę dostosować się do upodabań moich teściów. Dlatego też nie mogę doczekać się swego domku. Ale jeszcze tylko rok. Hurra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 25.02.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 A wiecie co ,co roku w styczniu lub lutym cała rodzina łapała jakieś infekcje niezależnie od pogody czy mróż czy nie a w tym roku nic kompletnie nic -ja nawet katarku nie mam co zawsze mi doskwierało przy temp. powyżej 20 stopni./wprowadziłam się w grudniu 2002r/ Czuje,że jest zimniej ale NIE CHORUJEMY - W OGÓLE!!!!!!!coś chyba w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.02.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Ja preferuję 18-19 ,a w nocy śpię przy otwartym oknie ,zima ,lato i jak jest duży mróz to ręce mam sztywne jak się rozkopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.03.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 WOS i ADAMOS! Zamarzłabym u Was na śmierć. W pomieszczeniu ,w którym przebywam temperatura musi być 24C. Jeśli intensywnie pracuję fizycznie to może być 18-19C, bo wtedy grzeje mnie spalane sadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.03.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 pik33 Jestem z Tobą. Wolę nago w cieple ,niż w kufajkach w niedogrzanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.03.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 AMACIO! Eskimosi musieliby żyć 150 lat a żyją krócej niż my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts