proxy 03.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Hmm, no cóż..... pozdro. leyla czasami tu na Formu tak jest ale generalnie bywa milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 czasami tu na Formu tak jest ale generalnie bywa milej Gwoli scislosci,to dyskusja w tym watku ,nie jest niemila. Z pozostalymi uczestnikami dyskusji,wymieniamy sie po prostu uwagami w temacie. Nie zawsze dyskusja moze przybierac cukierkowa postac. I tak chyba lepiej,szczerzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 03.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Nie zawsze dyskusja moze przybierac cukierkowa postac. I tak chyba lepiej,szczerzej. coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 03.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Nie wiem kompletnie, o co chodzi. Rzucacie jakieś dziwne hasła.Może lepiej ustawcie się na walkę w jakimś ustronnym miejscu?Aha, i konieczcie weźcie broń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Nie zawsze dyskusja moze przybierac cukierkowa postac. I tak chyba lepiej,szczerzej. coś o tym wiem No to jestesmy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 1. Do Brzoza - dlatego, że Twoje posty moderator wykasował będziesz robić krucjatę przeciwko każdemu? Wyraźnie masz problem i chcesz by krzywda jaka Ciebie spotkałą spotkałą innych, ale myślę, że nawet jeśli ten wątek będzie usunięty to nikt nie będzie rozpaczał i starał się by "sprawiedliwość:" dosięgła innych. Czy to jest forum czysto budowlane? Raczej nie - jest o budowaniu, zabezpieczeniu domów, o ogrodach itp. O wszystkim co się dzieje i dotyczy domu i jego otoczenia więc ten wątek jest jak najbardziej związany z tym forum. A ty zaczynasz innym do tego wmawiać różne "dolegliwości". A fe.2. Co do młodego wieku bandyty. W mojej okolicy w ostatnich tygodniach troje nastolatków skatowało na śmierć faceta. Zrobili to brutalnie dla 20 groszy i papierosa. Czy ich wiek jest dla nich usprawiedliwieniem? Wcześniej byli już karani a z tego co widać zamiast poprawy idą w jednym kierunku. Może i by było lepiej gdyby ktoś ich wcześniej zastrzelił. teraz jeden facet, potem rodzina, a co dalej?3. Co do wypowiedzi marekf - oczywiście masz rację, jednak są bardziej oczywiste przypadki i to najczęście okradany lub napadany ma z tego tytułu nieprzyjemności. Wypadki były i będą jednak w społeczeństwie nie ma dobrych odruchów i takie należy wypracować. Ktoś może i dla draki wchodził do tego domu. Może i tak, ale jeśli nagłośni się taki wypadek inny się zastanaowi. Może i to był chłopak córki, ale co TY byś zrobił gdyby ktoś oknem wszedł do twego domu? Zapytacz co tu robi i zaprosisz na kawę? Wątpię. Czasy są takie, że jeśli ma się broń to albo się z niej robi użytek, albo nie trzyma w domu. Ja jeśli bym miał to wątpię czy w takiej nocy strzelił bym jeden raz, a jeśli bym wiedział że jest ich więcej to na pewno jeśli bym się na strzał zdecydował to tylko w jednym celu, oni najprawdopodobniej nie dali by mi kolejnej szansy.Co do zachowań - w normalnym kraju ludzie na strzał padają lub uciekają - u nas ciągle działa on jak wabik... niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 03.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Olejmy frusttratów i porozmawiajmy konkretnie. Wydaje mi się, że problem leży w upadku obyczajów. I nie chodzi mi o napastników, bo tu nie można liczyć na przestrzeganie jakichkolwiek zasad.Słusznie napisał rafałek, że "w normalnym kraju ludzie na strzał padają lub uciekają - u nas ciągle działa on jak wabik... niestety." Broń to nie zabawki i normalni ludzie mają tego pełną świadomość.Pamiętam sytuację z pewnej metropolii, gdzie grupa specjalna wjechała do mieszkania handlarzy narkotyków. Tam nie było żadnych gapiów - wszyscy wiali z tego miejsca.Innym razem, w innym kraju, na ostrym strzelaniu z jak najbardziej legalnej broni spaliłem się ze wstydu, kiedy zwrócono mi uwagę, że nie wolno robić sobie zdjęć, kierując w stronę fotografującego nawet złamaną strzelbę. Strasznie wryło mi się to w pamięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 03.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Że niby taki Dokotr Jekylle i Pan Hyde? Dwaj albo więcej w jednym?I w czym widzisz problem? Niech sobie używa, jeśli ma czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.09.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Że niby taki Dokotr Jekylle i Pan Hyde? Dwaj albo więcej w jednym? I w czym widzisz problem? Niech sobie używa, jeśli ma czas. Właśnie takie pięć nicków na potrzeby forum to znak naszych czasów i kompletnego upadku obyczajów. Jest to typowa forumowa fałszywizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ale po co ktos mialby to robic?ja tez czasem jestem moze nieprzyjemna , ale to nie powod , zebym miala w celu nawymyslania komus nick zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 posłuchaj moderatorze - to jest forum budowlane ! Nie, to jest Forum ludzi budujących domy i zamieszkujących domy [nie tylko, bo są tu też np. działy o mieszkaniach]. Atak na dom i obrona własności przed każdym intruzem jest częścią życia osób mieszkających w domach. Na czacie też miałeś podobne problemy, że ludzie rozmawiają na każdy temat, a że nie potrafisz normalnie rozmawiać, to bluzgałeś. skasowałeś mi pare tematów - i miałeś racje - były nie zwiazane z budową Skasowałem tylko Twoje dwa złośliwe posty złozone [każdy] z jednego emotikona w wątku z wierszami i bajkami dla dzieci, które nie miały nic wspólnego z tematem, a psuły klimat kącika dla dzieci. a teraz - moderatorze - skup sie - to jest forum budowlane - nie onet i nie Twoje forum nie Twoje ... Ale i nie Twoje - więc nie banuj tu nikogo i nie mów, kto ma gdzie z czym iść. Masz jakiś problem - trudno, tylko załatw go sam ze sobą, nie angażuj w swoją chorobę Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Widze,ze rafalek zna zagadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts