Paty 16.09.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 wyobraź sobie że ja w tej chołocie również jestem........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 wyobraź sobie że ja w tej chołocie również jestem........ Ja nawet ponizej ,od kat kupilem dodatek do basenu gotuje w zeliwnych garach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 jeżeli uraziłam kogoś tą chołotą to przepraszam , to miała być przenośnia........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 jeżeli uraziłam kogoś tą chołotą to przepraszam , to miała być przenośnia........... Przeciez to jest jasne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 mimi o dobrym wychowaniu to nie mam zamiaru z Tobą dyskutować bo nie banują tu na forum z takowe....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 wyobraź sobie że ja w tej chołocie również jestem........ Ja nawet ponizej ,od kat kupilem dodatek do basenu gotuje w zeliwnych garach. nie no house , ladne cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Wojtek 2112 napisał: Paty napisał: 1. mimi celowo pokazała własnie to zdjęcie z takiej perspektywy ,żeby chołota co to się urządza w IKEA wiedziała z kim mimi się zadaje tam zupa w garze z IKEA nawet sie niezagotuje............. 2. a tak zapytam z innej beczki , w jakich sklepach mimi się ubiera ? ad.1 mimi poslugujesz sie metodami demagogicznymi / jak zwykle zreszta/bo, to sa tylko Twoje slowa o cholocie i nikt z Twoich adwersarzy nawet nie sugerowal tego co napisalas. Wstydz sie! ad2. To pytanie zakrawa juz na zaawansowany egocentryzm Wojtek, jak widać wyraźnie, to słowa Paty, nie moje. Zagalopowałeś się Wojtek i to bardzo. To nie jest ściagnięcie z netu nie tego Starcka (zawodowiec sic!!!) Zapytaj więc Paty, dlaczego określiła nas w domyśle chołotą i do niej kieruj zarzuty o egocentryzm mówisz mi : Wstydz sie!??? jeszcze raz post Paty, nie mimi!!! mimi celowo pokazała własnie to zdjęcie z takiej perspektywy ,żeby chołota co to się urządza w IKEA wiedziała z kim mimi się zadaje tam zupa w garze z IKEA nawet sie niezagotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 jeżeli uraziłam kogoś tą chołotą to przepraszam , to miała być przenośnia........... Przeciez to jest jasne . jak widać dla niektórych nie bardzo............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ciekawe jak się czują właściciele domów skrytykowanych przez mimi w wątku w dziale Projekty.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 wyobraź sobie że ja w tej chołocie również jestem........ Ja nawet ponizej ,od kat kupilem dodatek do basenu gotuje w zeliwnych garach. nie no house , ladne cacko Sruba pod lodzia, coby przyjemniej na nartach bylo. Na marginesie. Jako egocentryk zapytam sie o te ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ciekawe jak się czują właściciele domów skrytykowanych przez mimi w wątku w dziale Projekty.......... Jak widac nikt nie skacze. Przeciez to zwykla dyskusja. Dla tych co sie troche zmeczyli proponuje tekki odpoczynek. http://www.purplehazelavender.com/phototourpics/big/3.jpg Prosze nogi wyciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 house te nogi to tak już na dobre..........wyciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.09.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 1. Zagalopowałeś się Wojtek i to bardzo. To nie jest ściagnięcie z netu nie tego Starcka (zawodowiec sic!!!) 2. Zapytaj więc Paty, dlaczego określiła nas w domyśle chołotą i do niej kieruj zarzuty o egocentryzm To nie ja sciagalem nie tego Starcka, qrcze przepraszam Starke'a albo moze i Sztarka . Chyba Ci sie znowu sina lampka zapalila. Niepotrzebnie zupelnie (sic!!!) Paty przepraszam Cie, ze te Twoje przenosnie wcisnalem w mimine slowa - zawodowiec (sic!!!) patataj,patataj pozdrawiam Cie a szczegolnie mimi /sik!!!/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 house te nogi to tak już na dobre..........wyciągać Najlepiej niech kazdy sobie to sam interpretuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.09.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Sruba pod lodzia, coby przyjemniej na nartach bylo. Sruba powiadasz? A wyglada jak strumieniowy . No moze i sruba ale za to jaka? Tyta - nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ciekawe jak się czują właściciele domów skrytykowanych przez mimi w wątku w dziale Projekty.......... Jak widac nikt nie skacze. Przeciez to zwykla dyskusja. Dla tych co sie troche zmeczyli proponuje tekki odpoczynek. http://www.purplehazelavender.com/phototourpics/big/3.jpg Prosze nogi wyciagnac. bo widzisz house o cudzych domach mozna dyskutować, ba nawet można je krytykować tylko nie można tego robić z domem mimi ( wątek z Projektów) - to się nazywa tolerancja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Sruba pod lodzia, coby przyjemniej na nartach bylo. Sruba powiadasz? A wyglada jak strumieniowy . No moze i sruba ale za to jaka? Tyta - nowa. Ty to mnie zawstydzasz ,skromnego czlowieka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Bo kij tolerancji ma dwa konce tak dla rownowagi, wiec trzeba sie dobrze zastanowic za ktory koniec chwycic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Bo kij tolerancji ma dwa konce tak dla rownowagi, wiec trzeba sie dobrze zastanowic za ktory koniec chwycic. Nic Ci nie chce mowic, ale mam jakies takie glupie i niesnobistyczne skojarzenia Ale ja sie chyba znowu patataj, patataj (sik, sik!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Bo kij tolerancji ma dwa konce tak dla rownowagi, wiec trzeba sie dobrze zastanowic za ktory koniec chwycic. Nic Ci nie chce mowic, ale mam jakies takie glupie i niesnobistyczne skojarzenia Ale ja sie chyba znowu patataj, patataj (sik, sik!!!) Lepiej nie pisz, dla swietego smokoju . Mi, tlukowi natomiast czasami rozne bzdury z pod klawiszy wychodza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts