Gość plaz 16.09.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 mimilapin napisał: Ławka MOLGER 179,95 PLN jeśli mamy dachówkę betonową , nie daj Boże blachę czy inne badziewie, bo idzie nam cienko, na tę ławę chyba wystarczy?. Nie jest to regał za 30 tys., ale cóż, jesteśmy tylko chołotą house napisał: Jak hurtownik jest skompy, to nie znaczy ze ja na dachowke betonowa pluje . Przeciez jet oczywiste ze ceramika jest drozsza i lepsza, nie oznacz to jednak ze dachowka betonowa jest do dupy. Lub hurtownia jest cienka bo nic innego nie ma. Dobrze to Wojtek napisal ze nie widzi sie gdzie jest orginal ,a gdzie kopia. Wiec moze teraz dotrze,konserwator wiedzial ze Brasa wtedy nie bylo .Inwestor ma hurtownie budowlana . Wiec ponownie ,albo hutrownia slaba , skapy hurtownik lub cienki konserwator . Lub wszystko razem. Ot, cale moje wywody o skadzie ,troche rozbite aby w glowke weszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 house napisał: wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem to też o naszych płytkach, z Tubądzina. by nie być chołotą, trzeba się postarać o Cerdomus w piwnicy Skoro wszystko u nas w Polsce takie lipne i badziewne, po co się tutaj budować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 16.09.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 house napisał: wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem to też o naszych płytkach, z Tubądzina. by nie być chołotą, trzeba się postarać o Cerdomus w piwnicy Skoro wszystko u nas w Polsce takie lipne i badziewne, po co się tutaj budować? Ja sie nie buduje , wlascicielem domu w kraju jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.09.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Mimilapin Ikea naprawde jest nienadzwyczajna.Oni nie ukrywaja,ze celuja w specyficznego klienta.Nie masz wiec co sie o Ikee obrazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.09.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 chujen'awont A - fe , mimi. Po kolegach moglem sie spodziewac miesa. No ale Ty kobita jestes.Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 i jeszcze coś dla chołoty: lipne i badziewne polskie płytki z Cerrol, IKEA - Molger - lity orzech i moja ukochana lawenda dobrej nocy, po polsku http://www.cerrol.pl/attachments/f9f75d9c45129b4ad4c6c654051371a9/Naomi.jpg.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 dobrej nocy, po polsku dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 dla mnie z pewnych powodow ... pisany z holenderska fonetycznie chujen'awont (goeienavond) czyli dobranoc... Prawda, że po polsku brzmi wiele ładniej? ale czas się położyć, w mojej lawendowej sypialni, oczywiście na łóżku z IKEA. Całkiem miło być chołotą... http://foto.onet.pl/upload/43/3/_531399_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 mimi Pokazujesz nam co jadasz , pokazujesz sypialnie ,pokazujesz dzieci , moze wstaw sobie kamerke w domu Wtedy wszystko zobaczymyi podglad bedzie calodobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 rrmi mimi Pokazujesz nam co jadasz , pokazujesz sypialnie ,pokazujesz dzieci , moze wstaw sobie kamerke w domu Wtedy wszystko zobaczymyi podglad bedzie calodobowy ech, odebrałabym Paty przyjemność bezsennej nocy, spędzonej nad zastanawianiem się, w jakiej to firmie mimi się ubiera p.s. ziemniaków dziś nie podałam, co będę jakieś beta vulgaris zajadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.09.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Wtedy wszystko zobaczymy i podglad bedzie calodobowy jak u bocianów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 taaato myslisz , ze Paty tak na powaznie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 *marta* szmatka...proponuję koszulkę KK, koniecznie metką do góry a co to jest KK , jako snobka -niesnobka nie wiem? mimilapin napisał: p.s. ziemniaków dziś nie podałam, co będę jakieś beta vulgaris zajadać to takie niesnobistyczne , taka cienka zupa , bylo cos na drugie? tak szczerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 house napisał: Cos cienki ten sklad budowlany maja ci wlasciciele, jak tylko betonke na dach dali , Pati napisała: chołota co to się urządza w IKEA Wojtek napisał: schizofreniczny yupies albo drwal, ktory "gwaltownie" wygral w totka Grunt to mieć dobre samopoczucie , obrażać i poniżać do woli. Już nie tylko snobizm się wymknął spod kontroli . p.s. Wojtek, zetknąłeś się kiedykolwiek ze schizofrenią?To straszna choroba. Nie pisz do mnie więcej, nie będe odpisywać. http://orion.evot.org/schizofrenia/ coś się kobieto tak przyczepiła tej chołoty nie zarzucaj mi obrażania i poniżania skoro nie starcza Ci wysiłku aby zrozumieć co przez ta "chołotę" chciałam powiedzieć a tak na marginesie proponuję się wrócić droga koleżanko do wątku , który założyłaś w dziale projekty i przeczytać kilka swoich pierwszych postów............ tam dopiero popisałaś się kulturą......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 1. i jeszcze coś dla chołoty: 2. lipne i badziewne polskie płytki z Cerrol, IKEA - Molger - lity orzech i moja ukochana lawenda http://www.cerrol.pl/attachments/f9f75d9c45129b4ad4c6c654051371a9/Naomi.jpg.jpg ad.1 dowcip powtarzany w nieskonczonosc nie jest smieszny. Taka niska samoocena? ad.2 Akurat pokazano rzeczywiscie slabej jakosci plytki. Na zdjeciu nawet widac , ze to plytka robiona metoda sitodruku. Prosze zwrocic uwage, ze sciana wyglada jaby ktos poprzystawial kwadratowe/prostokatne/ pieczatki - kazda plytka jest identyczna/szczegolnie prawa sciana/. Na zdjeciu troche to ginie w rzeczywistosci efekt takiego powtarzalnego wzoru na duzej powierzchni jest dosyc meczacy.Autor mial racje piszac , ze jest to plytka "badziewna", ja dodam jedynie ,ze badziewna jakosciowo, jak to ten typ ceramiki sitodrukowej ma. Czy sie podoba, to indywidualna sprawa.Moze sie podobac, szczegolnie jak plytka ogladana jest pojedynczo. Zeby jednak oddac sprawiedliwosc : Cerrol ma calkiem niezle serie np.Tek/prawie jak Inalco / czy Etna -niby Tubadzin albo Paradyz /Izolda / a jednak inna. "Prawie czasem robi wielka roznice" Nie ma w Polsce dzisiaj firm ceramicznych , ktore robia tandete. Owszem sa plytki tanie, slabej jakosci ale obok idzie produkcja towarow , ktore moga konkurowac z renomowanymi firmami /szczegolnie we wzornictwie/.Przyczynia sie do tego nie tylko konkurencja ale bardzo trudne do egzekwowania w tym wypadku prawo autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 rrmi mimi Pokazujesz nam co jadasz , pokazujesz sypialnie ,pokazujesz dzieci , moze wstaw sobie kamerke w domu Wtedy wszystko zobaczymyi podglad bedzie calodobowy ech, odebrałabym Paty przyjemność bezsennej nocy, spędzonej nad zastanawianiem się, w jakiej to firmie mimi się ubiera p.s. ziemniaków dziś nie podałam, co będę jakieś beta vulgaris zajadać to widać mimi n-ta edycja Big Brothera się marzy............. a Paty wieczorami w domu ma lepsze zajecia niż sprawdzanie co chwilę co napisała mimi , która zresztą uwielbia być w centrum zainteresowania...... nawet czasami rzuci okiem na najnowszy katalog IKEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 czasem Paty zajrzy na forum do działu posycholog dyżurny, zdaża sie jej nawet dobić kobietę, która straciła w jednej chwili dom i męża, zaufaniem, wiarę w uczciwość, wszystko...: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=49337&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=cwaniak+cwaniakowi rrmi to samo żegnam takie towarzystwo, nie forum, bo jest tu wielu wspaniałych ludzi, którzy nie piszą, by dokopać innym. Paty Co to za żona , która nie wie o kłopotach męża? Co to za małżeństwo? Nie zorientować się że ma się problemy finansowe. Coś mi tu nie gra. Kij zawsze ma dwa końce rrmijedyna konkluzje jaka mi sie nasuwa to kiedy bylo dobrze z finansami , byly one wspolne kiedy 'poplynal" zrobily sie Jego wlasnymi bylas w domu z dzieckiem , zylas pewnie na dobrym poziomie, czy nie tak bylo? czy Ty kochalas meza , czy biznesmena ? to też była przenośnia??? mimilapin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 mimi dokopalas mi na ten przyklad , bo wysmialas rozwiazanie , jakie mialam w swoim pierwszym domu .Potrafisz tylko krytykowac , kazdego , kto sie odwazy zwrocic Ci uwage traktujesz jak wroga . Nie masz wylacznosci na racje . Dlatego napisalam o tym juz gdzies wczesniej , tak delikatnie , zebys to sobie przemyslala .Wiec nie badz taka uparta. Byc moze naprawde sprawiasz komus przykrosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 rrmi Paty wyśmiewanie właścicieli domów jest czymś zupełnie innym od wskazywania błędów funkcjonalnych w niektórych projektach (dom o 5 sypialniach ma kuchnię z blatem o szerokosci 60 cm ) i proponowanie zmian http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236&start=120&postdays=0&postorder=asc&highlight= Szkoda tylko, że kolejny wątek zostaje zasypany niemerytorycznymi postami tych samych osób. Nawet wątki zaczynają sie im plątać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 [bma kuchnię z blatem o szerokosci 60 cm ) i moj blat mial 60 cm , co w tym zlego jesli mi to pasowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts