rrmi 18.09.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 No coz , kazdy fan chcialby byc jak jego idol. Taka moja slabosc. jesli chcesz mozemy o tym porozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 18.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Czytam z zainteresowaniem ten wątek, bo chciałabym się choć trochę "usnobić", ale zupełnie nie wiem, o czym mówicie . Wiem, że: "pogardliwie o ludziach niewykształconych, niekulturalnych, zachowujących się w ordynarny sposób" mówi się hołota. Otóż zupełnie nie wiem, co to jest ta "chołota" , uświadomcie mnie, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Czytam z zainteresowaniem ten wątek, bo chciałabym się choć trochę "usnobić", ale zupełnie nie wiem, o czym mówicie . Wiem, że: "pogardliwie o ludziach niewykształconych, niekulturalnych, zachowujących się w ordynarny sposób" mówi się hołota. Otóż zupełnie nie wiem, co to jest ta "chołota" , uświadomcie mnie, proszę. Prosze Pani holota a cholota to tak samo jak Starck i Starke tylko, ze to pierwsze ma etymologie gorzowską i jest bardzo snobistyczne, a to drugie z niedbalstwa napisane fonetycznie.Miedzy nami mowiac, to ta cholota pisana jest z tzw snobistycznej przekory. Rozumie Pani , niby to takie rowniachy jestesmy , ale holota musi wiedziec gdzie jej miejsce. pozdrawiam z "wylaniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Jestem sobie bórak mały W ortografii doskonały. Lóbje siobie siorbać starke Znam njemieckom gospodarke. Sjelskoje Sjeło Eto moje djeło! Bywam sobie tu i tam Kolerzanek dórzo mam. Byki sobie chodóje I tarasy malóje. Domki lipne bódóje I potem sie dziwóje Rze interes cienki mam. Grzybek w barszczu mówie wam!!! Patatam, patatam Sake siki sobie mam. Rupcie byki to wam dam! A jak se po żórku bekne To wam zaraz tu pżyżekne Że doucze trohe sie Bo znów mnie ten zajac zje! Zajac swiokły ljubit I sje sa mnoj czubit nada eto wyderżat' a etamy zajacu gubu zasznurowat'... ................................................ nu, zajac, pagadi!!![/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 mimi poetka jak dla mnie szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Czytam z zainteresowaniem ten wątek, bo chciałabym się choć trochę "usnobić", ale zupełnie nie wiem, o czym mówicie . Ja nie wroze Ci dobrze .Z tym sie chyba czlowiek rodzi W celu ustalenia szczegolow , kilka pytan 1 Czy umiesz wymyslac rozne historie? 2 Czy umiesz nawarzyc strawy i zdjecia porobic ? 3 Czy umiesz te zdjecia umiescic , zupelnie bezsensownie w watku o np.oknach? 4 Czy potrafisz w imie prywatnosci powiedziec -stop? Pytan jest wiecej , ale ja nie przewiduje , ze jestes przypadkiem ...hmmm, wiec juz nie pytam W domysle (moim ) to i tak raczej wg zalozycielki watku , my wszystkie holota i hamowo ch i h w zaleznosci od upodoban Dlatego uszczesliwia sie nas na sile , za co wielkie dzieki mimi poetka jak dla mnie szok mysle , ze najgorsze jest przed nami Teraz zaczna sie oskarzenia o zasmiecanie watkow A watki ratuja zycie holocie Bo coz taki dajmy na to Wojtek moze wiedziec o wnetrzach , kim on wogole jest? Nawet barszcz jada niebielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Przed chwilka czytalem to popijajac sok z buraka siedzac w "Tercji". Zaczyna mi sie przez ta tworczosc wszystko mieszac i coraz ciezej zrozumiec , ot swolocz taka ze mnie. Moze to jaki wirus, tak sie roznosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 House , a tak miedzy nami !! To czy Ty widzisz w tej Tercji , te przejscia przez garderoby?? Bo ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Tak jak napislem , ja nic z tego nie kumam. Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Tak jak napislem , ja nic z tego nie kumam. Dziwna sprawa. nie zalamuj sie , ja w nadziei jestem , ze nam mimi to wyjasni Czekamy , prosimy o zaznaczenie na czerwono tych przejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goog 18.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 A ja podziwiam, że jesteście tacy niestrudzeni i że Wam się chce pisać takie zajadłe posty. I nawet Wojtek dał się w to wciągnąć - bardzo rozczarowujące.Niby dorośli ludzie, a taka dziecinada - żenujące!!!! Więcej życzliwości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 A ja podziwiam, że jesteście tacy niestrudzeni i że Wam się chce pisać takie zajadłe posty. I nawet Wojtek dał się w to wciągnąć - bardzo rozczarowujące. Niby dorośli ludzie, a taka dziecinada - żenujące!!!! Więcej życzliwości!!! A ja mysle , ze nawet Wojtek ma prawo do swojego zdania . I dobrze , ze nie zakada nowych nickow w celu powiedzenia tego co mysli. To jest dopiero dziecinada -zenujaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.09.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 A ja podziwiam, że jesteście tacy niestrudzeni i że Wam się chce pisać takie zajadłe posty. I nawet Wojtek dał się w to wciągnąć - bardzo rozczarowujące. Niby dorośli ludzie, a taka dziecinada - żenujące!!!! Więcej życzliwości!!! Mila/ly/ Goog przykro mi ze Cie rozczarowalem /lismy/(osobiscie odbieram to oswiadczenie mimo wszystko jako komplement) mysle , ze jednak mozna na to spojrzec troche z innej strony i bardziej zyczliwie na cala dziecinade. To stare animozje , ktore zawsze wyjda przy mieszaniu wody z ogniem bo i zrodlo zatargu jest stare jak wino z piwnic house'a. To wielka umiejetnosc byc ponad czyms co drazni, ponad czyims mentorstwem, nieprzyjmowaniem do wiadomosci spraw oczywistych i nietolerowaniem cudzych opini, egocentryzmem akcentowanym na kazdym kroku, epatowaniem swoja... hmmm moze i wyrazista ale jednak drazniaca ekspresja. Nie kazdy tak potrafi.Kazdy walczy o swoje racje podajac argumenty , ktore moga przekonac rozmowce lub nie. Jesli jednak argumenty sa watpliwe albo "spreparowane", badz ich wogole nie ma, nastepuje riposta i nakreca sie spirala. Madry pewnie ustapi glupiemu ,ale ten glupszy nie pozwoli sie bezkarnie szturchac.Chyba jestesmy ci glupsi - to kwestia temperamentu , niektore typy tak maja. Mam takie wrazenie, ze merytorycznosc tego watku jest od dawna watpliwa (ba! od pierwszego postu jest rozrywkowa), bo i sam temat jest bardziej rozrywkowy niz powazny i chyba wiekszosc tak to odbiera. Osobiscie troche zaluje , bo madrze pojety snobizm niesie duzo wartosci.Nie widze w tych postach zajadlosci, jak sugerujesz.Odbijanie pilki. Sa ludzie zajadle broniacy swoich racji nawet kiedy jej nie maja i sa tacy, ktorych to wkurza. Nie przekroczone jednak zostaly granice przyzwoitosci , moze niektorym tylko cugle infantylizmu puscily w sposob niekontrolowany. Tak czasami jest ,ze jak nie ma sie co powiedziec o produkcji masla w ZSRR , to sie krzyczy , ze "w Ameryce Czarnych bija". Dopoki nie przekroczone zostaly pewne normy, potraktujmy calosc jak watek o wnetrzach ale troche zabawniej, jak sugeruje sam tytul. Uwazam , ze i tak duzo w tych wypowiedziach bylo zyczliwosci w stosunku do adwersarza dyzurnego i troche rzeczy pozytywnych tez , mimo calego zgielku, mozna bylo wyniesc cos przydatnego . Ja wiem jak snobistycznie zabezpieczyc taras australiijskimolejem ,a moze ktos sie skusi na wino. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja np. skusilem sie na piwko Budvar i wiem teraz co to rolmops. A tutaj obiecane zdjecie zniszczonego machoniu, pociagnietego tym australijskim cudem. http://foto.onet.pl/upload/25/0/_532600_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i wszystko jasne już jak słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i wszystko jasne już jak słońce Oczywiscie , dobry srodek .Nawet dardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i wszystko jasne już jak słońce Nawet dardzo dobry a ja mysle , ze to snobistyczny australijski smarownik ps .bardzo ladnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i wszystko jasne już jak słońce Nawet dardzo dobry a ja mysle , ze to snobistyczny australijski smarownik ps .bardzo ladnie wyglada Nie jestem super ekspertem , ale podzielam zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 house napisał: Chyba cos pojmuje . To jak tez mam takiego do skrytykowania , stawialem przeszlo 5 lat w tyl. mimilapin napisał: to i ja coś chyba pojmuję miał stanąć, nie stanął , a jeszcze wykonawca nie zapłacił za lipną pracę i interes teraz cienki - stąd ten uraz eta prabljema jasnaja kak sołnce - murzskoj kompjleks !!! spakojnaj noci wyjeżdzam nad morze - house zamów słownik w internecie - choć raz będzie z niego pożytek house napisał: Jak najbardziej stawialem i stawiam w tym tandetnym systemie. Taki rynek i za tandetny system sie placi $$$$$$ . Za to nie musze szukac wykonczenia po gazetach , bo byle meksyk ktorego zatrudnie lepiej zrobi jak w tych kataloga. Pozatym zdjecia ktore mozesz tylko zobaczyc w tych katalogach ja mam w standarcie piwnic. To jest cala roznica ,nie wsponinajac o praktyce i jakosci wykonczenia. No coz szkoda ze system jest do bani. _________________ Lysy facet - tak dla jasnosci. ten środek na pewno jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts