Gość plaz 19.09.2005 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 house napisał: Chyba cos pojmuje . To jak tez mam takiego do skrytykowania , stawialem przeszlo 5 lat w tyl. mimilapin napisał: to i ja coś chyba pojmuję miał stanąć, nie stanął , a jeszcze wykonawca nie zapłacił za lipną pracę i interes teraz cienki - stąd ten uraz eta prabljema jasnaja kak sołnce - murzskoj kompjleks !!! spakojnaj noci wyjeżdzam nad morze - house zamów słownik w internecie - choć raz będzie z niego pożytek house napisał: Jak najbardziej stawialem i stawiam w tym tandetnym systemie. Taki rynek i za tandetny system sie placi $$$$$$ . Za to nie musze szukac wykonczenia po gazetach , bo byle meksyk ktorego zatrudnie lepiej zrobi jak w tych kataloga. Pozatym zdjecia ktore mozesz tylko zobaczyc w tych katalogach ja mam w standarcie piwnic. To jest cala roznica ,nie wsponinajac o praktyce i jakosci wykonczenia. No coz szkoda ze system jest do bani. _________________ Lysy facet - tak dla jasnosci. ten środek na pewno jest dobry Jest bardzo dobry i jak widac w oczy lezie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 wlazl Ci w oczy? to dobrze , moze sie oczami zajmiesz pod nieobecnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 wlazl Ci w oczy? to dobrze , moze sie oczami zajmiesz pod nieobecnosc... Wchodzi ale cos innego. http://foto.onet.pl/upload/8/72/_532601_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 hmmm , to mamy podobne spojrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 hmmm , to mamy podobne spojrzenie A ja obawialem sie ze cos zlego ze mna jest. Teraz wiem, ze to narmalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 hmmm , to mamy podobne spojrzenie A ja obawialem sie ze cos zlego ze mna jest. Teraz wiem, ze to narmalne. nie boj , wiecej nas jest , niektorzy tylko cichcem licza te zielonce Poza tym to watek dla snobow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 hmmm , to mamy podobne spojrzenie A ja obawialem sie ze cos zlego ze mna jest. Teraz wiem, ze to narmalne. nie boj , wiecej nas jest , niektorzy tylko cichcem licza te zielonce Poza tym to watek dla snobow No tak , szkoda ze zdjecia w piatek nie zrobilem . Byloby bardziej snobistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Po sobocie zawsze ubywa .Wiem .My na piknkiu w Little Italy snobistycznie bylismy , ja w tym Klejnie , ale mnie nikt nie podziwial , nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Po sobocie zawsze ubywa .Wiem .My na piknkiu w Little Italy snobistycznie bylismy , ja w tym Klejnie , ale mnie nikt nie podziwial , nie wiem dlaczego Nie mozliwe , ja rowniez bylem. Moze dlatego, wszyscy moj usmiech podziwiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 To ja widzialam faceta z takim usmiechem w SOHO To Ty byles w tej katance z cekinami??? jejku , jakie bydle przystojne , wszystkie wloszki na Ciebie ..hmm patrzyly To jest dopiero snobizm , prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 To ja widzialam faceta z takim usmiechem w SOHO To Ty byles w tej katance z cekinami??? jejku , jakie bydle przystojne , wszystkie wloszki na Ciebie ..hmm patrzyly To jest dopiero snobizm , prawdziwy To byl moj ojciec, jest o wiele skromniejszy niz ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No tak , Wy mlodzi to sie lubicie tym zlotem obwiesic Versace ma w nowej kolekcji bluzki ze srebrna nitka na butach zlote okucia ja nie z tych czasow jestem , to czy ja wogole snobka? o i w kapeluszach pawie piorka, to jest przeboj nad przeboje to juz wiem , ktory to Ty byles i jadels tego nalesnika , tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No tak , Wy mlodzi to sie lubicie tym zlotem obwiesic Versace ma w nowej kolekcji bluzki ze srebrna nitka na butach zlote okucia ja nie z tych czasow jestem , to czy ja wogole snobka? o i w kapeluszach pawie piorka, to jest przeboj nad przeboje to juz wiem , ktory to Ty byles i jadels tego nalesnika , tak? Przeciez ja nie taki mlody a, ojcie forme trzyma jak i ja. Tak calkiem powaznie to 5 mil dziennie biegiem robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 19.09.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tak calkiem powaznie to 5 mil dziennie biegiem robie. teraz to wszyscy biegaja , taka moda zdrowtna jest , tylko ja leniwa i nie biegam, chyba bym pol mili nie dala rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tak calkiem powaznie to 5 mil dziennie biegiem robie. teraz to wszyscy biegaja , taka moda zdrowtna jest , tylko ja leniwa i nie biegam, chyba bym pol mili nie dala rady Ja biegam nie pamietam od kiedy,co prawda kolana wysiadaja od tego, wiec nic nie tracisz. Ja ma taki nalog snobistyczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A ja podziwiam, że jesteście tacy niestrudzeni i że Wam się chce pisać takie zajadłe posty. I nawet Wojtek dał się w to wciągnąć - bardzo rozczarowujące. Niby dorośli ludzie, a taka dziecinada - żenujące!!!! Więcej życzliwości!!! Hehehe za krotko jestes, zeby to zrozumiec kolego... Poszukaj sobie w archiwach, postudiuj, doucz sie to zakumasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A ja podziwiam, że jesteście tacy niestrudzeni i że Wam się chce pisać takie zajadłe posty. I nawet Wojtek dał się w to wciągnąć - bardzo rozczarowujące. Niby dorośli ludzie, a taka dziecinada - żenujące!!!! Więcej życzliwości!!! Hehehe za krotko jestes, zeby to zrozumiec kolego... Poszukaj sobie w archiwach, postudiuj, doucz sie to zakumasz Coś w tym jest............. Ja nie wiem po co się tak emocjonować Każdy ma jakieś tam zdanie na dowolny temat - sztuką jest wymiana poglądów bez zatargów i w kulturalny sposób ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Każdy ma jakieś tam zdanie na dowolny temat - sztuką jest wymiana poglądów bez zatargów i w kulturalny sposób ... No... A wiesz jakie trudne jest uslyszec czyjes odmienne zdanie i sie nie nadasac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Każdy ma jakieś tam zdanie na dowolny temat - sztuką jest wymiana poglądów bez zatargów i w kulturalny sposób ... No... A wiesz jakie trudne jest uslyszec czyjes odmienne zdanie i sie nie nadasac ? wiem, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tak calkiem powaznie to 5 mil dziennie biegiem robie. teraz to wszyscy biegaja , taka moda zdrowtna jest , tylko ja leniwa i nie biegam, chyba bym pol mili nie dala rady Ja biegam nie pamietam od kiedy,co prawda kolana wysiadaja od tego, wiec nic nie tracisz. Ja ma taki nalog snobistyczny . a ja ze snobizmu na jogę chodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts