badi 19.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 o http://www.ahj.pl/images/uklad.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ale cudne to powyżej te wszystkie gadżety i drogie bajery są niczym przy czymś takim. To chciałam napisać, choć chyba niektórzy zrozumieli opatrznie przez te wątkowe ohy i ahy, winka i piwka, snobizmy i rusycyzmy zagubiła się w tym jedno - nie dajmy się zwariować i niech nam nie będzie żal, że mamy tylko szafeczkę z tandetnej IKEA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a ja ze snobizmu na jogę chodzę A ja ze snobizmu kupilam sobie nowiusienkie kule do boule i teraz boje sie ze jak bede ich uzywac to sie zniszcza. Chyba poloze w salonie za szyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 i jeszcze jedna sprawa - poznać to, co się dzieje w sztuce użytkowej, w najnowszym wzornictwie - na pewno warto. Dlatego pisałam o tych luksusowych kolekcjach łazienkowych. Dla pocieszenia oczu, dla samej świadomości, w jakim kierunku idzie design. Przynajmniej to nas nic nie kosztuje A firmy produkujące te cuda niech sobie zarabiają, wszak na snobach najlepsze interesy chyba mają . Ale nie muszą chyba zarabiać na nas, prawda? lepiej pomózmy zaprojketować łazienkę Mdzaleweskiemu. Znalazłam Mu płytki z Paradyża - cuudne, choć dla niektórych tutaj to tandeta i kalkomania betonopodobna. Może mają racje?Może znacie jakieś snobistyczne kolekcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a ja ze snobizmu na jogę chodzę A ja ze snobizmu kupilam sobie nowiusienkie kule do boule i teraz boje sie ze jak bede ich uzywac to sie zniszcza. Chyba poloze w salonie za szyba... Co ty !! Zabierz je do najbliższego parku i graj z przyjaciółmi - to dopiero snobizm !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 no, już dziewczyny moje drogie podpowiedźcie coś w tej łazience!! sio do konkretnego tematu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55196&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= niech nasz forumowy kolega zrobi cudną łazieneczkę dla żonki, jak najbardziej polską pozdrawiam snobistycznie i mimimalistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ja wybrałam Mu te płytki z Paradyża. mnie się podobają, nic na to nie poradzę http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0226_3.jpg w dodatku takie czekoladowe, mniam...miło być chołotą i kąpać się w lipnej i badziewnej łazience, hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A co ze snobizmem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 badi A co ze snobizmem ??? ten zostawmy house, na tarasie z Sake - siki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 jesuus, jak ja lubię polskie pierogi,ale nie potrafię ich robić, kupuję w markecie, od Jędrusia. Cholera, czas by się nauczyć podstawowego polskiego dania. moja mama jest ze wschodu, na pierogach się wychowałam kumpot też uwielbiam a co, zdrowy przynajmniej jest ! więc też uciekam z tego wątku, który miał być trochę śmieszny, ale się wymsknął spod kontroli i zamiast żartów wyszło co wyszło bigos chyba? ale snobom isę nie dajmy - nie ma jak polskie płytki i IKEA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Co ty !! Zabierz je do najbliższego parku i graj z przyjaciółmi - to dopiero snobizm !!! Eeee... To sie chyba przylacze do tych snobow z Parku Saskiego, co to we srody szpanuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 zresztą sami zobaczcie: 2004: - WIELKA PERŁA CERAMIKI UE 2004 dla Grupy Paradyż - Wielki Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich - "Najlepszemu z Najlepszych" - Złoty Medal MTP BUDMA 2004 za kolekcję płytek rektyfikowanych KASANDRA / SANTIAGO - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję płytek wielkoformatowych KOBE / KIOTO, - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję ścienną EURYDYKA, - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję podłogową RAPOLANO, - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję podłogową TAURUS - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję podłogową RASTIC - Perła Ceramiki UE 2004 za kolekcję płytek rektyfikowanych PENELOPA - tytuł "Łazienka WYBÓR ROKU 2004" dla kolekcji IZOLDA / TRISTAN z dekoracjami FANTAZJA, - tytuł "Podłogi i Ściany DOBRY WYBÓR 2004" dla kolekcji KASANDRA / SANTIAGO, - wyróżnienie MALWA 2004 w Ogólnopolskim Rankingu Wyrobów i Usług. To dopiero jest snobizm!!! Ale kontrolowany!!! a house niech sobie kładzie CERDOMUS w piwnicy, jego snobistyczna wola house napisał: Za to nie musze szukac wykonczenia po gazetach , bo byle meksyk ktorego zatrudnie lepiej zrobi jak w tych kataloga. Pozatym zdjecia ktore mozesz tylko zobaczyc w tych katalogach ja mam w standarcie piwnic. To jest cala roznica ,nie wsponinajac o praktyce i jakosci wykonczenia. No coz szkoda ze system jest do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wojtek 2112 napisał: Autor mial racje piszac , ze jest to plytka "badziewna", ja dodam jedynie ,ze badziewna jakosciowo, jak to ten typ ceramiki sitodrukowej ma. zamiast marudzić na polskie tanie kolekcje, pomyśl może, jak z tej "lipy" zrobić coś fajnego! Jak je położyć, by nie było badziewnego efektu. Zaproponuj coś Mdzalewskiemu, zamiast szukać zaczepki i robić aluzje do mojej osoby w innych wątkach? A fe... Takie konkretne pomysły mogą się przydać nie tylko Mdzalewskiemu, lecz dziesiątkom innych osób, które stać na polski tandetny sitodruk !!! No, nie obrażaj się chłopie tylko poszukaj w pamięci i wyobraźni koncepcje na tę łazienkę pozdrawiam mimi taka łazieneczka - fajna: http://www.republika.pl/mdzalewscy/laz/l1.jpg i naprawde daj już spokój , proszę!!!! : po co zaczepiasz zajaca, Ty też wołk jesteś czy cóś http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55173 http://foto.onet.pl/upload/33/46/_531269_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Tak calkiem powaznie to 5 mil dziennie biegiem robie. teraz to wszyscy biegaja , taka moda zdrowtna jest , tylko ja leniwa i nie biegam, chyba bym pol mili nie dala rady Ja biegam nie pamietam od kiedy,co prawda kolana wysiadaja od tego, wiec nic nie tracisz. Ja ma taki nalog snobistyczny . a ja ze snobizmu na jogę chodzę Nie zapominaj o dobrej oprawie. http://purplehazelavender.com/phototourpics/big/10.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Nie zapominaj o dobrej oprawie. http://purplehazelavender.com/phototourpics/big/10.jpg Chyba sie powtorze. No ladne cacko !! Oprawa jak marzenie Gdzie sie wkreca zarowke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Nie zapominaj o dobrej oprawie. http://purplehazelavender.com/phototourpics/big/10.jpg Chyba sie powtorze. No ladne cacko !! Oprawa jak marzenie Gdzie sie wkreca zarowke?? Czy jest na sali elektryk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Czy jest na sali elektryk? Hmmm! Elektryk to tak pretensjonalnie brzmi. Lepiej byloby stylista przeplywu uporzadkowanego ruchu elektronow. Moze i troche przydlugo , ale jak snobistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.09.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Czy jest na sali elektryk? Hmmm! Elektryk to tak pretensjonalnie brzmi. Lepiej byloby stylista przeplywu uporzadkowanego ruchu elektronow. Moze i troche przydlugo , ale jak snobistycznie A jak ladnie brzmi. I odrazu wyjasniam ,aby niedomowiem nie bylo. Styliste i hydraulika zawsze zatrudniam jako podwykonawce. Mysle ,ze "teraz wszystko jasne juz jak slonce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 I odrazu wyjasniam ,aby niedomowiem nie bylo. Styliste i hydraulika zawsze zatrudniam jako podwykonawce. Mysle ,ze "teraz wszystko jasne juz jak slonce" House znowu gafa ! Nie hydraulika tylko operatora urzadzen osrodkow ciaglych Jasne? No! Teraz jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a house na końcu jako konserwator powierzchni płaskich z mopem biega, te 5 mil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts