domek to ja 19.09.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A tak na marginenie pozdrawiam z poniedzialkiem. No wlasnie, znowu przed nami 7 spokojnych dni picia Niby tak , tylko z umiarem,bo inaczej to wymowa takimi duzymi czerwonymi lub czarnymi literami wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtst 19.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wojtek2112 Nie mowi sie konserwator powierzchni plaskich tylko kinetyczny kreator czystosci ech, jakiś Miodek tu czy cóś? Znowu pudlo. Nie Miodek, tylko designer srodkow werbalnych Dołączam się z moim ostatnim znaleziskiem na wysypisku najnowszych zawodów: ILUMINATOR POWIERZCHNI ŚWIETLNYCH (Brzmi dumnie-hehehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ILUMINATOR POWIERZCHNI ŚWIETLNYCH (Brzmi dumnie-hehehe) Fakt! Dumnie zupelnie jak moderator powlok papierowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ILUMINATOR POWIERZCHNI ŚWIETLNYCH (Brzmi dumnie-hehehe) Fakt! Dumnie zupelnie jak moderator powlok papierowych , to naprawde dobrze brzmi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 , to naprawde dobrze brzmi . Prawda? To tylko takie swojskie zawodowe okreslenia Sa tez snobistyczne powiedzenia niektorych,szczegolnych grup inwestorow. Np. "Panie Wojtku, te plytki sa extra, zwlaszcza te dekoderki" albo "Jak pan chcesz okno osadzic? Bez wenglarka?" I ostatnio zaslyszane . Koncowka budowy maz do zony : "Ladny ten roz, nie Lila?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wojtek2112 Nie mowi sie konserwator powierzchni plaskich tylko kinetyczny kreator czystosci ech, jakiś Miodek tu czy cóś? Znowu pudlo. Nie Miodek, tylko designer srodkow werbalnych Dołączam się z moim ostatnim znaleziskiem na wysypisku najnowszych zawodów: ILUMINATOR POWIERZCHNI ŚWIETLNYCH (Brzmi dumnie-hehehe) jest jeszcze mistrz walca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a tak swoją drogą house, to zkond masz moje zdjencie? jakom blądynkom była http://purplehazelavender.com/phototourpics/big/10.jpg ah, ma sie te figóre i te gjęntkie ciałko motylem bylam , acha a ja goopia myslalam , ze to zdjecie co kiedys po forum krazylo to mimi byla ta jest zdecydowanie ladniejsza Panstwo nie spia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 a tak swoją drogą house, to zkond masz moje zdjencie? jakom blądynkom była http://purplehazelavender.com/phototourpics/big/10.jpg ah, ma sie te figóre i te gjęntkie ciałko motylem bylam , acha a ja goopia myslalam , ze to zdjecie co kiedys po forum krazylo to mimi byla ta jest zdecydowanie ladniejsza Panstwo nie spia ?? Te prawdziwe zdjecie bylo zdecydowanie fajniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.09.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Te prawdziwe zdjecie bylo zdecydowanie fajniejsze. Ta Zwlaszcza fryzurka la...ze sam nie wiem co. No i buraczany roz na policzkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Te prawdziwe zdjecie bylo zdecydowanie fajniejsze. Ta Zwlaszcza fryzurka la...ze sam nie wiem co. No i buraczany roz na policzkach. Bingo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.09.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 house A co z Toba?Bana dostales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 house A co z Toba? Bana dostales? Jak najbardziej i to takiego rozowego. http://foto.onet.pl/upload/32/2/_533098_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A tak pozatym co slychac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A tak pozatym co slychac ? stara bieda na niedzwiedzie czas uderzac masz tam z jednego na podworku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U mnie cala mas ,a jakie grzyby. Przyjezchac trzeba i samemu zobaczyc, o rybach nie wspomne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U mnie cala mas ,a jakie grzyby. Przyjezchac trzeba i samemu zobaczyc, o rybach nie wspomne. zacytowalam Cie zebys sie z zaproszenia nie wycofal , a z grilka da rade ta rybke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.09.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 house A konkretnie to za ktora czesc Twojej wypowiedzi dostales bana?Przeciez nie byles bardziej chamski od laureatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wiem o ty, a bana ze duzo donosow bylo . Wiadomo.... Donosy byly za tutejszy caloksztalt. Chamstwo utrzymywalem o 50% nizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.09.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Czyli ze wystarczy iloscia listow do Redakcji,zaczynajacych sie od slow : uprzejmie donosze ,laureatke przelicytowac?I to wystarczy?To moze napiszmy ,kazdy po kilkadziesiat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Chcesz forum w pieklo zmienic. Juz tak bywalo ,ze ekran monitoru byl czerwony od tego samego koloru tlustego druku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts