Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"... czyli snobizm pod kontrolą"

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 668
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowne Snoby i Snopki

Jako osoba dobrze wyhodowana , zegnam sie z Wami, a w ramach protestu za odebranie mi zaszczytnego tytulu forumowicza pt. Najlzejszy Doradca Forumowy...czy jakos tam, wynosze sie stad strasznie pogniewany do konkurencyjnego Forum "Budowniczych Igloo" oraz Forum "Budujacych Wigwamy i Jurty" . Znajdziecie mnie tam pod nickami fifilipa i bubuciapa /to drugie mialo byc do rymu z pierwszym ale sie cenzura doczepila do okreslenia cipa/ .Zaoferowano mi tam juz honorowe tytuly forumowicza : Zaluzony dla Eskimosow Glazurnik na pierwszym i Spec od Sufitow Podwieszanych na tym drugim.

A teraz powaznie.

Pozdrawiam wszystkich budujacych , zeby sie bezbolesnie "wykonczyli" i tych niebudujacych, zeby sie w ogole nie budowali.Pozdrowienia takze dla Moderatora i Redakcji "M" ( Aha! Prenumerate wykupilem, obiecany za to dlugopis przeslijcie mi poczta). Pamietajcie Snoby, ze jak Wam zabraknie inspiracji , bedziecie chcieli poogladac sobie kolorowe obrazki zapladniajace wyobraznie,wystarczy jedynie w "Google' wpisac haslo"mimi".Reszte tez mimi doniesie - nie koniecznie Wam, raczej na Was.W razie czego wysylajcie do mnie maile na poste restante.

W chwilach euforii budowlanej niech Wam przyswieca porzekadlo, ze "nigdy nie jest tak dobrze , zeby nie moglo byc jeszcze lepiej" a w rozpaczy niech Wam swieci - stare, dizajnerskie powiedzenie ,ze " nie ma takiego wnetrza, ktorego nie moznaby spieprzyc".Pamietajcie tez, ze dobry projektant to nie ten, ktory na powitanie opowiada o komodkach , firankach i pokazuje obrazki, tylko ten , ktory bez pytania wie gdzie ma wisiec kibel.

Uzbrojony w puszke australijskiego oleju od house'a ide kolejnemu chlebodawcy bezbolesnie wcisnac sie w ...zycie i moje nowe obowiazki.

pozdrawiam

Niech Wam remont lekkim bedzie.

wojtek

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...