JoShi 20.09.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ale ale o co tu chodzi ??? bo zaprawdę nie wiem ... Wojtuś zszedł... kurna dlaczego??? mimi na niego doniosla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ale ale o co tu chodzi ??? bo zaprawdę nie wiem ... Wojtuś zszedł... kurna dlaczego??? mimi na niego doniosla... że niby co zrobił.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 że miał zdanie inne od niej.........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 że miał zdanie inne od niej.........? nie znam sprawy, ale jakoś nie chce mi się wierzyć iż wystarczy mieć inne zdanie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 20.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ale ale o co tu chodzi ??? bo zaprawdę nie wiem ... Wojtuś zszedł... kurna dlaczego??? mimi na niego doniosla... że niby co zrobił.......... Tego to chyba nikt nie wie. Nawet z tych co obserwują te wątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 to jest metoda na ostudzenie rozpalonych głów ale jak mówił Wołodyjowski ."nic to............" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 że miał zdanie inne od niej.........? nie znam sprawy, ale jakoś nie chce mi się wierzyć iż wystarczy mieć inne zdanie........ Noooo... Wystarczy... Mimi wpada w lament, potem nastepuje histeria a potem redakcja dla swietego spokoju kogos banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 że miał zdanie inne od niej.........? nie znam sprawy, ale jakoś nie chce mi się wierzyć iż wystarczy mieć inne zdanie........ proponuję przestudiować wątek w Projektach pt. "504 .........." i jak czasu nie zabraknie o snobiźmie kontrolowanym ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.09.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 kurcze, jakiś czas mnie nie bylo na forum i nie ogladalam wątków wnetrzarskich, a tu...nic nowego ! kolejny wątek i kolejne polemiki, przepychanki, ja temu dołoze, ktos mnie, byle gadka byla, byle dolozyc komus do pieca, eee, nuda jak w polskim filmie , nierozwojowi jestescie...a zapowiadalo sie na ciekawy watek "na temat"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goog 20.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A ja uważam, że żarty i kpiny jakie robili sobie z Mimi "house i inni....", były co najmniej niesmaczne.Wyśmiewali Jej "Dziennik", szydzili z Jej miejsca zamieszkania, z wszystkiego co dotyczy Jej osoby. Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!! Ale rozumiem, ze mimi moze sobie robic posmiewisko z innych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!! Ale rozumiem, ze mimi moze sobie robic posmiewisko z innych ? Wychodzi na to , ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A ja uważam, że żarty i kpiny jakie robili sobie z Mimi "house i inni....", były co najmniej niesmaczne. Wyśmiewali Jej "Dziennik", szydzili z Jej miejsca zamieszkania, z wszystkiego co dotyczy Jej osoby. Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!! uważam podobnie, mimi miałą wizję, Ona czuję styl, piękno, kolory, to taka nasza artystka forumowa, a inni starali się wbić szpilkę, zdekredytować ją, ośmieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 uważam podobnie, mimi miałą wizję, Ona czuję styl, piękno, kolory, to taka nasza artystka forumowa, a inni starali się wbić szpilkę, zdekredytować ją, ośmieszyć. A ja po wskazaniach Twojego licznika spodziewalabym sie, ze sie troche lepiej orientujesz niz Goog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A ja uważam, że żarty i kpiny jakie robili sobie z Mimi "house i inni....", były co najmniej niesmaczne. Wyśmiewali Jej "Dziennik", szydzili z Jej miejsca zamieszkania, z wszystkiego co dotyczy Jej osoby. Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!! uważam podobnie, mimi miałą wizję, Ona czuję styl, piękno, kolory, to taka nasza artystka forumowa, a inni starali się wbić szpilkę, zdekredytować ją, ośmieszyć. ale zrozumcie że nie każdemu ta wizja, ten styl , to piekno musi odpowiadać , nikt nie robi tutaj z nikogo pośmiewiska - nie przesadzajmy każdemu wolno wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat i należy się pogodzić z tym że nie zawsze ono jest zgodne ze zdaniem autora....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 wynosze sie stad strasznie pogniewany dobra, przestań się gniewać i wrzuć tu ten adres poste restante oraz forum zacnego, mam nadzieję, że tam zapach lawendy nie dochodzi. Zaszczytny tytuł nadał Ci vox populi tego forum. I tylko on może Ci go odebrać. szkoda, że Ty do tych wigwamów.. to co gramy na pożegnanie ? Te prześliczne słowa to powrotna bossa nova... pozdrawiam też ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 wynosze sie stad strasznie pogniewany dobra, przestań się gniewać i wrzuć tu ten adres poste restante oraz forum zacnego, mam nadzieję, że tam zapach lawendy nie dochodzi. Zaszczytny tytuł nadał Ci vox populi tego forum. I tylko on może Ci go odebrać. Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Najwyrazniej tak ,a jak katalog ktory zamiescilem sie podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.09.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no i miałam rację , pare postów powyzej , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany. Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts