Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"... czyli snobizm pod kontrolą"

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 668
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

że miał zdanie inne od niej.........?

nie znam sprawy, ale jakoś nie chce mi się wierzyć iż wystarczy mieć inne zdanie........

proponuję przestudiować wątek w Projektach pt. "504 .........."

i jak czasu nie zabraknie o snobiźmie kontrolowanym .........

kurcze, jakiś czas mnie nie bylo na forum i nie ogladalam wątków wnetrzarskich, a tu...nic nowego :o !

kolejny wątek i kolejne polemiki, przepychanki, ja temu dołoze, ktos mnie, byle gadka byla, byle dolozyc komus do pieca, eee, nuda jak w polskim filmie :lol: , nierozwojowi jestescie...a zapowiadalo sie na ciekawy watek "na temat"!

A ja uważam, że żarty i kpiny jakie robili sobie z Mimi "house i inni....", były co najmniej niesmaczne.

Wyśmiewali Jej "Dziennik", szydzili z Jej miejsca zamieszkania, z wszystkiego co dotyczy Jej osoby.

Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!!

A ja uważam, że żarty i kpiny jakie robili sobie z Mimi "house i inni....", były co najmniej niesmaczne.

Wyśmiewali Jej "Dziennik", szydzili z Jej miejsca zamieszkania, z wszystkiego co dotyczy Jej osoby.

Mimi ma może i trudny charakter, może jest egzaltowana, ale to nie powód, żeby robić z Niej pośmiewisko!!!!

uważam podobnie, mimi miałą wizję, Ona czuję styl, piękno, kolory, to taka nasza artystka forumowa, a inni starali się wbić szpilkę, zdekredytować ją, ośmieszyć.

uważam podobnie, mimi miałą wizję, Ona czuję styl, piękno, kolory, to taka nasza artystka forumowa, a inni starali się wbić szpilkę, zdekredytować ją, ośmieszyć.

A ja po wskazaniach Twojego licznika spodziewalabym sie, ze sie troche lepiej orientujesz niz Goog ;)

ale zrozumcie że nie każdemu ta wizja, ten styl , to piekno musi odpowiadać ,

nikt nie robi tutaj z nikogo pośmiewiska - nie przesadzajmy

każdemu wolno wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat i należy się pogodzić z tym że nie zawsze ono jest zgodne ze zdaniem autora.......

wynosze sie stad strasznie pogniewany

dobra, przestań się gniewać i wrzuć tu ten adres poste restante oraz forum zacnego, mam nadzieję, że tam zapach lawendy nie dochodzi.

Zaszczytny tytuł nadał Ci vox populi tego forum. I tylko on może Ci go odebrać. :D

szkoda, że Ty do tych wigwamów.. :-?

to co gramy na pożegnanie :cry: ?

Te prześliczne słowa to powrotna bossa nova...

pozdrawiam też

ech :-?

wynosze sie stad strasznie pogniewany

dobra, przestań się gniewać i wrzuć tu ten adres poste restante oraz forum zacnego, mam nadzieję, że tam zapach lawendy nie dochodzi.

Zaszczytny tytuł nadał Ci vox populi tego forum. I tylko on może Ci go odebrać. :D

Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy

no i miałam rację , pare postów powyzej :lol: , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany.

Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...