domek to ja 20.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no i miałam rację , pare postów powyzej , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany. Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat. Calkowicie bledne rozumowanie i takie same wnioski wyciagniete z tekstu . Wielkie pudlo do kwadratu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Honorata! proponuję Ci przestudiować dwie pierwsze strony tematu w Projektachpt. "504 projekty........." i oceń czy można nie mieć innego zdania na ten temat i czy bardzo dziwią protesty na tego rodzaju zachowanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 lafcadio napisał: Ale ale o co tu chodzi ??? bo zaprawdę nie wiem ... Wojtuś zszedł... kurna dlaczego??? JoShi mimi na niego doniosla... Redakcja napisał: Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy mania prześladowcza??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Czy to może być snobizm ? Jak najbardziej... cieszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 zgadzam sie z Honoratą, jak zwykle obudzily sie demony forum coby mimi dowalic. Bo kto to znów? Joshi niecierpiąca mimi od zawsze, jak zwykle włączyla sie chetnie do watku jak zobaczyla ze mozna mimi dowalic i nie jest odosobniona. House jak zwykle elokwentnie udzielający sie na forum głównie w wątkach mimi (od kilku tygodni tylko to go na forum wciąga). A i jeszcze rodzik się zbudzil... Wszyscy jakos mi znajomi glownie z jednego.Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady, także w tym watku o projektach. A to ze pisze ze to jest be i niefunkcjonalne to ma racje - ale oczywiscie wyglasza swoją opinię. Gdyby chciala robic tak jak piszesz, to w kazdym zdaniu powinno sie pojawic IMHO - chyba wystarczy ze jest to podpisane przez autorkę. A tak wogole to teraz pewnie nie bedzie odwaznego zeby przeprosic mimi, za oszczerstwa pod jej adresem...bawcie sie tak dalej...a joshi, uprzedzam Twoje uwagi - tak, dalej jestem adwokatem mimi i wciaz nie zycze sobie privów od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Najwyrazniej tak ,a jak katalog ktory zamiescilem sie podoba . Jeżeli mówisz o katologu z różnościami do domu to mi się bardzo podobało !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 zgadzam sie z Honoratą, jak zwykle obudzily sie demony forum coby mimi dowalic. Bo kto to znów? Joshi niecierpiąca mimi od zawsze, jak zwykle włączyla sie chetnie do watku jak zobaczyla ze mozna mimi dowalic i nie jest odosobniona. House jak zwykle elokwentnie udzielający sie na forum głównie w wątkach mimi (od kilku tygodni tylko to go na forum wciąga). A i jeszcze rodzik się zbudzil... Wszyscy jakos mi znajomi glownie z jednego. Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady, także w tym watku o projektach. A to ze pisze ze to jest be i niefunkcjonalne to ma racje - ale oczywiscie wyglasza swoją opinię. Gdyby chciala robic tak jak piszesz, to w kazdym zdaniu powinno sie pojawic IMHO - chyba wystarczy ze jest to podpisane przez autorkę. A tak wogole to teraz pewnie nie bedzie odwaznego zeby przeprosic mimi, za oszczerstwa pod jej adresem... bawcie sie tak dalej... a joshi, uprzedzam Twoje uwagi - tak, dalej jestem adwokatem mimi i wciaz nie zycze sobie privów od Ciebie Wyrywkowo czytamy, co nie. p.s. Czy standarcik sie podwyzszyl ,bo ostatnio bylo bardzo licho. Nie wiem czy warto znowu wchodzic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Najwyrazniej tak ,a jak katalog ktory zamiescilem sie podoba . Jeżeli mówisz o katologu z różnościami do domu to mi się bardzo podobało !!!! To sie ciesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.09.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zgadzam sie z Honoratą, jak zwykle obudzily sie demony forum coby mimi dowalic. Bo kto to znów? Joshi niecierpiąca mimi od zawsze, jak zwykle włączyla sie chetnie do watku jak zobaczyla ze mozna mimi dowalic i nie jest odosobniona. House jak zwykle elokwentnie udzielający sie na forum głównie w wątkach mimi (od kilku tygodni tylko to go na forum wciąga). A i jeszcze rodzik się zbudzil... Wszyscy jakos mi znajomi glownie z jednego. Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady, także w tym watku o projektach. A to ze pisze ze to jest be i niefunkcjonalne to ma racje - ale oczywiscie wyglasza swoją opinię. Gdyby chciala robic tak jak piszesz, to w kazdym zdaniu powinno sie pojawic IMHO - chyba wystarczy ze jest to podpisane przez autorkę. A tak wogole to teraz pewnie nie bedzie odwaznego zeby przeprosic mimi, za oszczerstwa pod jej adresem... bawcie sie tak dalej... a joshi, uprzedzam Twoje uwagi - tak, dalej jestem adwokatem mimi i wciaz nie zycze sobie privów od Ciebie No. To nie tak. Zaczalem dopisywac sie do watkow mimi od niedawna. I to nie dlatego,ze ona pisze z sensem,z gustem ( jezeli o pieknie ), czy tez kierujac sie logika, z humorem i bez uszczypliwosci skierowanych do adwersarza. Nie wszyscy interlokutorzy sa nastawieni pozytywnie do trudow mimi , zwiazanych z wypowiedzia w temacie. I ona ,jako uczestniczka dyskusji musi sie z tym liczyc.Tak jak ja sie licze z roznymi reakcjami na ten tekst. I jezeli mialbym pretensje do dyskutantow pozostajacych do tych slow w opozycji,to znaczyloby,ze do dyskusji sie nie nadaje. Mam na mysli rzeczowe rozlozenie mojej wypowiedzi na czynniki pierwsze. A nie kontrargumentacje zlozona z usmieszkow,czy z cytatow pozbieranych po calym forum. I to jest z grubsza powod mojej tworczosci. Nie odmawiaj,prosze,Robercie nikomu prawa do wypowiedzi na dowolnie wybrany temat.Jestes wszak wyksztalcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 21.09.2005 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zgadzam sie z Honoratą, jak zwykle obudzily sie demony forum coby mimi dowalic. Bo kto to znów? Joshi niecierpiąca mimi od zawsze, jak zwykle włączyla sie chetnie do watku jak zobaczyla ze mozna mimi dowalic i nie jest odosobniona. House jak zwykle elokwentnie udzielający sie na forum głównie w wątkach mimi (od kilku tygodni tylko to go na forum wciąga). A i jeszcze rodzik się zbudzil... Wszyscy jakos mi znajomi glownie z jednego. Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady, także w tym watku o projektach. A to ze pisze ze to jest be i niefunkcjonalne to ma racje - ale oczywiscie wyglasza swoją opinię. Gdyby chciala robic tak jak piszesz, to w kazdym zdaniu powinno sie pojawic IMHO - chyba wystarczy ze jest to podpisane przez autorkę. A tak wogole to teraz pewnie nie bedzie odwaznego zeby przeprosic mimi, za oszczerstwa pod jej adresem... bawcie sie tak dalej... a joshi, uprzedzam Twoje uwagi - tak, dalej jestem adwokatem mimi i wciaz nie zycze sobie privów od Ciebie No. To nie tak. Zaczalem dopisywac sie do watkow mimi od niedawna. I to nie dlatego,ze ona pisze z sensem,z gustem ( jezeli o pieknie ), czy tez kierujac sie logika, z humorem i bez uszczypliwosci skierowanych do adwersarza. Nie wszyscy interlokutorzy sa nastawieni pozytywnie do trudow mimi , zwiazanych z wypowiedzia w temacie. I ona ,jako uczestniczka dyskusji musi sie z tym liczyc.Tak jak ja sie licze z roznymi reakcjami na ten tekst. I jezeli mialbym pretensje do dyskutantow pozostajacych do tych slow w opozycji,to znaczyloby,ze do dyskusji sie nie nadaje. Mam na mysli rzeczowe rozlozenie mojej wypowiedzi na czynniki pierwsze. A nie kontrargumentacje zlozona z usmieszkow,czy z cytatow pozbieranych po calym forum. I to jest z grubsza powod mojej tworczosci. Nie odmawiaj,prosze,Robercie nikomu prawa do wypowiedzi na dowolnie wybrany temat.Jestes wszak wyksztalcony. Tak mysle rowwniez " robi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Luc Skywalker Nie odmawiaj,prosze,Robercie nikomu prawa do wypowiedzi na dowolnie wybrany temat.Jestes wszak wyksztalcony. tiaa, zwłaszcza takich wypowiedzi - baaaardzo na temat : Luc Skylwalker Cytat: Ta Zwlaszcza fryzurka la...ze sam nie wiem co. No i buraczany roz na policzkach. co tu rozkładać na czynniki pierwsze w tej wypowiedzi? Luc Skywalker - poziom żenujący!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.09.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Najwyrazniej tak ,a jak katalog ktory zamiescilem sie podoba . Jeżeli mówisz o katologu z różnościami do domu to mi się bardzo podobało !!!! To sie ciesze. Nawet gdzieś wklejałam zdjęcia chyba nic w tym złego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No teraz to wiem o co chodzi... (wcale nie wiem) Ale goopie to wszystko... ło matko... Ciekawe jak by wyglądała ta Wasza dyskusja na żywca ? Trup kładł by się gęsto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 oj Redakcja chyba nie ma poczucia humoru.......... jeżeli wzięła na serio jego słowa......... nie trzeba czytać Forum Mutratora żeby w necie znaleźć instrukcje "jak zabić............" Najwyrazniej tak ,a jak katalog ktory zamiescilem sie podoba . Jeżeli mówisz o katologu z różnościami do domu to mi się bardzo podobało !!!! To sie ciesze. Nawet gdzieś wklejałam zdjęcia chyba nic w tym złego ? house, daj jeszcze raz linka, please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No teraz to wiem o co chodzi... (wcale nie wiem) Ale goopie to wszystko... ło matko... Ciekawe jak by wyglądała ta Wasza dyskusja na żywca ? Trup kładł by się gęsto... Witaj Lafcadio , widzę, że się pogubiłeś w tym wszystkim. Nic się nie martw, ja Ci pomogę zrozumieć w czym rzecz. Wiesz, chodzi o to by: Postępować tak jak byś chciał aby zasada twego działania obowiązywała powszechnie czyli innymi słowy: Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe. Niby takie proste, ale jednak dla niektórych nie do objęcia rozumem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a joshi, uprzedzam Twoje uwagi - tak, dalej jestem adwokatem mimi i wciaz nie zycze sobie privów od Ciebie Nie przypominam sobie, zebym ci cos ostatnio wysylala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no i miałam rację , pare postów powyzej , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany. Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat. OK. Jesli naprawde nie rozumiesz o co biega, to dam Ci mala probke. Bede przez chwile nasladowac mimi dobrze ? Skomentuje pewien projekt. Oto on: http://www.archipelag.pl/domek-elewacje.php?KatID=3990500&ProjID=79 Na poczatek elewacja zewnetrzna. Poprostu tragiczna. Kazde okno z innej parafii a w dodatku dom chyba dla uczulonych na slonce. Wygladem przypomina stodole... http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=79 Wnetrze parteru projektowal jakis oblakany architekt. Z garazu z zakupami trzeba przejsc przez pol mieszkania w dodatku przez kotlownie i jadalnie. Juz widze to bloto w jadalni. Otwierajac drzwi do wc mozna wybic zeby osobie wychodzacej z kuchni. Wiatrolap kiszkowany i niefunkcjonalny, podobnie jak kuchnia. Zeby wejsc z dworu na poddasze trzeba przemaszerowac przez caly salon. To oczywiscie nie jest moje zdanie tylko proba nasladowania mimi. Niestety nie potrafie w tej dziedzinie byc rownie jadowita co ona, stad probe musze uznac za nieudana. Mam jednak nadzieje, ze cos zrozumialas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Śmieszny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Joshi musisz jeszcze troche potrenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Śmieszny domek Moj, czy ten co opisalam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts