badi 21.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Śmieszny domek Moj, czy ten co opisalam ? Ten co opisałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Joshi musisz jeszcze troche potrenować trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Bardzo fajny ten Twój domek JoShi (ten z linka). Poważnie. Podoba mi się zarówno układ funkcjonalny, jak i elewacje. Szkoda, że wcześniej go nie widziałem, bo bym nad nim troche pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Bardzo fajny ten Twój domek JoShi (ten z linka). Poważnie. Podoba mi się zarówno układ funkcjonalny, jak i elewacje. Szkoda, że wcześniej go nie widziałem, bo bym nad nim troche pomyślał. To nie moj domek. to domek Honoraty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Moj domek to to pseudo-dworkowe straszydlo z avatara przy moim nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Moj domek to to pseudo-dworkowe straszydlo z avatara przy moim nicku Widziałem go wcześniej, bo teraz to Ci zniknął. A Honoracie gratuluje wyboru projektu. bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Moj domek to to pseudo-dworkowe straszydlo z avatara przy moim nicku Widziałem go wcześniej, bo teraz to Ci zniknął. A Honoracie gratuluje wyboru projektu. bardzo fajny. Ja tam widze moj avatar... wiec to nie mi zniknal tylko Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Moj domek to to pseudo-dworkowe straszydlo z avatara przy moim nicku Widziałem go wcześniej, bo teraz to Ci zniknął. A Honoracie gratuluje wyboru projektu. bardzo fajny. Ja tam widze moj avatar... wiec to nie mi zniknal tylko Ci Masz pewnie racje, bo ja go nie widze. Ciekawe dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no i miałam rację , pare postów powyzej , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany. Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat. OK. Jesli naprawde nie rozumiesz o co biega, to dam Ci mala probke. Bede przez chwile nasladowac mimi dobrze ? Skomentuje pewien projekt. Oto on: http://www.archipelag.pl/domek-elewacje.php?KatID=3990500&ProjID=79 Na poczatek elewacja zewnetrzna. Poprostu tragiczna. Kazde okno z innej parafii a w dodatku dom chyba dla uczulonych na slonce. Wygladem przypomina stodole... http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=79 Wnetrze parteru projektowal jakis oblakany architekt. Z garazu z zakupami trzeba przejsc przez pol mieszkania w dodatku przez kotlownie i jadalnie. Juz widze to bloto w jadalni. Otwierajac drzwi do wc mozna wybic zeby osobie wychodzacej z kuchni. Wiatrolap kiszkowany i niefunkcjonalny, podobnie jak kuchnia. Zeby wejsc z dworu na poddasze trzeba przemaszerowac przez caly salon. To oczywiscie nie jest moje zdanie tylko proba nasladowania mimi. Niestety nie potrafie w tej dziedzinie byc rownie jadowita co ona, stad probe musze uznac za nieudana. Mam jednak nadzieje, ze cos zrozumialas. Joshi słowo poprostu sie pisze po prostu tak po prostu juz mi ulzyło ...musze tu wpadać częsciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 JoShi widzę ,że nadal jesteś moją wierną fanką p.s. nadal podtrzymuję swoją pomoc w kwestii depresji, choć mam nadzieję, że to już poza Tobą i trzymam za to kciuki. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=50318 To, co tutaj próbują co niektórzy zmontować to dla mnie niezły cyrk Liczą się i tak inne sprawy, to już na poważnie. moja 10-letnia Pysia właśnie dzwoniła z wakacji, że wchodzi na szczyt wulkanu - i to jest właśnie piękne! a tutaj dorośli ludzie zdobywają inne szczyty... pozdrawiam słonecznie - mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady ja też kiedyś zwróciłam sie o poradę do mimi w kwestii płytek w łazienće i co Planuje w łazience która jest juz pomalowana dwukrotnie farbą na jednej ze ścian coś w rodzaju tynku strukturalnego. W ta masę gdzieniegdzie chciałabym wtopić muszle . Nie wiem jak mam się do tego zabrać, napewno ten tynk musi być w takim samym kolorze jak reszta łazienki, nie wiem czy nakładać to szpachelką czy jakimś innym "instrumentem" Jeżeli masz jakis pomysł , chetnie posłucham , a może jakies zdjęcia ....? tu nastapiły moje posty ze zdjęciem płytek a potem post mimi na priva niestety,a te posty najlepie wykasuj,na razie ,muszę zmykać,mimi a potem mój w temcie -------------------------------------------------------------------------------- Mimi! Wytłumacz mi dlaczego pisząc do mnie na priv kazałaś mi wykasować moje posty pisane do Ciebie w Twoim wątku? Nie bardzo to rozumiem. mozna sprawdzić na stronie 15 wkleiłam zdjęcia a na stronie 16 kazano mi je wykasować i to jest pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 21.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a mnie sie wydaje ze ten Hause to sie zakochał w Mimi, bo przeciez fakt jest , ze jak Mimi cos napisze to zaraz sie pojawia Hause...i odpisuje i odpisuje ... ZAKOCHAŁ SIE HAUSE W MIMI:D ot i przyczyna konfliktu wyjasniona bo wiadomo kto sie czubi ten sie lubi, a moze Hause jest niesmiały i nie potrafi innaczej zwrócic uwagi Mimi na siebie? I zamiast jakiegos mailla z kwiatkami wysłac, zamiast buziaczki na gg przesłac to nieporadnie zagaduje aj zagaduje Mimi.... Hause...odwaz sie w koncu i zadzwon, napisz maila, wyslij list...bo juz mi szkoda Ciebie jak sie miotasz w swoich uczuciach do Mimi bo Mimi to w sercu Ci gra oj gra co Hause?? NIECH ŻYJE MILOSC!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cześć. Trochę pośledziłam Wasze przepychanki i mam jedną sugestię: może czasem przemilczeć nieprzyjazne komentarze, zamiast wdawać się w przepychanki słowne? Przecież one do niczego nie prowadzą, prawda? Żadnego konesnusu i żadnych szans na porozumienie!Może warto rozmawiać tylko z tymi, którzy chcą z nami rozmawiać? A swoją drogą moze wrócimy do tematu? Nawet jeśli ma swoje narcystyczne aspekty, to nadal byłby o wnętrzach domów a nie ludzkich...W każdym razie zapodaję: http://foto.onet.pl/upload/37/53/_533683_s.jpg http://foto.onet.pl/upload/27/96/_533682_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/0/26/_533684_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/0/30/_533688_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/47/85/_533686_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/43/12/_533687_n.jpg To wszystko są wnętrza prawdziwnych domów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 bardzo snobistyczne te maski, czy jak je zwał a serio, to super. jaki to kolor /nr/ farby nad kominkiem? Fiołka, ten "zakochany" to amerykański nie niemiecki domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 JoShi widzę ,że nadal jesteś moją wierną fanką p.s. nadal podtrzymuję swoją pomoc w kwestii depresji, choć mam nadzieję, że to już poza Tobą i trzymam za to kciuki. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=50318 Mimi naprawdę nie rozumiem po co ta wzmianka o depresji jeszcze na dodatek z linkiem dla mnie to jest chwyt poniżej pasa i brzydzę się takim postępowaniem to są właśnie szczyty o których pisałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 21.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zdjecia ktore wkleiła Monika sa z forum Wnetrza na gazecie.pltam to dopiero jest czad...te przepychanku tutaj to bułka z masłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty napisała: robert skitek napisał: Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady Paty napisała: ja też kiedyś zwróciłam sie o poradę do mimi w kwestii płytek w łazienće i co Planuje w łazience która jest juz pomalowana dwukrotnie farbą na jednej ze ścian coś w rodzaju tynku strukturalnego. W ta masę gdzieniegdzie chciałabym wtopić muszle . Nie wiem jak mam się do tego zabrać, napewno ten tynk musi być w takim samym kolorze jak reszta łazienki, nie wiem czy nakładać to szpachelką czy jakimś innym "instrumentem" Jeżeli masz jakis pomysł , chetnie posłucham , a może jakies zdjęcia ....? tu nastapiły moje posty ze zdjęciem płytek a potem post mimi na priva mimi: niestety,a te posty najlepie wykasuj,na razie ,muszę zmykać,mimi a potem mój w temcie Paty: Mimi! Wytłumacz mi dlaczego pisząc do mnie na priv kazałaś mi wykasować moje posty pisane do Ciebie w Twoim wątku? Nie bardzo to rozumiem. mozna sprawdzić na stronie 15 wkleiłam zdjęcia a na stronie 16 kazano mi je wykasować i to jest pomoc Paty: Mimi! Wytłumacz mi dlaczego pisząc do mnie na priv kazałaś mi wykasować moje posty pisane do Ciebie w Twoim wątku? Nie bardzo to rozumiem. mimilapin : Paty - to proste Przede wszystkim nie kazałam,ale prosiłam,byś wykasowała puste posty - te trzy ostatnie,bo nie ma wnich zdjęć ani informacji,dlatego że nie udało Ci się wkleić zdjęć.Przy okazji napisałam Ci też przecież,że musisz założyć album,by wkleić zdjecia. Pozdrawiam - mimi p.s. jeśli chcesz,mogę wykasować na chwilkę ten post i powyżej,a Ty wtedy możesz wykasować swoje puste - nie chodzi mi o ilość stron,by była jak największa,ale o czytelność, - zaraz skopiuję swoje i zrobię Ci możliwość powrotu bez zostawiania pustych postów ok?. no trudno.. Paty - często piszę na priva,jeśli zdjecie jest zbyt szerokie,albo się nie pokazuje, z prośbą o poprawienie - nie widzę w tym nic złego. Poza tym to jest też troszkę dla mnie. Zauważ ile pytań w jednym dniu.Mnie to bardzo cieszy Ale ja pisząc robie najczęściej coś innego,teraz np. skończyłam spaghetti,przyszła Pysia z koleżankami,wszystkie zajadają,zaraz będziemy trenować nowy układ tańca nowoczesnego,pralka mi właśnie wiruje pranie,Julcia marudzi,że nie chce spaghetti tylko naleśniki - ja na forum piszę z doskoku i łatwo mi przeoczyć pytania przy moim domowym urawaniu głowy,które zresztą bardzo lubię Zajrzałam na stronę 15 i 16 wątku. i jak teraz wyglądasz Paty??? nie jest Ci tak poprostu wstyd??? mimi Cię grzecznie poprosiła, byś skasowała puste posty z krzyżykami, bo nie potrafiłaś wkleić zdjęć, równocześnie napisała Ci, że musisz założyć najpierw album w necie i podała, jak masz to zrobić, a Ty cytujesz jej post z priva, w dodatku obcięty i odwracasz kota ogonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 21.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no i miałam rację , pare postów powyzej , zwolennicy, przeciwnicy mimi, wątek jakich wiele juz tu bylo na forum, toczka w toczke taki sam, w sumie po co zakladac nowe i podrzucac jakis temat projektowo-wnetrzarski, nie lepiej wprost zalozyc taki :" za i przeciw mimi" wyjdzie na to samo, a chodzi o jedno -bicie piany. Ktoś moze powiedziec, jak ci nie pasuje, to nie czytaj, i nie pisz, i to niniejszym czynię, nadal jednak nie rozumiejac prawdziwej intencji osób namiętnie piszących w watkach zkladanych przez mimi, zupelnie nie na temat. OK. Jesli naprawde nie rozumiesz o co biega, to dam Ci mala probke. Bede przez chwile nasladowac mimi dobrze ? Skomentuje pewien projekt. Oto on: http://www.archipelag.pl/domek-elewacje.php?KatID=3990500&ProjID=79 Na poczatek elewacja zewnetrzna. Poprostu tragiczna. Kazde okno z innej parafii a w dodatku dom chyba dla uczulonych na slonce. Wygladem przypomina stodole... http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=79 Wnetrze parteru projektowal jakis oblakany architekt. Z garazu z zakupami trzeba przejsc przez pol mieszkania w dodatku przez kotlownie i jadalnie. Juz widze to bloto w jadalni. Otwierajac drzwi do wc mozna wybic zeby osobie wychodzacej z kuchni. Wiatrolap kiszkowany i niefunkcjonalny, podobnie jak kuchnia. Zeby wejsc z dworu na poddasze trzeba przemaszerowac przez caly salon. To oczywiscie nie jest moje zdanie tylko proba nasladowania mimi. Niestety nie potrafie w tej dziedzinie byc rownie jadowita co ona, stad probe musze uznac za nieudana. Mam jednak nadzieje, ze cos zrozumialas. JoShi tak oczywiscie rozumiem ze chcialas mi w ten drastyczny sposob przekazac sposob oceniania projektow domow przez mimi. Tyle ze to calkowicie niepotrzebne, ja nie wypowiadam sie ani za, ani przeciw mimi w tym watku, uwazam poprostu ze szkoda nafty na wielostronnicowe przepychanki, wyzlosliwienia, epitety, obrazania sie, ironizowania itd, ktore padaja z obydwu stron (a nwet z wiecej niz dwu stron, bo widze tu kilka frakcji ) poprostu nie wiedze celu w istenieniu takich watków na forum budowlanym które kompletnie nic nei wnosza oprocz tego ze ludzie sobie przez wiele stron "dokladaja do pieca" i zachwycaja chyba najbardziej tylko swoja wlasna elekwencja. Jak dla mnie to koniec tematu , nie nadaje sie do takiego bicia piany bez efektów. P.S. Tak na marginesie, po ukonczeniu wykonczeniowki zamieszcze w galerii zdjecia mojego domu, zapraszam juz etraz do ogladania , z tym ze z poczatkowym projketem "Tina" ma on niewiele wspolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 kto to jest agusiaapt ? wkleja cytaty jak mimi nikt inny tak nie robi, tylko mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 kto to jest agusiaapt ? wkleja cytaty jak mimi nikt inny tak nie robi i do tego zna priva mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts