Gość 21.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 P.S. Tak na marginesie, po ukonczeniu wykonczeniowki zamieszcze w galerii zdjecia mojego domu, zapraszam juz etraz do ogladania , z tym ze z poczatkowym projketem "Tina" ma on niewiele wspolnego. Tak podejrzewam, bo wspominalas o tym, ze troche go przerobiliscie. Chetnie obejrze, momo iz tego typu elewacje troche mi nie pasuja. Tylko ze ja z tego powodu nie pluje na tych co maja przeciwny gust Goraco pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55427 Mimi wylaz... i tak cie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty napisała: robert skitek napisał: Paty, ja Tobie proponuje za to przestudiowac wiecej watków mimi - zobaczysz wtedy, że próbuje dac innym cenne rady Paty napisała: ja też kiedyś zwróciłam sie o poradę do mimi w kwestii płytek w łazienće i co Planuje w łazience która jest juz pomalowana dwukrotnie farbą na jednej ze ścian coś w rodzaju tynku strukturalnego. W ta masę gdzieniegdzie chciałabym wtopić muszle . Nie wiem jak mam się do tego zabrać, napewno ten tynk musi być w takim samym kolorze jak reszta łazienki, nie wiem czy nakładać to szpachelką czy jakimś innym "instrumentem" Jeżeli masz jakis pomysł , chetnie posłucham , a może jakies zdjęcia ....? tu nastapiły moje posty ze zdjęciem płytek a potem post mimi na priva mimi: niestety,a te posty najlepie wykasuj,na razie ,muszę zmykać,mimi a potem mój w temcie Paty: Mimi! Wytłumacz mi dlaczego pisząc do mnie na priv kazałaś mi wykasować moje posty pisane do Ciebie w Twoim wątku? Nie bardzo to rozumiem. mozna sprawdzić na stronie 15 wkleiłam zdjęcia a na stronie 16 kazano mi je wykasować i to jest pomoc Paty: Mimi! Wytłumacz mi dlaczego pisząc do mnie na priv kazałaś mi wykasować moje posty pisane do Ciebie w Twoim wątku? Nie bardzo to rozumiem. mimilapin : Paty - to proste Przede wszystkim nie kazałam,ale prosiłam,byś wykasowała puste posty - te trzy ostatnie,bo nie ma wnich zdjęć ani informacji,dlatego że nie udało Ci się wkleić zdjęć.Przy okazji napisałam Ci też przecież,że musisz założyć album,by wkleić zdjecia. Pozdrawiam - mimi p.s. jeśli chcesz,mogę wykasować na chwilkę ten post i powyżej,a Ty wtedy możesz wykasować swoje puste - nie chodzi mi o ilość stron,by była jak największa,ale o czytelność, - zaraz skopiuję swoje i zrobię Ci możliwość powrotu bez zostawiania pustych postów ok?. no trudno.. Paty - często piszę na priva,jeśli zdjecie jest zbyt szerokie,albo się nie pokazuje, z prośbą o poprawienie - nie widzę w tym nic złego. Poza tym to jest też troszkę dla mnie. Zauważ ile pytań w jednym dniu.Mnie to bardzo cieszy Ale ja pisząc robie najczęściej coś innego,teraz np. skończyłam spaghetti,przyszła Pysia z koleżankami,wszystkie zajadają,zaraz będziemy trenować nowy układ tańca nowoczesnego,pralka mi właśnie wiruje pranie,Julcia marudzi,że nie chce spaghetti tylko naleśniki - ja na forum piszę z doskoku i łatwo mi przeoczyć pytania przy moim domowym urawaniu głowy,które zresztą bardzo lubię Zajrzałam na stronę 15 i 16 wątku. i jak teraz wyglądasz Paty??? nie jest Ci tak poprostu wstyd??? mimi Cię grzecznie poprosiła, byś skasowała puste posty z krzyżykami, bo nie potrafiłaś wkleić zdjęć, równocześnie napisała Ci, że musisz założyć najpierw album w necie i podała, jak masz to zrobić, a Ty cytujesz jej post z priva, w dodatku obcięty i odwracasz kota ogonem. nowy klonie ........ nie wiem nawet kogo ja pokazałam że od mimi żadnej pomocy nie otrzymałam.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.09.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Fiołka! gdzieś mi wcięło list, więc być może piszę po raz drugi. Owszem zdjęcia są z gazety i plują tam wcale nie gorzej niż tu. Wkleiłam tu te, które mi sie podobają.Do zobaczenia w przyjaźniejszym kątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a ja wolę oglądać zdjęcia z "naszych" domów niż gazetowe aranżacje........ Monika B dawaj dalej....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty napisała: ja pokazałam że od mimi żadnej pomocy nie otrzymałam......... Paty, oto czarno na białym jak kłamiesz, nieudolnie próbując oczernić Mimilapin Mimilapin: Paty - takie muszelki wklejała w tynk nasza forumowiczka,zdjęcia są wklejone w galerii.Niestety nie pamiętam nicku,ale może komuś się przypomni?Nawet podała dokładne wyjaśnienia,jak to zrobić. J awkleiła bym też prosto w mokry tynk,ale taki nierówny,jakby stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a Ty cytujesz jej post z priva, w dodatku obcięty i odwracasz kota ogonem. ciekawe kim jesteś, że wiesz że ten priv był obciety........... klon mimi odwracać kota ogonem uczę się od najlepszych....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Mimi przestan, bo sie osmieszasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 kolejny raz zresztą same kłamstwa i osobiste podjazdy w kierunku Mimilapin. I Ci sami "bohaterowie" historii, ja też opuszczam wątek, okropny Paty, czy można się bardziej skompromitować? najpierw epitety w stronę forumowiczów typu chołota, potem kłamstwa. A to tak łatwo sprawdzić...sama podałaś strony..15 i 16... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 "... czyli snobizm pod kontrolą" - czy ktoś pamięta jeszcze tytuł wątku ? I czy nie dało by się do niego wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty niestety,a te posty najlepie wykasuj,na razie ,muszę zmykać,mimi przecież ten cytat sama podałaś i chyba widać, że jest obcięty. To już po prostu nie do objęcia moją percepcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 "... czyli snobizm pod kontrolą" - czy ktoś pamięta jeszcze tytuł wątku ? I czy nie dało by się do niego wrócić Przeciez nikt ci nie przeszkadza rozmawiac z mimi w niewatpliwie waznym dla Ciebie watku o Twojej lazience, wiec o co chodzi ? Poza tym wbrew pozorom rozmowa jest caly czas na temat, mimo, ze nie wprost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 kolejny raz zresztą same kłamstwa i osobiste podjazdy w kierunku Mimilapin. I Ci sami "bohaterowie" historii, ja też opuszczam wątek, okropny Paty, czy można się bardziej skompromitować? najpierw epitety w stronę forumowiczów typu chołota, potem kłamstwa. A to tak łatwo sprawdzić...sama podałaś strony..15 i 16... owszem przyznaję się do błędu odpowiedź była dopiero chyba na 17 lub 18 stronie i dopiero dzisiaj ją odczytałam, poprostu po takim potraktowaniu więcej nie zaglądnęłam do tego tematu...... a jesli chodzi o chołotę to już tłumaczyłam, to była przenośnia, jak tak wszystko bierzesz dosłownie droga mimi vel agusiaapt to strach sie bać jakich strasznych rzeczy możesz narobić .np. wsadzić sąsiada do pieca jak ktoś tu proponował........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 oj Panie, Panie, wszystkie wątki kończycie jednakowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 21.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zapraszam na nowy watek plotki ploteczki w dziale skomentuj forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 21.09.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 P.S. Tak na marginesie, po ukonczeniu wykonczeniowki zamieszcze w galerii zdjecia mojego domu, zapraszam juz etraz do ogladania , z tym ze z poczatkowym projketem "Tina" ma on niewiele wspolnego. Tak podejrzewam, bo wspominalas o tym, ze troche go przerobiliscie. Chetnie obejrze, momo iz tego typu elewacje troche mi nie pasuja. Tylko ze ja z tego powodu nie pluje na tych co maja przeciwny gust Goraco pozdrawiam... Pozdrówka również! Mam nadzieję, ze wszytskie twoje zwierzaczki mają się dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Pozdrówka również! Mam nadzieję, ze wszytskie twoje zwierzaczki mają się dobrze . Snobistycznie sie pochwale, ze zolwica poraz pierwszy w tym roku zniosla jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 21.09.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Pozdrówka również! Mam nadzieję, ze wszytskie twoje zwierzaczki mają się dobrze . Snobistycznie sie pochwale, ze zolwica poraz pierwszy w tym roku zniosla jaja Wspaniala wiadomosc , widac zolwica spokoj dobrze wplyna na znoszenie , bez niego u nich same komplikacje wystepuja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 oj Panie, Panie, wszystkie wątki kończycie jednakowo nie rozpaczaj mdzalewscy jak chcesz tez roznych zdjec moge Ci w Twoj watek nawklejac , jak leci .Prosto z internetu. Tylko powiedz jakie kolory Cie interesuja , zeby bylo choc troche na temat . a jesli potrzebujesz porady ,zapytaj wojtka 2112 dobry jest w tym temacie , glosowalam na tytul pod Jego nickiem Pozdrówka również! Mam nadzieję, ze wszytskie twoje zwierzaczki mają się dobrze . Snobistycznie sie pochwale, ze zolwica poraz pierwszy w tym roku zniosla jaja to dobry watek na takie przechwalki , gratuluje jajeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts