mdzalewscy 21.09.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 nie rozpaczaj mdzalewscy jak chcesz tez roznych zdjec moge Ci w Twoj watek nawklejac , jak leci .Prosto z internetu. rrmi menopałza czy co ? z drugiej strony zrobił się damski wątek (nie licząc house, ale wiadomo iż on jest tu tylko dlatego iż się podkochuje w mimi) i lepiej nie wchodzić bo się oberwie od każdej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 nie rozpaczaj mdzalewscy jak chcesz tez roznych zdjec moge Ci w Twoj watek nawklejac , jak leci .Prosto z internetu. rrmi menopałza czy co ? jeszcze daleko do menopauzy . Po uszach nie oberwiesz i nie obrywasz , ja tylko fakt stwierdzam. Wiec sie nie denerwuj. Te same lazienki sa w innych watkach, mozesz sprawdzic. To tyle . No i mam nadzieje , ze z Twoja prostata wszystko jest ok , tak sie martwie ... Milego Dnia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 22.09.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 http://media.1001.com/postcards/pix/0550/055015a.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Widac , ze sprawa jest powazna Poszukaj nowego wcielenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 rrmi widać forumowe wątki Mimilapin to za mało, by wylać swoją żółć Teraz trzeba się pośmiać z cudzych cytatów: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54577 i założyć w tym celu własny watek rrmi - niektóry piszą zdenerwowani, przejęci swoją budową,przejęci problemami z wykonawcami, brakiem pieniędzy itp. czy Ty zawsze jesteś taka elokwentna??? to okropne, psuje atmosferę na forum i na pewno sprawia przykrość autorom cytowanych postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomocy 22.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 elokwentna sucha kobita chodząca w spodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 rrmi menopałza czy co ? z drugiej strony zrobił się damski wątek (nie licząc house, ale wiadomo iż on jest tu tylko dlatego iż się podkochuje w mimi) i lepiej nie wchodzić bo się oberwie od każdej. i lepiej zmienić nicka, by nie mieć potem na przykład listów od JosHi na prv, tak jak każdy "adwokat" Mimilapin! JosHi, rrmi i Paty,Majka i ewunia- to zawiść, zazdrość, złośliwość w pełnym formacie I jedeyny oczywistycel - bicie piany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomocy 22.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jak nie ma nic się do zaprezentowania, to trzeba niszczyć, to takie polskie i naturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Cytat: jak nie ma nic się do zaprezentowania, to trzeba niszczyć, to takie polskie i naturalne nietety, a w przypadku rrmi to chyba chodzi o emigrację? I house - pisze że jest ze Stanów. W Polsce nie ma przecież na mapieKampinowskiego Parku. To smutne Paskudne bicie piany i nieudolne bardzo próby psucia wizerunku Mimilapin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Paskudne bicie piany i nieudolne bardzo próby psucia wizerunku Mimilapin Nikt bardziej niz Ty mimi nie psuje Twojego wizerunku. Te Twoje napady histerii. a wystarczylo powiedziec przepraszam, raz czy drugi i nikt by sie nie czepial. Tylko ze ktos tak zarozumialy jak Ty nie jest do tego zdolny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 22.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Cytat: jak nie ma nic się do zaprezentowania, to trzeba niszczyć, to takie polskie i naturalne nietety, a w przypadku rrmi to chyba chodzi o emigrację? I house - pisze że jest ze Stanów. W Polsce nie ma przecież na mapieKampinowskiego Parku. To smutne Paskudne bicie piany i nieudolne bardzo próby psucia wizerunku Mimilapin Znowu czepiasz sie mojego kampinowSkiego jak kilka miesiecy wczesniej z kolezanka . To smutne, ide rozladowac sie do IKEA-i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Może Kampinoskiego. Wtedy to w robi wypad i jest ok. Pozdrawiam z kampinoskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 22.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Może Kampinoskiego. Wtedy to w robi wypad i jest ok. Pozdrawiam z kampinoskiego. Witam sasiada . Dziekuje adminowi ze mi wize wjazdowa wydal, co prawda z ogonem "to ja". Lepsze to niz nic. http://media.1001.com/postcards/pix/0399/039903a.gif Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Paty owszem przyznaję się do błędu odpowiedź była dopiero chyba na 17 lub 18 stronie Najpierw epitety, potem kłamstwa (pamiętam temat, bo sama wkleiłam muszle w łazience) lecz nie ma słowa przepraszam. To samo pozostali, którzy zarzucali Mimilapin, że to przez nią Wojtkowi 2002 odebrano tytuł Doradcy. Wojtkowi jest chyba jednak wstyd, bo nie pojawił się na forum, a to z jego strony wyszło oskarżenie. Życzę odrobinę kultury i samokrytyki - majka, ewunia, Paty, JosHi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Znowu czepiasz sie mojego kampinowSkiego jak kilka miesiecy wczesniej z kolezanka chyba sobie coś dodajesz house, bo nigdy niczego do Ciebie nie napisałam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Paty owszem przyznaję się do błędu odpowiedź była dopiero chyba na 17 lub 18 stronie Najpierw epitety, potem kłamstwa (pamiętam temat, bo sama wkleiłam muszle w łazience) lecz nie ma słowa przepraszam. To samo pozostali, którzy zarzucali Mimilapin, że to przez nią Wojtkowi 2002 odebrano tytuł Doradcy. Wojtkowi jest chyba jednak wstyd, bo nie pojawił się na forum, a to z jego strony wyszło oskarżenie. Życzę odrobinę kultury i samokrytyki - majka, ewunia, Paty, JosHi Mimi, czemu piszesz z ukrycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.09.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ... i nieudolne bardzo próby psucia wizerunku Mimilapin Zgadnij,droga mimi,kto zostalby laureatem watku pod tytulem: The best kompromitejszyn of the year. Chociaz nie wiem,czy dla jednej osoby oplaca sie watek zakladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cosik_janosik 22.09.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ... i nieudolne bardzo próby psucia wizerunku Mimilapin Zgadnij,droga mimi,kto zostalby laureatem watku pod tytulem: The best kompromitejszyn of the year. Chociaz nie wiem,czy dla jednej osoby oplaca sie watek zakladac. nie jestem w temacie, ale tak po analizie, kto jest gorszy, stawiam na JoShi a nawet oddaję głos JoShi JoShi JoShi JoShi The best kompromitejszyn of the year. jest jeszcze House, ale on ma problem z tozsamością własnej płuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Sonikalepiej nie podkreślaj w cytatach , bo zaraz i z ciebie zrobią klona Mimilapin :wink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.09.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Sonika lepiej nie podkreślaj w cytatach , bo zaraz i z ciebie zrobią klona Mimilapin :wink Nie badz bezczelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts