Gość 26.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 dwie nie lubią dzieci, trzecia lubi doklejone ogonki...ale ja młoda jestem, do menopauzy mi daleko, może dlatego to dla mnie niepojęte http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/lachen/24.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ale ja młoda jestem, do menopauzy mi daleko Zapominasz , ze udostepnialas nam swoje zdjecie . Tego co widzialem , slowami nie oszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz i jeszcze się wypowiada o ogładzie Przesledzilem ten watek i musze stwierdzic,ze to mimi czesciej mijala sie z oglada niz Ty. w innej kolejce stałeś Luc gdy kultura obdzielali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz No to je dawaj. A na koniec poprosze Redakcje o potwierdzenie twoich rewelacji. Tym samym wyjasni sie raz na zawsze , czy jestes forumowa awanturnica,czy wrecz przeciwnie. No co? Wchodzisz w ten uklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1005_348.ts1114151784234.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 podpowiem troszkę: świetnie zna moją fryzurę : Te prawdziwe zdjecie bylo zdecydowanie fajniejsze. Ta Zwlaszcza fryzurka la...ze sam nie wiem co. No i buraczany roz na policzkach. i lubi teorie spiskowe : Te mimi. Co z toba jest nie teges? Pisze z duza doza ostroznosci,bo wiem,ze donosisz uprzejmie do Redakcji. Moze jakies wyjasnienie...Z twojej strony.Prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1005_348.ts1114151784234.jpg Sonika ładny ogonek, prawdziwy a Ty widziałaś ogonek doklejony? nurtuje mnie to pytanie, bo ja jakaś mało doświadczona może jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Mimi . Skoro twierdzisz bezczelnie , ze pisze pod kilkoma nick'ami , to je podaj . Zadam tego i czekam na to . I wiedz , ze jak pisalem , poprosze na koniec Redakcje o potwierdzenie . I wyjdziesz na klamczuche . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja się tutaj pogubiłam. I dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja mam po prostu fatazję...od razu kłamczucha w układy nie wchodzę z gościem, który zarzuca mi donosicielstwo, fuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja mam po prostu fatazję...od razu kłamczucha w układy nie wchodzę z gościem, który zarzuca mi donosicielstwo, fuj Skoro zarzucasz mi wielonickowosc , to poniesc musisz tego konsekwencje . Dawaj te moje wyimaginowane nick'i . Albo jestes klamczucha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja się tutaj pogubiłam. I dobrze. hou sik z doklejonym ogonkiem też się zgubił..na amen Ale w miłosnym zawodzie różne bzdury się popełnia, wybaczę mu chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja krasnali w ogrodku tez nie lubie . Wstydzic sie nie mam czego , bo widze ze mi jeszcze daleko do czekoladowej mimi. Powtorze jeszcze raz ,ogonek naprawde mam bardzo ladny . Powiem nawet skromnie , ze jest super bardzo ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Zeljka a Ty może widziałaś z doklejonym ogonkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja się tutaj pogubiłam. I dobrze. uciekaj , bo padniesz ofiara I nie mysl , ze ktos tu rozumie o co chodzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja mam po prostu fatazję...od razu kłamczucha w układy nie wchodzę z gościem, który zarzuca mi donosicielstwo, fuj Skoro zarzucasz mi wielonickowosc , to poniesc musisz tego konsekwencje . Dawaj te moje wyimaginowane nick'i . Albo jestes klamczucha . Tak zobaczysz to, jak ja rzuty nigdy nie istniejacego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 rrmi to wszystko przez sake-siki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz Te klamczucha . Dawaj te rewelacje z moimi wieloma nick'ami . Nie wykrecaj sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 rrmi to wszystko przez sake-siki Ja mysle ze to przez ten styropian , ktory kiedys tobie wmowili ze to sushi. Nie dziwie sie ze cie sushi do dzisiaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Tak zobaczysz to, jak ja rzuty nigdy nie istniejacego domu. raczej to tak,jak przeze mnie Wojtkowi admin zabrał tytuł doradcy a co do rzutów - zapytaj w Puszczykowie - ten sam architekt robi tam dom na skarpie, Twoje rzuty gdzieś się zgubiły - chyba awaria była na łączach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts