rrmi 26.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja mysle ze to przez ten styropian , ktory kiedys tobie wmowili ze to sushi. Nie dziwie sie ze cie sushi do dzisiaj . najgorzej jak sie obrazki tylko widzialo , ciezko wtedy cos z sensem powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nie styropianowe sushi, tylko sushi w styropianie - bo z taniego baru na telefon rrmi nie owijaj w bawełnę tylko owiń sushi w wodorosty adieu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz Klamczucha mimi . Ciagle czekam na zdemaskowanie moich wielu nick'ow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nie styropianowe sushi, tylko sushi w styropianie - bo z taniego baru na telefon Mimo to styropian , trzeba bylo go zapic nawet tym najtanszym sake fook- joo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://foto.onet.pl/upload/18/90/_532201_n.jpg fuj, nawet gorzej niż z taniej knajpy porównaj sobie : http://bi.gazeta.pl/im/3/2808/z2808773N.jpg albo z kawiorem z łososia: http://bi.gazeta.pl/im/3/2808/z2808753G.jpg ale obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz Ludzie !!! Mimi to klamczucha . Pomozcie mi prosze , help please , zmusic ja do jednoznacznej odpowiedzi , o podanie moich rzekomych wielu nick'ow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://foto.onet.pl/upload/18/90/_532201_n.jpg fuj, nawet gorzej niż z taniej knajpy porównaj sobie : http://bi.gazeta.pl/im/3/2808/z2808773N.jpg ale obciach Widze ze nie znamy sie na niczym , nie wspominajac o winach . Widzisz, wtajemniczeni wiedze ze te ktore jadam jest z wyzszej polki .Najtansza miernota jest owijana na zewnatrz , chodzi o szybkosc "produkcji":lol: . Natomiast wyzsza polka ma trawsko w srodku i jest owijane do datkowo na zewnatrz . To tyle wyjasnienia, dla domowych domokrazcom. p.s. Nie kazdy moze jadac bialy barszczyk o wygladzie roztworu z waglika .Szkoda ze wykasowalas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 house Ja dopiero zalapalem , ze te klamczuche mimi , nalezy natychmiast cytowac .Ona cos napisze . Czlowiek jej odpowie . A ona pozniej wejdzie i zmieni post w taki sposob , zeby czlowieka osmieszyc . To kpina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 house Ja dopiero zalapalem , ze te klamczuche mimi , nalezy natychmiast cytowac . Ona cos napisze . Czlowiek jej odpowie . A ona pozniej wejdzie i zmieni post w taki sposob , zeby czlowieka osmieszyc . To kpina . I jeszcze daje po oczach czerwonym grubym tekstem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja też bardzo chętnie bym się dowiedziała , dlaczego osoba, która łamie prawo, robi fotomontaż zdjęcia i rozsyła go na forum, do tego jest wyjątkowo wulgarna i chamska, ma wciąż wejście na forum. Dziekuje ale otrzymalem juz twoje zdjecie od kogos innego. Myslalem ze sie osram ze smiechu. Natomias wiem ze chodzilo o inne zdjecie ktorego nie mialem mozliwosci obejrzec. Wole jednak fotomontaz ktory otrzymalem. bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ty wiesz , house.Ona chyba mysli , ze ja i Ty to jedna osoba .Ot . Ciekawostka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja też bardzo chętnie bym się dowiedziała , dlaczego osoba, która łamie prawo, robi fotomontaż zdjęcia i rozsyła go na forum, do tego jest wyjątkowo wulgarna i chamska, ma wciąż wejście na forum. Dziekuje ale otrzymalem juz twoje zdjecie od kogos innego. Myslalem ze sie osram ze smiechu. Natomias wiem ze chodzilo o inne zdjecie ktorego nie mialem mozliwosci obejrzec. Wole jednak fotomontaz ktory otrzymalem. ale wszyscy dobrze wiemy, że tego się sprawdzić nie da, bo można się podłączyć do netu byle gdzie. No wiesz, jestes beszczelna . P.s. Naprawe malo sie nie zesralem ze smiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ty wiesz , house. Ona chyba mysli , ze ja i Ty to jedna osoba . Ot . Ciekawostka . To ja sie odslaniam na glownej stronie. Uwaga wychodze z krzakow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Luc Skywalker o!!widze, że się zaczynasz kamuflować i stawiasz spację po przecinku I tak większość zna twoje nicki mimi nie oszukasz :lol Pisz wreszcie , klamczucho ,ze Luc Skywalker to ... I nie sciemniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Naprawe malo sie nie zesralem ze smiechu. cały house Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Juz wyszlem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ale ja młoda jestem, do menopauzy mi daleko, może dlatego to dla mnie niepojęte http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/lachen/24.gif gdybyś była facetem, to powiedziałabym, że sobie przedłużasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Naprawe malo sie nie zesralem ze smiechu. cały house Co poradze ze fota byla tak doskonale dorobiona do twojego charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 gdybyś była facetem, to powiedziałabym, że sobie przedłużasz żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 żałosne Co ty, ten ktos to ma leb zrobic taka zabawna karykature. Ja powiem doskonale i zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts