Paty 27.09.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 nie kapnęliscie sie jeszcze że mimi chce nam pokazać jak świetnie umie posługiwać się internetema mianowicie opanowała do perfekcji wklejanie zdjęć i cytatów no i posługiwanie się kolorkami oraz powiekszanie tekstów......... Luca odpowiedzi się nie doczekasz , tak jak ja nie doczekałam się ostatecznej wersji jej domu który miałam śmiałość skrytykować ( a nie wiem czy wiesz że to mogą robić tylko wybrańcy)a o dziwo miałam ochotę łaskawiej spojrzeć na wersję ostateczną bo a nuż coś pozmieniała .....ale widać podana wersja była własnie tą ostateczną....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 oj JoShi nie schlebiaj sobie Wcale sobie nie schlebiam. Powiedziala mi to. Wiem, ze normalnie to nie sposob nas pomylic, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 27.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 oj JoShi nie schlebiaj sobie Wcale sobie nie schlebiam. Powiedziala mi to. Wiem, ze normalnie to nie sposob nas pomylic, ale... ... ja krasnali rowniez nie lubie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... ja krasnali rowniez nie lubie! Ostroznie, bo zaraz sie okaze, ze gadam ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 wracam do tematu wątku W Moskwie są obecnie targi dla bogaczy i w TV pokazywała niedużą relację, spodziewałem się bardzo wysmakowaych rzeczy, było też tam wyposażenie wnętrz i tam chyba jeszcze minimalim nie dotarł, zwłaszcza dla oligarchów, a raczej panuje tam nadal barok, złote łoża, wszędzie złoto, przepych...."0" desing, tylko złoto, diamenty, wszystko przerośnietę poniżej wieczorowy berecikhttp://www.wec.com.pl/repository/images/kamienie/korona_rudolfa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A co byś chciał w Bizancjum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 oj JoShi nie schlebiaj sobie Wcale sobie nie schlebiam. Powiedziala mi to. Wiem, ze normalnie to nie sposob nas pomylic, ale... ... ja krasnali rowniez nie lubie! Bardzo proszę przemyśl to co powyżej....... Mam koleżankę o ksywce Krasnal i bardzo ją lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 wracam do tematu wątku W Moskwie są obecnie targi dla bogaczy i w TV pokazywała niedużą relację, spodziewałem się bardzo wysmakowaych rzeczy, było też tam wyposażenie wnętrz i tam chyba jeszcze minimalim nie dotarł, zwłaszcza dla oligarchów, a raczej panuje tam nadal barok, złote łoża, wszędzie złoto, przepych...."0" desing, tylko złoto, diamenty, wszystko przerośnietę poniżej wieczorowy berecik http://www.wec.com.pl/repository/images/kamienie/korona_rudolfa.jpg Kiedyś w Vivie był artykuł o rosyjskich nowobogackich i to co tam było pokazane przechodzi ludzkie pojęcie !!! Myślę ,że to nakrycie głowy znalazłoby amatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 28.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 oj JoShi nie schlebiaj sobie Wcale sobie nie schlebiam. Powiedziala mi to. Wiem, ze normalnie to nie sposob nas pomylic, ale... ... ja krasnali rowniez nie lubie! Bardzo proszę przemyśl to co powyżej....... Mam koleżankę o ksywce Krasnal i bardzo ją lubię Przepraszam Twoja kolezanke http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_208.gif . house , house to ja i domek to ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Kiedyś w Vivie był artykuł o rosyjskich nowobogackich i to co tam było pokazane przechodzi ludzkie pojęcie !!! Myślę ,że to nakrycie głowy znalazłoby amatorów a taki zyrandol ?? http://img137.imageshack.us/img137/1963/r2863292373qn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 jak myslicie z czego to zrobione? Krysztal, perly, diamenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 chyba tak[/img] a moze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Żyrandol dowcipny Snobistyczny jak Manchester United Welcome home, stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.09.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Żyrandol dowcipny i nie ma nic wspolnego o oligarchami, brak złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Żyrandol rewelacja - ciekawe ile tych "dowcipnisiów" uzyli do zrobienia takiego kolosa? A na marginesie Tak czytam sobie posty na tym wątku i ... jakoś tak głupio mi czytając te wypowiedzi. Jak pierwszy raz odwiedzałam Forum Muratora wszyscy wydawali się tacy otwarci, szczerzy i weseli- mimo trudów budów. A teraz jakaś zawiść, kłutnie, docinki, skaczenie sobie do gardeł brrr. Tylko po co A może teraz ciężej się buduje niż rok temu? Ja już dom wybudowałam więc może nie jestem "na czasie"? Kurcze, aż mam ciarki jak mi sie zaraz oberwie. Tak w ogóle to aż strach cokolwiek pisać bo nie wiadomo czy nie dostanie sie po głowie Mimo wszystko fajnie jest zaglądnąć na to Forum tylko szkoda, że już przestaje być ulubione No ale cóż wszystko ma swój koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Żyrandol dowcipny i nie ma nic wspolnego o oligarchami, brak złota to moze Ci umywaleczka przypadnie do gustu ? http://img258.imageshack.us/img258/6417/teal20dropin205b0010205d203kn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Welcome home, stary. witam , tydzien mnie nie bylo a tu taka zawierucha . Nie przebrnalem nawet przez polowe postow w "wiadomych" watkach , ale wiem , ze jakby co, to beda odpowiednie cytaty czerwona czcionka pisane , czyli wenezuelska telenowela nadal trwa pozdrawiam PS sorki za kobylaste zdjecie, nie popatrzylem ile to to ma kilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 to moze Ci umywaleczka przypadnie do gustu ? nie no ta to nawet mi się podoba, cena pewnie z 25tyś $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyvira 28.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Nie wiem czy to na temat ale zauwazyłam ostatnio w jakis markecie deski klozetowe z przezroczystego tworzywa z zatopionym wokół drutem kolczastym. Chyba w charakterze ozdoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 nie no ta to nawet mi się podoba, cena pewnie z 25tyś $ Jak na kontrolowanego snoba , to pytanie nie na miejscu Szklo to zwykly fusing a reszta , w celu zmniejszenia kosztow moze byc pozlacana - po sciagnieciu nalepek, calosc podrobiona w Polsce, zirca ebaut 4 tys.zlotych polskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts