Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"... czyli snobizm pod kontrolą"

Gość

Recommended Posts

nie kapnęliscie sie jeszcze że mimi chce nam pokazać jak świetnie umie posługiwać się internetem

a mianowicie opanowała do perfekcji wklejanie zdjęć i cytatów no i posługiwanie się kolorkami oraz powiekszanie tekstów.........

Luc

a odpowiedzi się nie doczekasz , tak jak ja nie doczekałam się ostatecznej wersji jej domu który miałam śmiałość skrytykować ( a nie wiem czy wiesz że to mogą robić tylko wybrańcy)

a o dziwo miałam ochotę łaskawiej spojrzeć na wersję ostateczną bo a nuż coś pozmieniała .....ale widać podana wersja była własnie tą ostateczną.......

• Odpowiedzi 668
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wracam do tematu wątku

W Moskwie są obecnie targi dla bogaczy i w TV pokazywała niedużą relację, spodziewałem się bardzo wysmakowaych rzeczy, było też tam wyposażenie wnętrz i tam chyba jeszcze minimalim nie dotarł, zwłaszcza dla oligarchów, a raczej panuje tam nadal barok, złote łoża, wszędzie złoto, przepych...."0" desing, tylko złoto, diamenty, wszystko przerośnietę

poniżej wieczorowy berecik

http://www.wec.com.pl/repository/images/kamienie/korona_rudolfa.jpg

wracam do tematu wątku

W Moskwie są obecnie targi dla bogaczy i w TV pokazywała niedużą relację, spodziewałem się bardzo wysmakowaych rzeczy, było też tam wyposażenie wnętrz i tam chyba jeszcze minimalim nie dotarł, zwłaszcza dla oligarchów, a raczej panuje tam nadal barok, złote łoża, wszędzie złoto, przepych...."0" desing, tylko złoto, diamenty, wszystko przerośnietę

poniżej wieczorowy berecik

http://www.wec.com.pl/repository/images/kamienie/korona_rudolfa.jpg

Kiedyś w Vivie był artykuł o rosyjskich nowobogackich i to co tam było pokazane przechodzi ludzkie pojęcie !!!

Myślę ,że to nakrycie głowy znalazłoby amatorów :o :p

oj JoShi nie schlebiaj sobie

Wcale sobie nie schlebiam. Powiedziala mi to. Wiem, ze normalnie to nie sposob nas pomylic, ale...

... ja krasnali rowniez nie lubie! :lol:

Bardzo proszę przemyśl to co powyżej.......

Mam koleżankę o ksywce Krasnal i bardzo ją lubię :D :D :D

Przepraszam Twoja kolezanke http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_208.gif .

house , house to ja i domek to ja .

Żyrandol rewelacja :D - ciekawe ile tych "dowcipnisiów" uzyli do zrobienia takiego kolosa?

A na marginesie

Tak czytam sobie posty na tym wątku i ... jakoś tak głupio mi czytając te wypowiedzi. Jak pierwszy raz odwiedzałam Forum Muratora wszyscy wydawali się tacy otwarci, szczerzy i weseli- mimo trudów budów. A teraz jakaś zawiść, kłutnie, docinki, skaczenie sobie do gardeł brrr. Tylko po co :o A może teraz ciężej się buduje niż rok temu? Ja już dom wybudowałam więc może nie jestem "na czasie"? Kurcze, aż mam ciarki jak mi sie zaraz oberwie. Tak w ogóle to aż strach cokolwiek pisać bo nie wiadomo czy nie dostanie sie po głowie :-?

Mimo wszystko fajnie jest zaglądnąć na to Forum tylko szkoda, że już przestaje być ulubione :cry: No ale cóż wszystko ma swój koniec.

Welcome home, stary.

witam , tydzien mnie nie bylo a tu taka zawierucha :lol: . Nie przebrnalem nawet przez polowe postow w "wiadomych" watkach , ale wiem , ze jakby co, to beda odpowiednie cytaty czerwona czcionka pisane , czyli wenezuelska telenowela nadal trwa :wink:

pozdrawiam

PS sorki za kobylaste zdjecie, nie popatrzylem ile to to ma kilo?

nie no ta to nawet mi się podoba, cena pewnie z 25tyś $

Jak na kontrolowanego snoba , to pytanie nie na miejscu :lol: :lol: Szklo to zwykly fusing a reszta , w celu zmniejszenia kosztow moze byc pozlacana - po sciagnieciu nalepek, calosc podrobiona w Polsce, zirca ebaut 4 tys.zlotych polskich :lol:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...