Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"... czyli snobizm pod kontrolą"

Gość

Recommended Posts

Gość plaz

Dzieki, zaraz sprawdze :D .Co do kieliszka(robota meksykanska) to raczej dlatego ze zaczelem dzisiaj po Twoim poscie, oczywiscie butelke tak dla degustacji :lol: .Wyrok smierci na niej wykonalem :cry: :wink: Aromat sie ulatnia ,ale lepiej do ust wchodzi, pozatym szklo grube i ciezkie wiatr na tarasie nie ruszy i zarazem zawartosci jest bezpieczna.

No, oczywiscie ze jak w nowym gajerze(mysle o seledynowym taka inspiracja z fotki,lub cos w lawedzie) z Amsterdamu po wino bede sie wybieral to z odpowiednimi kielichami do rodzaju winka sie zjawie :lol: :lol: .

• Odpowiedzi 668
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beerenauslese Bockenheimer

A można to dostać w Lidlu na promo? Bo ostatnio piłam rieslinga za 8,49 i dobry był ten riesling

Bo ja tyko w Lidlu kupuje ... I piję ze szklanek po musztardzie Develey (dobra musztarda, nie byle co - kosztuje całe 4,99)

Pozdro dla snobów

Gość plaz

Ja nie wiem.Za to u nas na promo to takie daja, jedyne $9 ale jaki rozmiar :lol: .

http://foto.onet.pl/upload/8/51/_530398_n.jpg

Te obok, to dzisiejszy ranny rozluzniacz(0.75L) .

Musztardza jak najbardziej , trza czyms parowe posmarowac do tego winka.:lol:

[

Bo ostatnio piłam rieslinga za 8,49 i dobry był ten riesling

No to taniutko Kochana kupilas to winucho, taniutko. Za 8,49 sam chetnie nabyl bym byl cala zgrzewke na zimowe wieczory. A co !? Tylko to szklo drogawe po Develeyu,. Kto to tyle kielbasy zje na raz , zeby sobie zastawe szybciutko skompletowac? :lol:

pozdrawiam

PS House! Ta great butelczyna to moze taki Wasz wielopak z blekitnej Liebfraumilch? Cena tez zacna.

Gość plaz

U mnie do zimy daleko a juz jestem zgrzany :lol: :lol: .

Z ta musztarda to nie pomyslalem, faktycznie ze trzeba tego troche zjesc aby kazdy kielonka mial.Moze jest cos takiego jak ksiazka 1100 potraw z musztarda , poszloby szybciej :lol: .

Winko nabylem pierwszy raz.Rollenberge Piesporter Michelsberg,wino wyjciowe Qualitatswein w kategori win jakosciowych.Cena za to jak w tym Lidlu. :lol:

Gość plaz
To ja z innej beczki, niech mi ktos przypomni o tych rolmopsach.Nazwa o uszy sie obila ,alepamiec wysiadla :lol: :cry:

He,he! To sledz w occie z zawinietym korniszonem ale w wersji takiej bardziej dla snobow :D

O wlasnie chodzi o sledzia :lol: ,a Luc tu sciemnia ze to najbardziej ulubiony styl mimi. :lol: :lol:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...