Gość 14.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Wojtek im dłużej się oczekuje, tym lepiej smakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 genialny biznes w pigułce: http://www.ikea-group.ikea.com/about_ikea/figures.html top five purchasing countriesChina 19%Poland 12%Sweden 8%Italy 7%Germany 6% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 14.09.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 z winami, tak jak z wnętrzami - im skromniejsze opakowanie, tym bardziej szlachetna marka. Odrazu widac ze o winach nic sie nie wie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 14.09.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 genialny biznes w pigułce: http://www.ikea-group.ikea.com/about_ikea/figures.html Z ostatniej rubryki wynika ze u nas bubel idzie, Szwedzi maja 8 na 8.Jak zwykle tanim bublem zagranicznym zalewaja nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2005 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 genialny biznes w pigułce: http://www.ikea-group.ikea.com/about_ikea/figures.html Z ostatniej rubryki wynika ze u nas bubel idzie, Szwedzi maja 8 na 8.Jak zwykle tanim bublem zagranicznym zalewaja nas . moze i zalewaja , ale ja tam nie kupuje , sam szajs tu jest , moze w tej polskiej maja inny asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 moze w tej polskiej maja inny asortyment Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w katowickiej IKEI można zobaczyć "szwedzkie" mebelki, produkowane na Dąbrówce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 moze w tej polskiej maja inny asortyment Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w katowickiej IKEI można zobaczyć "szwedzkie" mebelki, produkowane na Dąbrówce... W Szwecji to oni produkuja jedynie swoje galoty i odprowadzaja podatki/ chociaz tu pewnosci nie ma/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tomek J Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w katowickiej IKEI można zobaczyć "szwedzkie" mebelki, produkowane na Dąbrówce... właśnie dla zainteresowanych strukturą koncernu podałam powyżej stronkę: http://www.ikea-group.ikea.com/about_ikea/figures.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a propos de vin prawdziwy smakosz poszuka nie ociekającej złotem etykiety, lecz butelki ze skromną najczęściej grafiką i maleńkim napisem, typu specjal reserva, appellation ... (np. bordeaux) controlee itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 15.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Panie i Panowie snobowie ja tam winka prawie nie pijam, kocham whisky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a ja wogóle nie pijam, tylk mleko, tak na serio czasem lapkę wytrawnego, na serce Ale im wiecej snobów, tym dla tego biznesu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 dla odmiany snobistycznie, acz tematycznie a potem zmykam, Juleczka zażyczyła sobie naleśnik, o pardon - le crepe au fromage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 15.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a propos de vin Wprawdzie francuski mój już od dawna nieużywany, ale czy to aby na pewno poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 żaden snob nie odmówi sobie łazienki, sygnowanej przez Citterio, Starck'a, sir Normana Fostera, Carlo Urbinatiego, Stefano Giovannoni, Michaela Graves'a, Dietera Siegera, Renzo Piano czy wspomnianego przez Wojtka Matteo Thun'a. Kilka przykładów pięknego, łazienkowego wzornictwa, sygowanego przez tych genialnych architektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a propos de vin prawdziwy smakosz poszuka nie ociekającej złotem etykiety, lecz butelki ze skromną najczęściej grafiką i maleńkim napisem, typu specjal reserva, appellation ... (np. bordeaux) controlee itp... House ma racje! Na winach to sie wcale nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Panie i Panowie snobowie ja tam winka prawie nie pijam, kocham whisky Tos tez bliski memu sercu A burbonem albo brandy nie pogardzisz? Jak sie amerykanski somelier dzis nie zjawi to proponuje wieczorkiem "Jasia w czerni w butkach nr 12 ". na zdrowko PS a moze sie nie zjawic bo "warzywa" z poison ivy mu zajace podzeraja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 nie znam się Wojtek, nic a nic Jestem z tych "smakoszy", którym w miłym towarzystwie Sofia smakuje jak Cabo de Hornos cabernet sauvignon, Lontue Valley, Special Reserva - (suuuper!, na gorący wieczór ) - z Chile, jak sama nazwa wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *marta* to by Wojtek nie czuł się osamotniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *marta* to by Wojtek nie czuł się osamotniony ale wojtek ,snobistycznie ofkors, robi to celowo/co probowal nawet wytlumaczyc i analfabetyzmu sie nie wstydzic/. Prosze bardzo jeszcze raz: Phillip Starke , Mateo Thune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wojtek napisał: Phillip Starke , Mateo Thune oj, trochę już chyba przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts