Gość 15.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Michael Gravesi jego " łazienka jak przylądek marzeń" - DREAMSCAPE http://michaelgraves.com/product/duravit-ensemble-clean273.jpg http://michaelgraves.com/product.asp?mo=gal&tid=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 O co chodzi, czyzby ptasia grypa w niemczech projektantow wybila? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wojtek2112 to Ci juz Niemcy dla ktorych projektujesz wyjasnia/ Wojtek, ja się nie zajmuję projektowaniem wnętrz. To była prośba Przyjaciela, który ma za dużo zleceń, ale nie mogłam mu pomóc. To ciekawa praca, ale zbyt czasochłonna w stosunku do opłacalności. A ja mam dwójkę dzieci i nie mam czasu na pracę z klientami. Zresztą nie po to kończyłam zarządzanie. To tylko hobby, pisz sobie amatorszczyzna, jeśli Ci tak weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Moj znajomy dentysta tez mnie prosil o pomoc . Nie nadarmo konczylem budownictwo , aby teraz w zebach dlubac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 p.s. tylko proszę Cię Wojtekjako zawodowiec staraj sie nie przekręcać nazw i nazwisk, by inni forumowicze nie zapamiętali błędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 15.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja to w ogóle ich nie zapamiętam... Choć nie, przepraszam, Starke'a juz kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 to Ci juz Niemcy dla ktorych projektujesz wyjasnia/ Wojtek, ja się nie zajmuję projektowaniem wnętrz. To była prośba Przyjaciela, który ma za dużo zleceń, ale nie mogłam mu pomóc. To tylko hobby, pisz sobie amatorszczyzna, jeśli Ci tak weselej To nie weselej mimi i nie smieszniej. Niemcy maja jednak powazny kryzys i to wszystko pewnie przez Merkel i Schroedera. A i Ty /z przykroscia musze stwierdzic/ jestes kiepska przyjaciolka - Przyjaciel prosil a Ty co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wracajac to umywalek, to ani Michael Gravy i Norman Forester mi sie nie podobaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *Marta* Phillip Starke zwracam uwagę także na imię - nie Phillip tylko Philippe - powtarza się literka "p", nie "l". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *Marta* Phillip Starke zwracam uwagę także na imię - nie Phillip tylko Philippe - powtarza się literka "p", nie "l". Widocznie nie jest profesjonalistka . Tak latwo nim zostac , wystarczy na literki uwazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 każdemu się może zdażyć pomyłka, nie jesteśmy komputerami, zamykam powoli listę przykładów: http://www.framemag.com/images/f42Qpr32.jpg Stefano Giovannoni i jego "IL Bagno Alessi" opracowane we współpracy z Alberto Alessi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wracajac to umywalek, to ani Michael Gravy i Norman Forester mi sie nie podobaja. a mi sie podobaja - ja tam lubie drogie firmy. Na mojej /podrobce-plagiacie/Ego z Kola zrobilem sobie nalepke Dornbracht /czy jakos tak/ i patrze jakie wrazenie to robi na gosciach. Ale moi znajomi to malarze, oni nawet na piwie sie nie znaja i mowia , ze moze byc i woda z wuce, zeby tylko sponiewierala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 15.09.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *Marta* Phillip Starke zwracam uwagę także na imię - nie Phillip tylko Philippe - powtarza się literka "p", nie "l". I znów się zadziwiłam. To ja się pomyliłam??? Bo ani z jednym ani z dwoma "l" o Filipie nie pisałam. Imienia bowiem już nie zapamiętałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To jaka kamere masz w tym podgladzie? Co do nazwy takiej lamanej to jedni dostaja zatwardzenia , inni zas rozwolnienia. . Malarzy znam rowniez ale oni kibel mi zachlapali, farba oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 15.09.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zaraz zaraz, a to: http://www.scottsdaleartschool.org/instructors/starke/index04.htmlto co??? Dwa "l" jak nic. To inny pan? Czy Phillip Starke to Philippe Starck? Snobizm mnie przerasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To jaka kamere masz w tym podgladzie? Nie mam kamery , bo ja jestem mnimalista i drzwi tez nie mam bo jestem minimalista perfekcjonista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 każdemu się może zdażyć pomyłka, nie jesteśmy komputerami, zamykam powoli listę przykładów: http://www.framemag.com/images/f42Qpr32.jpg Stefano Giovannoni i jego "IL Bagno Alessi" opracowane we współpracy z Alberto Alessi Co do wlochow , nie tych z pod pach , to dzisiaj cale Maruggia Rosso Del Salento 2003 PASQUA do sosu wlewam.Wolowina czeka. I to by bylo tyle wzgledem komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 15.09.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To jaka kamere masz w tym podgladzie? Nie mam kamery , bo ja jestem mnimalista i drzwi tez nie mam bo jestem minimalista perfekcjonista. Co z wentylacja, grawitacyjna ,mechanich czy nie ma? U mnie masek do sedziowania pod postatkiem moge odstapic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 to dzisiaj cale Maruggia Rosso Del Salento 2003 PASQUA do sosu wlewam.Wolowina czeka. A etykietka na tym Del Pasqua bogata chociaz jakas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 *marta* Zaraz zaraz, a to: http://www.scottsdaleartschool.org/instructors/starke/index04.html to co??? Dwa "l" jak nic. To inny pan? Czy Phillip Starke to Philippe Starck? Snobizm mnie przerasta. to nie snobizm Cię *marta*przerasta, ale właśnie brak profesjonalizmu co niektórych - spójrz na biografię - nie słyszałam o malarzu - Phillip Starke, http://www.philstarke.com/biograph.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts