Anaa_ 04.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Chciałabym wziąść kredyt na remont domu ok 15-20 tys w tej chwili ineresowały by mnie niskie raty do spłacania za 1 -2 mogłabym spłacić to bardzo szybko .Jaki powinnam brać kredyt (myślę o hipotecznym) i czy ma być w złotówkach czy w frankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Chciałabym wziąść kredyt na remont domu ok 15-20 tys w tej chwili ineresowały by mnie niskie raty do spłacania za 1 -2 mogłabym spłacić to bardzo szybko .Jaki powinnam brać kredyt (myślę o hipotecznym) i czy ma być w złotówkach czy w frankach? Najpierw przeszukaj forum a potem pytaj. Tutaj jest dużo na temat kredytów: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43761&postdays=0&postorder=asc&start=0 A decyzję i tak musisz podjąć sama. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts