fionazielona3 04.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 gdzie jest opisane samodzielne wykonanie rolet?? szukałam i nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 jakich rolet ? jakie wykonanie ? od podstaw? z czesci prefabrykowanych, czy montaz moze P.S. google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 05.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Chyba chodzi ci o montaż???? Musisz najpierw przykręcić boczne listwy potem wymierzyć i wywiercić otwór w ścianie na sprężynke i sznurek. Nakładasz następnie cały bęben na szyny przeciągając jednocześnie spręzyne przez ściane. Jeśli chodzi o montaż na ścianie to chyba tyle a jeśli na oknie to jeszcze lepiej bo mniej wiercenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 W może uszycie rzymskich?Było chyba we wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 06.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja rozumiem, że chodzi o rolety zewnętrzne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fionazielona3 06.09.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 zamontowanie też mi się przyda,ale raczej chodziło mi o opis jak sie je robi,tak samodzielnie.kiedys jak tu szperalam,to widzilam cos takiego,a teraz jak mi jest to potrzebne,to znalezc nie moge.... chyba rozumiecie o co mi chodzi??? aa tak w ogole,to dzieki sliczne,ze odpowiedzieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 07.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Był cały wątek we wnętrzach albo tutaj.Rozpoczęła go chyba Osowa jeśli dobrze pamiętam.Wrzuć wyszukiwanie i powinnas znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 07.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Nawet znalazłam:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26639&postdays=0&postorder=asc&highlight=rolety+rzymskie&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fionazielona3 07.09.2005 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dzieki wszystkim bardzo!!wlasnie o to mi chodzilo.dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts