magdalenca 04.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam,czy ktos z Was ma moze mebelki firmy Red Apple? http://www.redapple.plCo mozecie o nich powiedziec? Jak sie ma stosunek ceny do jakosci? Warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja mam meble w sypialni z tej firmy, kupiliśmy, bo podobał nam się designe, i cena też przyzwoita... meble nie są może super jakościowo (kiepskie prowadnice w szufladach, stosunkowo "miękki" fornir) ale i tak jestem z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 13.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zamierzam kupic takie do salonu w kolorze czeresni. Prosze o opinie. w sklepach sa tylko wystawione w kolorze wenge. czy tak samo ładnie wygladaja w czeresni? jakie są jakosciowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 13.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Mam "niskie" meble w salonie i stolik z tej firmy. Sa naprawdę bardzo solidne. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomika 13.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Wszystko zależy od wystroju pokoju.Ja prowadze sklepy meblowe i mam w ofercie tą kolekcje.Meble solidne. Co do koloru to wydaje mi sie że bardziejponadczasowe niż wenge. Jak jestes zainteresowana(ny) to możeskorzystasz z mojej oferty. Do Łodzi jest niedaleko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly 13.07.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 mam takiego wenge jamnika pod telewizor. solidnie zrobione. tylko na blacie zrobily mi sie rysy nie wiem od czego i jak to usunac...... a obrusikiem nie bede przykrywal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 13.07.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieki za pokrzepiające odpowiedzi. a może ktoś pokaże zdjęcie swojego wnętrza z tymi mebelkami? Nie chodzi mi o strone internetową, bo to już przewertowałam, chodzi mi o konkretne rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 25.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 tylko na blacie zrobily mi sie rysy nie wiem od czego i jak to usunac...... To znaczy, że rysy typowe dla tych mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 28.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 mam komode, łóżko i dwie szafki nocne tej firmy. Po 1,5 roku użytkowania wyglądają super, nie mam żadnych rys na "blatach", łóżko nie skrzypi - mam kolor wenge.Siostra ma też meble w sypialni tej firmy w kolorze czeresnia - bardzo ładnie wyglądaja. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 01.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A ma do uzytkowników mebli Red Aplle pytanie, czym czyscicie te meble??? Zawieśilismy półkę i widać na niej okropne slady takich zamazów i paluchów próbowałam czyścić to pronto, efekt jeszcze gorszy niz na poczatku, próbowałam woda z dodatkiem płynu do naczyn tez nic. Jak dla mnie sa okropne jesli chodzi o utrzymanie na nich czystości - kolor wenge...Poradzcie coś czym tego sie pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 01.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A ma do uzytkowników mebli Red Aplle pytanie, czym czyscicie te meble??? Zawieśilismy półkę i widać na niej okropne slady takich zamazów i paluchów próbowałam czyścić to pronto, efekt jeszcze gorszy niz na poczatku, próbowałam woda z dodatkiem płynu do naczyn tez nic. Jak dla mnie sa okropne jesli chodzi o utrzymanie na nich czystości - kolor wenge...Poradzcie coś czym tego sie pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mathylda 03.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam, Czy mieliscie moze do czynienia z meblami firmy Red Apple? Chodzi mi o ogolne wrazenie, jakosc, ewentualne przedzialy cenowe. Bede wdzieczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 04.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 W zeszłym tygodniu składałem niską i wysoką komodę. Porządnie wykonane meble, jakość pierwsza klasa, efekt niesamowity. Bardzo prosty montaż mimo dużej ilości elementów. Szczerze polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomashtt 03.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam Ja od 1,5 roku mam ławę , stół, krzesła oraz komodę z Red Apple'a. Ładnie wyglądaja na poczatku jak wstawisz, lecz ich jakość jest porażająco niska.Mam WENGE (czarnobrązowy) i musze ostrzec, że okleiny bardzo sie rysuja i szybko wycieraja co powoduje jaśniejszsze miejsca. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts