Szadam 04.12.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Rok temu odkryłem to forum. Raczej należę do jego czytelników niż aktywnych respondentów. Brak czasu. Ale dom w tym czasie postawiłem. Tzw. stan surowy zamknięty (prawie). Dzięki Wam udało się uniknąć milionów błędów i bubli. Wielkie dzięki. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.12.2002 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Cześć Szadam. Ja podobnie jak Ty jestem raczej czytelnikiem Forum od ponad roku i również w tym czasie wystawiłem dom do stanu jak Ty. Tzn. mam stan surowy zamknięty i tynki wewnętrzne. Myślę, że takich osób jest więcej na Forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 11.12.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 WitamJa podobnie jak WY jestem raczej czytelnikiem Forum i również w tym czasie jestem w trakcie stawiania domu do stanu jak wy. Myślę, że takich osób jest więcej na Forum. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 11.12.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Ja rowniez jestem w podobnej sytuacji jak wy - dom w stanie surowym otwartym (fundamenty, sciany, dach). Na forum jestem tez prawie od roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts