inż. Mamoń 05.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witaj !!! No, to teraz budowa ruszy pełną parą Czekam na ciąg dalszy, życzę sukcesów budowlanych i POZDRAWIAM !!! PS - tuż za granicą jakiego miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hecio 05.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam! Dziękuję za wsparcie duchowe Przyda się bardzo. A moje miasto to Ciechanów (ten na Mazowszu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No no - hecio idziesz ładnie do przodu. Minie rok może dwa i będziesz na swoim. Widzę, że masz dużą frajdę - to dobrze - łatwiej potem przetrzymać ciężkie okresy na budowie i regenerować siły. Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hecio 09.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mam plana, coby w tym roku jeszcze fundamenty zrobić, ale nie wiem, czy Bozia i urzędnicy pozwolą A jesienią przyszłego roku planuję się wprowadzić (jak bankowcy trochę kredytu dadzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dobrze będzie - twardy jesteś :) Obserwuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts