rafal9 05.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kiedy robić podbitkę?Podobno lepiej po ociepleniu zewnętrznym, ale chciałbym ją wykonać przy okazji pokrycia dachowego.Czy tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Po, bo nie będziesz miał ocieponych ścian od połąci dachu do poziomu podbitki.Chyba, że ocieplisz oddzielnie nad podbitką w czasie jej rozbienia.No i jeszcze pewnie się ubrudzi podczas tynkowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 05.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Podbitkę będzie robił u mnie gościu od ocieplenia po jego wykonaniu. Twierdzi, że powinno się założyć podbitkę po ociepleniu ale przed otynkowaniem. Ja ze względu na chwilowo ważniejsze wydatki przekładam zrobienie podbitki po tynkowaniu ale jeszcze przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex_78 05.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja wykonałem przy okazji pokrycia dachowego. Ocieplenie zrobilem pod podbitką. Z wykonaniem elewacji nie ma problemu tzn. nie martwie sie o zniszczenie podbitki, są od tego taśmy zabezpieczające. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 05.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam, najpierw ocieplenie, potem klej,siatka,klej potem podbitka i na końcu tynk elewacyjny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 06.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tak, jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts