Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieliście udane wakacje? Pochwalcie się!!!

Pearl

Recommended Posts

Witam,

wybieram się na upragniony urlop po raz pierwszy od... nie pamiętam od kiedy. Nie chciałbym oczywiście, by był to wyjazd nieudany, a już na pewno by nie był to koszmar, co też się zdarza. Jeśli macie jakąś "perełkę" godną uwagi i polecenia będę b.wdzięczny. Czego mi potrzeba do szczęścia?

- piasek i morze

- rowery do dyspozycji i jakieś ciekawe tereny - najlepiej duże

- faktura Vat

- w miarę możliwości cisza i spokój

- pokój dwuosobowy na ok. tydzień - najlepiej taki, by było wszystko, ale by nie musieć nikomu wchodzić w drogę przy okazji śniadanka, "siu-siu" itp...

- słoneczna, bezwietrzna pogoda :D

Zamierzam wyruszyć około 20-go września - na około tydzień.

Pozdrawiam

Pearl

Jak większość forumowiczów. Pomalowałem wczoraj prawie 200 m, a dziś rano nie mogłem chodzić. :( :evil:

Stoją! chyba nawiercę tę co stoi pół m od ściany domu by sprawdzić czy w środku nie jest spróchniała. Ona jest naprawdę piękna. A w lipcu, kiedy kwitnie, to tak jakby ktoś grał na organach. Śniadanko pod lipą w słoneczny poranek... :D

Witam,

wybieram się na upragniony urlop po raz pierwszy od... nie pamiętam od kiedy. Nie chciałbym oczywiście, by był to wyjazd nieudany, a już na pewno by nie był to koszmar, co też się zdarza. Jeśli macie jakąś "perełkę" godną uwagi i polecenia będę b.wdzięczny. Czego mi potrzeba do szczęścia?

- piasek i morze

- rowery do dyspozycji i jakieś ciekawe tereny - najlepiej duże

- faktura Vat

- w miarę możliwości cisza i spokój

- pokój dwuosobowy na ok. tydzień - najlepiej taki, by było wszystko, ale by nie musieć nikomu wchodzić w drogę przy okazji śniadanka, "siu-siu" itp...

- słoneczna, bezwietrzna pogoda :D

Zamierzam wyruszyć około 20-go września - na około tydzień.

Pozdrawiam

Pearl

Apo co faktura VAT??? :o