rafal9 05.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 W projekcie mam wyłaz dachowy 80x80.Czy powinien być aż tak duży, czy można zastosować mniejszy i znacznie tańszy np. 45x55?Czy przez taki wyłaz kominiarz o rozmiarach średniej krajowej da radę wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 05.09.2005 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 powiedzcie jaki macie u siebie i czy jes on wystarczajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 06.09.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 jak to?nikt nie ma wyłazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 06.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Kupiłem największy jaki był w sklepie. Wcale nie jest za duży, tylko mój był chyba Roto jakieś 60x80cm. Ledwie przez niego przechodzę no ale jestem sporych gabarytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 06.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja mam wyłaz dachowy firmowany Velta o wymiarach 45X73. Jest to produkt Veuxa. Ja mam otwierany do góry. Zamknięcie jest troszkę słabe bo to taka rączka na plastikowej prowadnicy i czasami opada. Nie powoduje to otwarcia ale jak na Veluxa to lekke kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 06.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 W projekcie mam wyłaz dachowy 80x80. Czy powinien być aż tak duży, czy można zastosować mniejszy i znacznie tańszy np. 45x55? Czy przez taki wyłaz kominiarz o rozmiarach średniej krajowej da radę wyjść? Wydaje mi się że mam właśnie takie Fakro, ewentualnie troszkę większe. Jak się bokiem wychodzi to można nawet narzędzia przepchnąć. 0,8 x 0,8m to chyba trochę za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts